همه چیز درباره مهاجرت

مهاجرت به کشور دیگری با هدف اقامت دائم یا حداقل طولانی‌مدت یک تصمیم جدی است که نیاز به آمادگی اولیه دارد. این پروسه از کشوری به کشور دیگر تفاوت دارد و می‌تواند توسط عوامل مختلفی مانند نوع ویزای مورد درخواست، شرایط متقاضی و سیاست‌های کشور پیچیده‌تر شود. این فرایند شامل چندین مرحله می‌شود که هر کدام مجموعه‌ای از الزامات و زمان پردازش خاص خود را دارند. موسسه مهاجرتی میرداماد همراه و راهنمای شما در انجام این فرایند خواهد بود.

مشاوره رایگان فوری

با ما در ارتباط باشید و سوالات ، ابهامات و نگرانی‌های خود را از طریق راه‌های ارتباطی با ما در میان بگذارید.

موسسه مهاجرتی میرداماد مهاجرت را برای شما آسان ، سریع و بدون دغدغه می‌کند.

رزرو مشاوره تخصصی

مشاوره رایگان تهران 021-88724227
مشاوره رایگان شیراز 071-91009294

مشاوره رایگان فوری



    مهاجرت چیست؟

    ورود اتباع خارجی به کشوری به‌منظور اقامت دائم یا اقامت طولانی‌مدت و قاعدتا اخذ تابعیت آن کشور، مهاجرت نامیده می‌شود. این برنامه می‌تواند داوطلبانه یا غیرارادی باشد و به‌دلایل مختلف از جمله مسائل اقتصادی، زیست‌محیطی و اجتماعی رخ دهد.

    اگر شهروند کشوری به میل خود و بدون فشار خارجی تصمیم به تغییر مکان زندگی خود در کشور دیگری بگیرد، این مهاجرتی داوطلبانه نامیده می‌شود.

    چرا مهاجرت؟

    عوامل زیادی وجود دارند که افراد را به زندگی در یک کشور دیگر تشویق می‌کنند. این عوامل در سه دسته اجتماعی و سیاسی، جمعیتی و اقتصادی، محیطی و اقلیمی قابل ‌بررسی هستند.

    عوامل اجتماعی و سیاسی

    آزار و شکنجه به‌دلیل قومیت، مذهب، نژاد، سیاست یا فرهنگ می‌تواند مردم را مجبور به ترک کشورشان کند. یک عامل اصلی جنگ، درگیری، آزار و اذیت دولت یا وجود خطر قابل‌توجهی از سوی آنها است. کسانی‌که از درگیری‌های مسلحانه، نقض حقوق بشر یا آزار و شکنجه فرار می‌کنند، به‌احتمال زیاد پناهندگان بشردوستانه هستند.

    این امر بر محل اسکان آنها تاثیر می‌گذارد؛ زیرا برخی کشورها رویکردهای لیبرال‌تری نسبت به مهاجران بشردوستانه نسبت به سایرین دارند. در وهله اول، این افراد به‌احتمال زیاد به نزدیک‌ترین کشور امنی که پناه‌جویان را می‌پذیرد نقل‌مکان می‌کنند.

    در سال‌های اخیر، مردم به‌دلیل درگیری، ترور و آزار و اذیت در کشور خود به تعداد زیادی از کشورهای اروپا گریخته‌اند. از 384245 پناهجوی که در سال 2022 در اتحادیه اروپا وضعیت حفاظتی دریافت کردند، بیش از یک چهارم از سوریه جنگ زده بودند و افغانستان و ونزوئلا به ترتیب در رده‌های دوم و سوم قرار گرفتند.

    علل جمعیتی و اقتصادی

    تغییر جمعیت‌شناختی نحوه حرکت و جا‌به‌جایی افراد را تعیین می‌کند. رشد یا کاهش جمعیت، پیری یا جوان‌بودن بر رشد اقتصادی و فرصت‌های شغلی در کشورهای مبدا یا سیاست‌های مهاجرتی در کشورهای مقصد تاثیر دارد. هجرت جمعیتی و اقتصادی با استانداردهای ضعیف کار، بیکاری بالا و سلامت کلی اقتصاد یک کشور مرتبط است.

    عوامل کششی شامل دستمزدهای بالاتر، فرصت‌های شغلی بهتر، استاندارد زندگی و فرصت‌های تحصیلی بالاتر هستند. اگر شرایط اقتصادی مساعد نباشد و به‌نظر برسد که در معرض خطر کاهش بیشتر باشد، احتمالا تعداد بیشتری از مردم به کشورهای با چشم‌انداز بهتر نقل‌مکان خواهند کرد.

    طبق گزارش سازمان بین‌المللی کار سازمان ملل، کارگران مهاجر – که به‌عنوان افرادی که باهدف اشتغال سفر می‌کنند – در سال ۲۰۱۹ حدود ۱۶۹ میلیون نفر در سراسر جهان بودند و بیش از دو سوم مهاجران بین‌المللی را تشکیل می‌دهند. بیش از دو سوم کارگران مهاجر در کشورهای پردرآمد متمرکز بودند.

    مهاجرت محیطی و اقلیمی

    محیط‌زیست همیشه عامل مهم در خروج افراد از کشورشان بوده است، زیرا مردم از بلایای طبیعی مانند سیل، طوفان و زلزله فرار می‌کنند. مهاجران محیطی کسانی هستند که به‌دلیل تغییرات ناگهانی یا پیش‌رونده در محیط که بر زندگی یا شرایط زندگی آنها تاثیر منفی می‌گذارد، مجبور به ترک وطن خود به‌طور موقت یا دائم می‌شوند.

    به‌دلیل عواملی مانند رشد جمعیت، فقر، حکمرانی، امنیت انسانی و درگیری‌ها که تأثیرگذار است، تخمین تعداد مهاجران محیطی در جهان دشوار است. برآوردها از 25 میلیون تا یک میلیارد تا سال 2050 را نشان می‌دهند.

    قوانین مهاجرت

    قوانین مربوطه شامل قوانین ملی، مقررات و سوابق قانونی حاکم بر مهاجرت و اخراج از یک کشور است. کشورها اغلب قوانینی را حفظ می‌کنند که هم حقوق ورود و خروج و هم حقوق داخلی مانند مدت اقامت، آزادی رفت‌وآمد و حق مشارکت در تجارت را تنظیم می‌کند.

    این قوانین جنبه کنترل مرزی دارد که مربوط به ترانزیت افراد به داخل یک کشور است، به‌ویژه افرادی که قصد اقامت و کار دارند. برخی از کشورها احتمالا قوانین کاملا سخت‌گیرانه‌ای داشته باشند که هم حق ورود و هم مدت اقامت در کشور و هم حق مشارکت مهاجران در زندگی جامعه و دولت را محدود می‌کند.

    قوانین شامل قوانین ملی، مقررات و سوابق قانونی حاکم بر خارج شدن یا اخراج از یک کشور است.

    راه ‌های مهاجرت

    راه‌های مختلفی برای خروج از کشور وجود دارد که عبارتند از:

    • تحصیل در یکی از دانشگاه های کشور موردنظر
    • دیدار مجدد با اقوام
    • خرید ملک (محل مسکونی و ساختمان‌های تجاری).
    • سرمایه‌گذاری
    • تجارت در یک کشور مشخص
    • استخدام رسمی در یک شرکت خارجی

    مهاجرت تحصیلی

    جوانان گروه جمعیتی هستند و کسب آموزش حرفه‌ای یکی از دلایل اصلی مهاجرت تحصیلی برای این گروه سنی است. فقدان سازمان‌های آموزشی برای حرفه یا تخصص انتخاب‌شده در محلی که جوانان از آن فارغ‌التحصیل می‌شوند، دلیل اصلی این تصمیم درنظر گرفته می‌شود.

    اکثریت جوانان مهاجری که آموزش حرفه‌ای دریافت می‌کنند پس از اتمام تحصیلات خود قصد ندارند به کشور خود بازگردند. اولین قدم برای این روش، انتخاب دانشگاه و کشور است. شما باید کشور و دانشگاه را بر اساس چندین عامل مانند هزینه تحصیل، دردسترس‌بودن بورسیه تحصیلی، فرصت کار در حین تحصیل و اعتبار موسسات آموزش عالی آن انتخاب کنید.

    در انتخاب کشور موردنظر خود مطمئن شوید که پس از فارغ‌التحصیلی فرصتی یک‌ساله برای جستجوی کار خواهید داشت. به‌عنوان‌مثال، در انگلستان، یک فارغ‌التحصیل نمی‌تواند در این کشور بماند و در بلژیک و سوئیس، یک دانشجوی فارغ‌التحصیل‌شده تنها در صورتی می‌تواند همچنان به اقامت خود ادامه دهد که شغلی با درآمد خوب به‌دست آورده باشد.

    مهاجرت کاری

    امروزه در کشورهای پیشرفته‌ای مانند کانادا، استرالیا، آلمان و… نیاز به افراد متخصص بسیار زیاد شده است. این کشورها با کمبود نیروی کار مواجه هستند و ازاین‌رو اقدام به جذب مهاجران زیادی از طریق کار می‌کنند.  افرادی که دارای سطح تحصیلات بالا، تجربه گسترده در یک تخصص و زبان خوب هستند به‌راحتی می‌توانند به‌عنوان مهاجرت کاری، به یک کشور دیگر برای زندگی و کار بروند.

    بااین‌حال، بیشتر اوقات، داشتن یک پیشنهاد شغلی به‌طور قابل‌توجهی شانس اخذ اقامت را افزایش می‌دهد. حتی آن دسته از متخصصانی که در لیست تخصص‌های مورد تقاضا نیستند نیز می‌توانند از طریق کار به کشور دیگری بروند. نکته اصلی در اینجا یافتن شغل و کارفرمایی است که آماده ارائه پشتیبانی ویزا باشد.

    این روش همیشه به معنای کسب تعداد مشخصی امتیاز نیست. در برخی از دسته‌های ویزا، کافی است برای یک کارفرما برای چندین سال کار کنید و شرایط لازم برای صلاحیت، دستمزد و موقعیت مکانی را داشته باشید.

    مهاجرت از روش سرمایه ‌گذاری

    سرمایه‌گذاری شکلی از خروج از کشور به شکل قانونی است که توسط بیش از 80 کشور مستقل در سراسر جهان استفاده می‌شود. این روش شامل شهروندی و اقامت برنامه‌های سرمایه‌گذاری مختلف خواهد شد که به افراد اجازه می‌دهد در ازای سرمایه‌گذاری در کشورهای میزبان خود، شهروندی یا حق اقامت به‌دست آورند.

    برنامه‌های مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری اغلب حول پتانسیل کارآفرینی شکل می‌گیرند که در حال‌حاضر یک راه کاملا ثابت شده است و در بسیاری از کشورها استفاده می‌شود. برنامه‌های مهاجرتی از طریق سرمایه‌گذاری، سرمایه‌گذاران خارجی را قادر می‌سازد تا در ازای سرمایه‌گذاری در املاک، کمک مالی دولتی یا از طریق سرمایه‌گذاری صندوق، مجوز اقامت یا شهروندی کامل را دریافت کنند.

    هر کشوری شرایط منحصربه‌فرد خود را دارد. اکثر کشورهایی که چنین برنامه‌هایی را ارائه می‌دهند، سرمایه‌گذار را ملزم به اقامت تمام‌وقت نمی‌کنند و معمولا حداقل شرایط اقامت بسیار کم است. توسعه اقتصاد جهانی‌شده در دهه‌های اخیر منجر به گسترش بیشتر برنامه‌های سرمایه‌گذاری شده است. هنگامی که این امر به‌طور موثر مدیریت شود، منافعی برای فرد، کشور میزبان و جامعه ایجاد می‌کند.

    مهاجرت از طریق ازدواج، تولد و خانواده

    ازدواج یک فرد خارجی با تبعه کشور دیگر، تولد فرزند از والدین دارای تابعیت یک کشور خارجی و الحاق خانواده راه‌های دیگر مهاجرتی هستند. قوانین مربوط به این سه روش بسته به کشور انتخابی تفاوت‌های زیادی دارند.

    ازدواج یک فرد خارجی با تبعه کشور دیگر، تولد فرزند از والدین دارای تابعیت یک کشور خارجی و الحاق خانواده راه‌های کاربردی برای خروج از کشور هستند.

    اقدامات لازم برای مهاجرت

    شروع یک سفر مهاجرتی یک تلاش هیجان‌انگیز و درعین‌حال پیچیده است. برای اطمینان از به حداکثر رساندن شانس موفقیت، داشتن یک چک‌لیست جامع از اقدامات لازم قبل از شروع فرایند سفر به خارج از کشور بسیار مهم خواهد بود. در زیر ضروری‌ترین اقدامات لازم در این مسیر برشمرده شده‌اند:

    • تحقیق در مورد کشورهای مقصد: اولین اقدام شناسایی کشوری است که با اهداف و آرزوهای شما همسو خواهد بود. عواملی مانند فرصت‌های شغلی، سبک زندگی، مراقبت‌های بهداشتی، سیستم آموزشی و جنبه‌های فرهنگی را در نظر بگیرید.
    • درک شرایط ویزا: هر کشوری سیاست‌های مهاجرتی و دسته‌بندی ویزاهای خاص خود را دارد. معیارهای واجد شرایط بودن، الزامات مدارک و فرایندهای درخواست برای دسته ویزا مربوطه را به‌دقت مورد بررسی قرار دهید.
    • برنامه‌ریزی مالی: هزینه‌های زندگی، هزینه‌های اقامت، مراقبت‌های بهداشتی، هزینه‌های تحصیل (در صورت وجود) و سایر تعهدات مالی را ارزیابی کنید.

    دیگر موارد ضروری

    • مهارت زبان: مهارت زبان نقش مهمی در ادغام و مهاجرت موفق دارد. الزامات زبانی کشور مقصد خود را ارزیابی و مهارت‌های زبانی خود را تقویت سازید.
    • ارزیابی صلاحیت‌ها و مهارت‌های حرفه‌ای: در مورد شناخت صلاحیت‌های خود تحقیق کنید که آیا به گواهینامه‌ها یا اعتبارات اضافی برای افزایش قابلیت اشتغال خود نیاز دارید یا خیر.
    • سازماندهی اسناد: تمام مدارک لازم را جمع آوری و سازماندهی کنید. تمام اسناد شما باید به روز، ترجمه شوند (در صورت لزوم) و مطابق با الزامات خاص کشور مقصد باشند.

    ارزیابی مهاجرت

    در برخی از کشورها مانند استرالیا برای استخدام افراد خارجی و صدور ویزا نیاز به ارزیابی است. ارزیابی مهاجرتی برای متقاضیانی است که به‌عنوان بخشی از درخواست ویزای خود به وزارت امور خارجه نیاز به ارزیابی مهارت دارند.

    نتیجه این ارزیابی تشخیص می‌دهد که آیا شما مهارت‌ها و تجربه لازم را در سطح موردنیاز برای کار در شغل تعیین شده خود دارید یا خیر.

    مشاوره مهاجرت

    اخذ مشاوره در مسیر منتخب از چند جنبه اهمیت دارد. مشاوره با وکیل برای به‌دست‌آوردن اطلاعات در مورد ارائه اسناد و خطرات کلی روش‌های انواع مهاجرت ضروری است. موضوع دیگر بحث قوانین است و بدون اطلاع از این قوانین دائما در حال تغییر نمی‌توان بدون ریسک مراحل را ادامه داد.

    بنابراین برای اطمینان از روش مهاجرتی خود و اخذ ویزا باید مشاوره دریافت کنید و قوانین مندرج در رویه‌ها را رعایت سازید. هزینه‌های مشاوره نیز بسته به شرایط شخصی و مسیر هر فرد بسیار متفاوت خواهد بود.

    برای گرفتن نتیجه بهتر و کاهش ریسک مهاجرتی خود قبل از هر اقدامی و به هر نحوی در این زمینه حتما با یک وکیل مهاجرت مشورت کنید تا شرایط شما به‌صورت تخصصی ارزیابی و بهترین مسیر باتوجه‌به شرایط شخصی شما توسط وکیل تعیین شود. در این زمینه وکلای موسسه میرداماد در خدمت شماست.

    اقدام به مهاجرت

    قبل از اقدام به زندگی در یک کشور خارجی باید جنبه‌های مختلفی را مورد ارزیابی قرارداد. با کمک یک وکیل باتجربه و کاربلد می‌توان بینش جامعی از این مسیر به‌دست آورد. پیشنهاد می‌شود از تجربه سایر افراد موفق در این زمینه بهره‌مند شوید تا با اطلاعات کاملی در این مسیر قدم بگذارید.

    مدارک لازم برای مهاجرت

    بدون شک زندگی در خارج از کشور فرایندی دشوار است. این مسیر فقط آغاز یک زندگی جدید در هزاران کیلومتر دورتر نیست و مستلزم ماه‌ها برنامه‌ریزی و آماده‌سازی می‌شود. در این فرایند شما باید مدارک زیادی را آماده و تکمیل کنید. مهم‌ترین مدارکی که مهاجران به آن نیاز دارند در زیر لیست شده‌اند.

    1. پاسپورت

    یکی از مهم‌ترین مدارکی که مهاجران به آن نیاز دارند، پاسپورت دولتی است. این مدرک ملیت و هویت شما را تایید می‌کند. اکثر کشورها به شما اجازه ورود به قلمرو خود را بدون پاسپورت معتبر نمی‌دهند.

    2. ویزا

    به‌غیراز پاسپورت رسمی، قبل از کوچ به یک کشور جدید به ویزا نیز نیاز خواهید داشت. ویزا معمولا در داخل پاسپورت قرار می‌گیرد و یک سند مسافرتی است که به شما امکان می‌دهد برای مدت مشخصی در یک مکان خاص بمانید. انواع مختلفی از ویزاها وجود دارد و توسط کشور میزبانی که قصد زندگی، کار یا بازدید از آن را دارید صادر می‌شود.

    بسته به مدت‌زمان و دلایل سفر به هر مقصدی در خارج از کشور می‌توانید ویزای کوتاه‌مدت، ویزای اقامت یا ویزای توریستی را برگزینید. برای دریافت ویزا، باید با دفتر کنسولگری کشور میزبان تماس بگیرید.

    3. مجوز کار

    برای واجد شرایط بودن کار در یک کشور خارجی، به مجوز رسمی کار نیاز دارید. اگر برای انجام یک مأموریت شغلی به خارج از کشور کوچ می‌کنید، کارفرمای شما می‌تواند به شما در دریافت مجوز کار کمک یا راهنمایی کند. برای دریافت مجوز کار باید با کنسولگری کشور میزبان تماس بگیرید.

    برای واجد شرایط بودن کار در یک کشور خارجی، به مجوز رسمی کار نیاز دارید.

    4. کارت بیمه سلامت بین المللی

    برخی کشورها از شما می‌خواهند که بیمه درمانی داشته باشید. اطمینان حاصل کنید که قبل از خرید بیمه درمانی بین‌المللی، در مورد کشور بررسی کاملی داشته باشید. در صورت تایید، بیمه‌گر کارت بهداشت جهانی شما را از طریق ایمیل و گاهی از طریق پست برای شما ارسال می‌کند. اگر به خارج از کشور مهاجرت می‌کنید، خرید پوشش پزشکی جهانی بسیار حیاتی است، به‌خصوص اگر مراقبت‌های محلی و پوشش بهداشتی اولیه وجود نداشته باشد.

    5. شناسنامه

    اصل شناسنامه یکی دیگر از اسناد ضروری است که باید هنگام نقل‌مکان به یک کشور خارجی همراه داشته باشید. شناسنامه معمولا شامل نام، جنسیت، تاریخ و محل تولد و والدین شماست. این گواهی معمولا زمانی‌که برای ویزای خارج از کشور خود درخواست می‌کنید موردنیاز است.

    6. مدارک پزشکی یا بهداشتی

    مهم نیست که چقدر قصد دارید در مقصد انتخابی خود بمانید، نگه‌داشتن سوابق پزشکی مختلف با شما مفید خواهد بود. شما نمی‌توانید پیش‌بینی کنید که چه زمانی ممکن است بیمار شوید. هنگامی که به‌دنبال کار در یک کشور جدید هستید یا زمانی‌که فرزندانتان در مدرسه ثبت‌نام می‌شوند، احتمالا به سوابق پزشکی نیاز داشته باشید.

    7. سوابق تحصیلی

    شما باید کپی‌هایی از سوابق مدرسه مانند کارنامه و نمرات همراه داشته باشید، به‌خصوص اگر با کودکان به خارج از کشور مهاجرت می‌کنید. مدرسه جدید فرزند شما احتمال دارد در طول پذیرش نمرات آزمون قبلی را بخواهد. سایر سوابق تحصیلی شامل ارزیابی‌های معلمان، توصیه‌نامه‌ها و غیره است.

    8. اسناد تامین اجتماعی

    اگر کارت تامین اجتماعی دارید، هنگام نقل‌مکان به خارج از کشور فراموش نکنید که یک کپی از آن را همراه داشته باشید. در طول سفر، نمونه اصلی را در مکانی امن نگهداری کنید.

    9. سند ازدواج

    برای ایجاد تغییرات در اسناد رسمی مختلف یا برای اهداف مالیاتی به گواهی ازدواج نیاز است. هنگامی که در خارج از کشور هستید نیز به این گواهی نیاز خواهید داشت، بنابراین چندین نسخه با خود داشته باشید. از درخواست برای تابعیت دوگانه گرفته تا ارائه اظهارنامه مالیاتی، این گواهی می‌تواند در طول زندگی مهاجرتی شما در خارج از کشور بسیار مفید باشد.

    10. اطلاعات هتل و پرواز

    همیشه باید برنامه پرواز خود و اطلاعات هتل یا آپارتمان مربوط به سفر خود را به خارج از کشور همراه داشته باشید. مقامات احتمالا از شما بخواهند که پس از ورود، مدرکی مبنی بر داشتن مکانی برای اقامت ارائه دهید.

    مهاجرت چه مزایایی دارد؟

    افراد مهاجر با انتخاب یک کشور دیگر برای زندگی مزایای مختلفی برای خود و کشور میزبان به همراه دارند. مهم‌ترین مزایای مهاجرت عبارتند از:

    • اقتصادهای محلی را متنوع می‌کند.
    • پایه جمعیت را افزایش می‌دهد.
    • به ایجاد بازار جهانی کمک می‌کند.
    • سطح عادلانه‌تری از توزیع جمعیت را فراهم می‌سازد.
    • کارآفرینی را تشویق می‌کند.
    • تولید ناخالص داخلی را افزایش می‌دهد.
    • شکاف‌هایی را که در برخی بازارهای کار شکل می‌گیرد را کم می‌کند.
    • اقتصاد را بهبود می‌بخشد.
    • این برنامه به زندگی بهتر از نظر معیشتی، اقتصادی و علمی کمک می‌کند و مردم نیز زبان جدید و مهارت‌های متفاوت جدید را یاد می‌گیرند.
    • باعث تبادل فرهنگ بین کشورها، آشنایی با آداب و سنن جدید و ملاقات با دوستان مختلف می‌شود.
    • این برنامه به توسعه جوامع فقیر و بهبود سطح فرهنگی و اجتماعی کمک می‌کند.

    موقعیت های مهاجرتی برتر

    مهاجرت چه معایبی دارد؟

    یکی از مهم‌ترین سختی ‌های مهاجرت، احساس بیگانگی و دوری از وطن اصلی است. این امر بر خانواده‌های مهاجر و جدایی آنها و ابتلا به اختلالات روانی و اجتماعی تاثیر دارد. یکی دیگر از معایب مهاجرت این است که کشورها تعداد زیادی از کارگران موردنیاز خود را در نتیجه خروج افراد از دست می‌دهند.

    مهاجرت به چه کشوری بهتر است؟

    هرکسی معیارهای خاصی برای انتخاب کشور موردنظر خود به‌منظور زندگی و دریافت اقامت دائم دارد. هر کشوری دیدگاه‌های خاص خود را در مورد قانون مهاجرت دارد. برخی از کشورها مانند ژاپن از مهاجران استقبال نمی‌کنند.

    مهاجرت به کشورهایی مانند ایالات متحده دشوار اما ممکن است. مونته‌نگرو، بلغارستان یا ترکیه برای افرادی که می‌خواهند برای زندگی به این کشورها نقل‌مکان کنند، حداقل شرایط لازم را دارند. خیلی‌ها بر این باور هستند که بهترین کشورها برای مهاجران، کشورهای توسعه‌یافته غربی هستند.

    این کشورها تمایل به توزیع برابر ثروت تمایل بیشتری نشان می‌دهند و آموزش عمومی بهتر و سیستم‌های بهداشتی بهتری نسبت به سایرین دارند. بااین‌حال بهترین و محبوب‌ترین کشورها برای مهاجرت عبارتند از:

    • کانادا
    • استرالیا
    • نیوزلند
    • سنگاپور
    • آلمان
    • انگلستان
    • ایالات متحده آمریکا
    • نروژ
    • آرژانتین
    • امارات متحده عربی

    اگر علاقه‌مند به اخذ اقامت کانادا، استرالیا، آمریکا و انگلستان و اطلاع از شرایط این کشورها هستید، با رزرو مشاوره رایگان از طریق شماره‌تلفن‌های موجود در سایت مهاجرت میرداماد با مشاوران ما در موسسه میرداماد در ارتباط باشید.

     هرکسی معیارهای خاصی برای انتخاب کشور موردنظر خود به‌منظور زندگی و دریافت اقامت دائم دارد.

    کانادا

    کانادا که در آمریکای شمالی واقع شده است و طولانی‌ترین مرز زمینی را با ایالات متحده دارد، بدون شک محبوب‌ترین کشور جهان برای زندگی است. دولت به‌خاطر موضع استقبال خود نسبت به مهاجران شناخته می‌شود و با چالش مداوم کاهش تعداد جمعیت مواجه است. به همین دلیل مهاجران زیادی را در مقیاس بالا می‌پذیرد.

    زبان‌های اصلی مورداستفاده در کانادا انگلیسی و فرانسوی هستند و این کشور دارای آخرین سیستم مهاجرتی است که به‌عنوان اکسپرس اینتری شناخته می‌شود. ضمن آنکه برنامه‌ها و روش‌های مختلفی مانند برنامه ویزای استارتاپ کانادا وجود دارد.

    استرالیا

    استرالیا دارای فرهنگ جهانی است و 30 درصد از کل جمعیت آن را مهاجران تشکیل می‌دهند. این کشور یک مقصد ایده‌آل برای اقامت خانواده، ارائه یک اقتصاد با ثبات، مراقبت‌های بهداشتی رایگان، آموزش قوی برای کودکان و یک اقتصاد در حال رشد در نظر گرفته می‌شود.

    نیوزلند

    پس از کانادا و استرالیا، پرتقاضاترین کشور برای زندگی در جهان، نیوزلند است. نیوزلند کشوری کوچک در قاره استرالیا است که طبیعت خیره‌کننده و سبک زندگی متمایزی دارد. دلایل زیادی برای مهاجرت به این کشور وجود دارد، از جمله فرصت‌های شغلی متنوع، ایمنی و امنیت، سیستم مراقبت‌های بهداشتی پیشرفته و آموزش باکیفیت بالا.

    سنگاپور

    جمهوری سنگاپور که بین اقیانوس هند و دریای چین جنوبی واقع شده است، به‌دلیل اقتصاد قوی و رقابتی و زیرساخت‌های پیشرفته شناخته می‌شود. این کشور یک مقصد رویایی برای دانشجویان و سرمایه‌گذاران با زبان‌های رسمی از جمله انگلیسی، مالایی، ماندارین و تامیل است. دولت آن سیاست‌های آسانی را برای دانشجویان و سرمایه‌گذاران اجرا می‌کند.

    آلمان

    آلمان پنجمین اقتصاد بزرگ جهان و بزرگ‌ترین اقتصاد اروپا به‌شمار می‌رود. این کشور دائما به‌دنبال مهاجران ماهر برای کار، تحصیل، کارآفرینی و اجازه اقامت است. برای زندگی در این کشور تسلط به زبان آلمانی موردنیاز است و داشتن دانش عملی این زبان قبل از مهاجرت الزامی تلقی می‌شود. اقتصاد باثبات و روبه‌رشد، افزایش فرصت‌های شغلی، ایمنی و امنیت و مراقبت‌های بهداشتی خوب از عواملی هستند که باعث محبوبیت این کشور شده‌اند.

    انگلستان

    انگلستان مرکز برخی از معتبرترین دانشگاه های جهان مانند کمبریج و آکسفورد است. این کشور به‌دلیل اقتصاد قوی در سطح جهانی، مقصدی مطلوب برای سرمایه‌گذاران و تجار درنظر گرفته می‌شود. انگلستان، برنامه‌های اقامتی مختلفی را ارائه می‌دهد که یکی از مهم‌ترین آنها برنامه اقامت انگلستان از طریق افتتاح شعبه شرکت مادر است.

    ایالات متحده آمریکا

    ایالات متحده پرتقاضاترین کشور برای مهاجرین در سطح جهان و بزرگ‌ترین اقتصاد جهان است. این کشور تنوع فرهنگی، فرصت‌های رشد، حقوق‌های بالا، شهرهای جهانی، مراقبت‌های بهداشتی پیشرفته و آموزش باکیفیت بالا را ارائه می‌دهد.

    نروژ

    نروژ به‌خاطر زیبایی طبیعی، اقتصاد قوی و استاندارد بالای زندگی‌اش شناخته شده است. فرهنگ استقبال، سیستم آموزشی عالی و سیستم مراقبت اجتماعی قوی، آن را به یکی از بهترین کشورها برای مهاجرت تبدیل کرده است.

     نروژ به‌خاطر زیبایی طبیعی، اقتصاد قوی و استاندارد بالای زندگی‌اش شناخته شده است.

    آرژانتین

    آرژانتین کشوری است که فرصت‌های فراوانی را برای مهاجران فراهم می‌کند. این کشور به‌دلیل فرهنگ متنوع، مناظر طبیعی زیبا و مردم دوستانه خود محبوبیت دارد. یکی از دلایل اصلی تبدیل آرژانتین به مقصد عالی برای زندگی، اقتصاد قوی آن در مقایسه با سایر کشورهای آمریکای جنوبی درنظر گرفته می‌شود.

    این کشور دارای زیرساخت‌های پیشرفته و صنایع مختلف از جمله کشاورزی، تولید و خدمات است که فرصت‌های قابل‌توجهی برای یافتن کار و شروع زندگی جدید به مهاجران ارائه می‌دهد.

    امارات متحده عربی

    محبوبیت امارات متحده عربی در میان مهاجران در سال‌های اخیر به‌دلیل مزایای بسیاری که این کشور ارائه می‌دهد، درحال‌رشد بوده است. امارات متحده عربی با یک اقتصاد قوی و باثبات، فرصت‌های شغلی متعددی را به‌خصوص در زمینه مالی، فناوری و ساخت‌وساز فراهم می‌کند.

    نرخ پایین بیکاری در این کشور که نشان‌دهنده تعداد زیادی فرصت برای مهاجران جهت یافتن شغل است. علاوه‌بر این، امارات متحده عربی یک سیستم مراقبت بهداشتی در سطح بالا، تنوع جمعیتی و حمایت قابل‌توجه دولت را از طریق برنامه‌های توسعه ارائه می‌دهد.

    هزینه‌های مهاجرت چقدر است؟

    قبل از تصمیم‌گیری برای زندگی در هر کشوری، باید تمام هزینه ‌های مهاجرت را به‌دقت بسنجید. این هزینه‌ها شامل موارد مختلفی می‌شود و برای هر کشور و باتوجه‌به روش انتخابی تفاوت قابل‌توجهی دارد. به‌صورت کلی شما در این راستا باید هزینه‌های زیر را مدنظر داشته باشید:

    • اجاره املاک و مستغلات یا خرید خانه
    • بیمه درمانی
    • تهیه اسناد – ترجمه، خدمات اسناد رسمی، آپوستیل و غیره
    • هزینه ویزای ورود
    • هزینه‌های پرواز و سفر به مقصد
    • اثبات درآمد برای یک دسته خاص ویزا
    • مقدار پس‌انداز که البته در همه کشورها موردنیاز نیست.

    نمونه ویزاهای اخذ شده

    جمع‌بندی

    بسیاری از مردم در سرتاسر جهان برای یافتن فرصت‌های شغلی، تحصیلی و استانداردهای زندگی بهتر خواهان زندگی در کشورهای دیگر هستند. شرایط مهاجرت بسته به هر فرد متفاوت است. قوانین نیز باتوجه‌به روش انتخابی نیز متغیر هستند؛ بنابراین با اخذ مشاوره از وکلای موسسه مهاجرتی میرداماد می‌توانید تمام اطلاعات لازم و قوانین مربوطه را کسب کنید.

    سوالات متداول

    روش‌های مختلف مهاجرتی چیست؟

    کار، ازدواج، تولد، خانواده، تحصیل و سرمایه‌گذاری

    بهترین کشورها برای مهاجرت کدام هستند؟

    استرالیا، کانادا، آلمان، آمریکا و امارات

    قبل از مهاجرت چه هزینه‌هایی را باید مدنظر قرارداد؟

    اجاره املاک و مستغلات یا خرید خانه، بیمه درمانی، هزینه تهیه اسناد شامل ترجمه، خدمات اسناد رسمی، آپوستیل و غیره، هزینه ویزای ورود، هزینه‌های پرواز و سفر به مقصد

    مقالات مرتبط

    مهاجرت پرستاران به اروپا

    مهاجرت پرستاران به اروپا

    بسیاری از افراد به‌دنبال کار در یک کشور اروپایی هستند و به کیفیت بالاتر زندگی و حقوق در اروپا بیش از کشور خودشان اعتقاد دارند. وضعیت برای مهاجرت پرستاران به اروپا نیز تفاوت چندانی ندارد. اگر شما به‌عنوان یک پرستار،...

    مهاجرت پزشکان به اروپا

    مهاجرت پزشکان به اروپا

    مهاجرت پزشکان به اروپا، پدیده‌ای تازه است که در سال‌های اخیر در ابعاد گسترده‌تری به چشم می‌خورد. این پدیده، نه‌تنها نظام سلامت کشورهای مبدا و مقصد را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد، بلکه بر زندگی پزشکان مهاجر و خانواده‌های آن‌ها نیز اثرات...

    بورسیه تحصیلی زیر18 سال

    بورسیه تحصیلی زیر18 سال

    کشورهای توسعه‌یافته یا درحال توسعه همواره سعی می‌کنند دانش‌آموزان بااستعداد را جذب کرده و در موقعیت‌های شغلی یا تحصیلی مشغول کنند. در بسیاری از کشورها، قوانین به‌این‌صورت است که افراد زیر 18 سال متقاضی Minor محسوب شده و مهاجرت و...

    صفر تا صد آزمون GMAT  (جی مت)

    صفر تا صد آزمون GMAT  (جی مت)

    اگر شما هم قصد دارید تحصیلات تکمیلی خود را در رشته MBA   در  دانشگاه‌های خارج از کشور بگذرانید، احتمالاً در مورد آزمون پذیرش مدیریت فارغ‌التحصیلی یا آزمون gmat شنیده‌اید. آزمون GMAT  بهترین آزمون پذیرش دانشگاه‌های مدیریت بازرگانی است که برای...

    صفر تا صد آزمون GRE

    صفر تا صد آزمون GRE

    آزمون gre چیست؟ آزمون GRE یک آزمون استاندارد است که توسط سرویس سنجش تحصیلی که معمولاً با نام ETS شناخته می‌شود، اجرا می‌شود و برای سنجش آمادگی تحصیلی متقاضیان برای تحصیلات تکمیلی طراحی شده است. برخی از برنامه‌های مقطع کارشناسی...

    مقایسه روش‌های مهاجرت به آلمان و اتریش

    مقایسه روش‌های مهاجرت به آلمان و اتریش

    اگر شما هم قصد مهاجرت به اروپا را دارید، باید مقصد‌های احتمالی خود برای زندگی، کار و تحصیل را از جنبه‌های مختلفی مورد بررسی قرار دهید. آلمان و اتریش جزو محبوب‌ترین مقاصد مهاجرتی در مرکز اروپا هستند که از بسیاری...

    مقایسه روش‌های مهاجرت به آلمان و اسپانیا

    مقایسه روش‌های مهاجرت به آلمان و اسپانیا

    اسپانیا و آلمان دو مورد از محبوب‌ترین مقاصد برای مهاجرت هستند که هرکدام مزایا و معایب خاصی خود را دارند. آلمان و اسپانیا با وجود اینکه جزو کشورهای اتحادیه اروپا هستند، اما بافت شهری، تاریخ، فرهنگ، اقتصاد، شرایط تحصیل و...

    بهترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی

    بهترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی

    مهاجرت تحصیلی یکی از پدیده‌ های بارز در جوامع جهانی است که به دنبال تحقق آرزوها، بهره‌ وری افزایش یافته و در بسیاری از کشورها به‌ عنوان یک فرصت ویژه برای شناخت فرهنگ‌ ها و افزایش دانش فردی مورد توجه...

    ارزان ترین کشورها برای سرمایه گذاری

    ارزان ترین کشورها برای سرمایه گذاری

    سرمایه ‌گذاری در خارج از کشور می ‌تواند یک استراتژی مؤثر برای بهره ‌برداری از فرصت ‌های رشد در بازارهای نوظهور باشد. با این حال، هزینه ‌های مرتبط با سرمایه ‌گذاری در برخی کشورها می ‌تواند بالا باشد. به همین...

    آزمونSAT چیست؟

    آزمونSAT چیست؟

    آزمون اس ای تی یا SAT یک آزمون استاندارد است که برای سنجش سطح علمی دانش آموزان سال آخر دبیرستان و ورود آنها به دانشگاه در تعدادی از کشورهای جهان برگزار می‌شود. در این مقاله به طور مفصل درباره آزمون...

    ارزانترین کشور برای خرید ملک و اقامت در سال 2024

    ارزانترین کشور برای خرید ملک و اقامت در سال 2024

    خرید ملک در خارج از کشور می تواند راهی عالی برای سرمایه گذاری، مهاجرت یا صرفاً داشتن یک مکان برای تعطیلات باشد. با این حال، مهم است که قبل از خرید ملک در هر کشوری، تحقیقات خود را انجام دهید....

    آپوستیل چیست؟

    آپوستیل چیست؟

    افرادی که قصد مهاجرت به کشورهای عضو کنوانسیون لاهه را دارند حتما در هنگام ترجمه رسمی مدارک خود با واژه‌ی آپوستیل آشنا شده‌اند. اما اگر شما جزء آن دسته افرادی هستید که نمیدانند آپوستیل چیست، در این مقاله با ما...

    لیست دانشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت

    لیست دانشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت

    به طور معمول هر سال، نزدیک به اواخر سال که می‌شویم، در ماه‌های بهمن یا اسفند وزارت بهداشت ایران لیست کاملی از دانشگاه‌های مورد تایید خود در خارج از ایران را منتشر می‌کند. این لیست برای افرادی که قصد مهاجرت...

    دانشگاه های پزشکی و دندانپزشکی در جهان

    دانشگاه های پزشکی و دندانپزشکی در جهان

    دانشجویان ایرانی که قصد دارند تا در رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی تحصیل کنند، یکی از سوالات مهمی که مطرح می‌کنند این است که بهترین دانشگاه های پزشکی جهان کدام اند؟ در واقع اگر شما اقدام به تحصیل در برترین دانشگاه...