مهاجرت به ارمنستان

مهاجرت به ارمنستان به دلیل همسایگی با ایران و عدم نیاز به اخذ ویزا برای سفر بسیار پرطرفدار است. ارمنستان در شمال غربی ایران واقع شده است و با کشورهای ترکیه، گرجستان و آذربایجان نیز همسایه است. زبان رسمی این کشور ارمنی است اما زبان روسی نیز در این کشور دیده می‌شود. روش‌های بسیاری برای مهاجرت به کشور ارمنستان وجود دارد که از بین آنها می‌توان به کار، تحصیل، سرمایه‌گذاری و ازدواج اشاره کرد. هر روش مهاجرتی شرایط مخصوص به خود را دارد. در این مقاله قصد داریم تا شرایط هر یک از این روش‌ها را بررسی کنیم.

شما عزیزان می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط و هزینه‌های مهاجرت به کشور ارمنستان با موسسه مهاجرتی میرداماد تماس حاصل فرمایید. کارشناسان ما با سال‌ها تجربه در زمینه اخذ اقامت اروپا و ارمنستان پس از ارزیابی شرایط شما بهترین گزینه مهاجرتی را خدمتتان ارائه خواهند کرد.

مشاوره رایگان فوری

با ما در ارتباط باشید و سوالات ، ابهامات و نگرانی‌های خود را از طریق راه‌های ارتباطی با ما در میان بگذارید.

موسسه مهاجرتی میرداماد مهاجرت را برای شما آسان ، سریع و بدون دغدغه می‌کند.

رزرو مشاوره تخصصی

مشاوره رایگان تهران 021-88724227
مشاوره رایگان شیراز 071-91009294

مشاوره رایگان فوری



    شرایط کلی مهاجرت به ارمنستان

    کشور ارمنستان کشوری در میانه اروپای شرقی و آسیای غربی است که از نظر تاریخی و باستانی قدمت زیادی دارد. در حال حاضر ارمنستان جمعیتی بیش از 3 میلیون نفر دارد و زبان رسمی مردم آن ارمنی است. با این حال زبان روسی نیز در این کشور دیده می‌شود و روس‌ها بخشی از جمعیت ارمنستان را تشکیل داده‌اند. زبان انگلیسی در دانشگاه‌ها و مدارس تدریس می‌شود و از همین رو مردم ارمنستان به زبان انگلیسی نیز آشنایی دارند.

     با این حال چنانچه تصمیم به انتخاب ارمنستان برای اخذ اقامت دارید، باید به زبان ارمنی نیز آشنایی کامل داشته باشید. نرخ بیکاری در ارمنستان نسبتاً بالا است اما نرخ تورم در این کشور پایین است و به همین دلیل ثبات اقتصادی در ارمنستان وجود دارد. اما از نظر کارشناسان با توجه به عدم وجود امکانات مناسب و منابع طبیعی در این کشور، امکان رشد و توسعه اقتصادی چندانی نسبت به کشورهای اروپایی و ترکیه دیده نمی‌شود.

    انواع روش های مهاجرتی

    روش‌های مهاجرت به ارمنستان

    به دلیل نزدیکی ارمنستان به ایران و شرایط اقتصادی با ثبات در این کشور، بسیاری از ایرانیان تمایل دارند تا در ارمنستان زندگی کنند و اقامت این کشور را به دست بیاورند. به طور کلی ویزای اقامت ارمنستان به دو صورت کوتاه‌مدت و موقت و بلندمدت و دائم به متقاضیان داده می‌شود. اینکه چه نوع ویزایی به شما تعلق خواهد گرفت بر اساس روش مهاجرتی شما متفاوت خواهد بود. راه ‌های مهاجرت به ارمنستان متفاوت هستند و هر شخص بر اساس شرایط و بودجه خود می‌تواند مسیر مناسب خود را انتخاب کند. از جمله روش‌های مهاجرت ارمنستان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

    • مهاجرت از طریق تحصیل
    • مهاجرت از طریق کار
    • مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری
    • مهاجرت از طریق ازدواج
    • مهاجرت از طریق تولد فرزند
    • مهاجرت توریستی به ارمنستان

    مهاجرت به ارمنستان از طریق تحصیل

    هزینه تحصیل در ارمنستان مقرون به صرفه است و از همین رو بسیاری از دانشجویان علاقه‌مند به ادامه تحصیل در این کشور هستند. پذیرش تحصیلی در ارمنستان در 3 مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری انجام می‌گیرد. حدود 50 دانشگاه در ارمنستان وجود دارد که تعداد بسیار بالایی از دانشجویان آنها بین‌المللی هستند. از جمله بهترین دانشگاه‌های ارمنستان می‌توان به دانشگاه آمریکایی ارمنستان و دانشگاه ایالتی ایروان اشاره کرد. شرایط تحصیل در ارمنستان در هر دانشگاه متفاوت است اما به طور کلی ارائه آخرین مدرک تحصیلی و ریزنمرات ضروری است. همچنین مدارک دیگری نیز باید ارائه شود از جمله:

    • پاسپورت معتبر
    • نمرات آزمون زبان انگلیسی
    • گواهی تمکن مالی
    • گواهی پزشکی
    • نامه پذیرش از دانشگاه

    دانشجویان می‌توانند واحدهای درسی را به زبان ارمنی یا انگلیسی سپری کنند. چنانچه مایل باشند تا زبان ارمنی را فرا بگیرند کشور ارمنستان این امکان را برای دانشجویان فراهم کرده است که دوره‌های زبان را در این کشور سپری کنند.

    تحصیل پزشکی در ارمنستان یکی از محبوب ترین گزینه ها برای دانشجویانی است که قصد تحصیل در کشور های خارجی را دارند. شما می توانید برای اخذ مشاوره از مشاوران موسسه مهاجرتی میرداماد با ما تماس بگیرید.

    متقاضیان می‌توانند از طریق خرید ملک در ارمنستان اقامت این کشور را به دست بیاورند.

    مهاجرت به ارمنستان از طریق کار

    مهاجرت کاری یکی دیگر از روش‌های اخذ اقامت ارمنستان است. با این حال با توجه به نرخ بالای بیکاری در ارمنستان این روش چندان توصیه نمی‌شود و کارفرمایان ارمنی نیز تمایل چندانی برای جذب نیروی خارجی نشان نمی‌دهند. در این شرایط کشورهای آلمان یا اتریش گزینه‌های بهتری هستند. اما چنانچه دارای مهارت بالا و تخصص در شغل خاصی هستید می‌توانید شانس خود را برای اخذ ویزای کاری ارمنستان امتحان کنید.

    برای مهاجرت کاری به ارمنستان دریافت یک پیشنهاد کاری از یک کارفرما در این کشور الزامی است. بعد از اخذ پیشنهاد کار می‌توانید برای دریافت مجوز کار و ویزای خود اقدام کنید. دقت کنید که چنانچه بدون داشتن مجوز کار برای اخذ ویزا اقدام کنید بدون شک درخواست شما رد خواهد شد. متقاضیان می‌توانند از طریق سایت‌های کاریابی و حضور در ارمنستان با ویزای توریستی به دنبال کار در این کشور باشند.

    مهاجرت به ارمنستان از طریق سرمایه‌گذاری

    اگر تمایل دارید از طریق سرمایه‌گذاری به ارمنستان مهاجرت کنید، باید حداقل مبلغ 150 هزار دلار در یکی از بخش‌های آموزش، اقتصاد، علم، فرهنگ و هنر و یا ورزش در ارمنستان سرمایه‌گذاری کنید. روش‌های متنوعی برای سرمایه گذاری در ارمنستان وجود دارد که از آن جمله می‌توان خرید ملک، ثبت شرکت، خرید اوراق قرضه، ایجاد شعبه از یک شرکت، خرید سهام، سرمایه‌گذاری در صندوق‌های سرمایه‌گذاری و … را نام برد.

     میزان حداقل سرمایه در هر روش متفاوت خواهد بود و شرایط مخصوص به خود را دارد. از نکات مثبت سرمایه‌گذاری در ارمنستان امکان اخذ اقامت این کشور، ثبات اقتصادی، تورم کنترل شده و روابط مناسب سیاسی با کشورهای همسایه است. اما در کنار این مزایا، معایبی مانند بالا بودن نرخ فساد، بازار داخلی کوچک، بدهی‌های بالا و پایین بودن درآمدها و فقر نیز وجود دارد.

    چنانچه تمایل دارید اطلاعات بیشتری در خصوص شرایط مهاجرت به ارمنستان از طریق سرمایه‌گذاری به دست بیاورید، می‌توانید با موسسه مهاجرتی میرداماد تماس حاصل فرمایید تا کارشناسان ما شما را راهنمایی نمایند و بهترین روش سرمایه‌گذاری بر اساس شرایطتان به شما معرفی شود.

    مهاجرت به ارمنستان از طریق ازدواج

    ازدواج یکی دیگر از روش‌های اخذ اقامت ارمنستان است. چنانچه متقاضیان با یک شهروند ارمنی ازدواج کنند می‌توانند برای اخذ اقامت موقت و دائم خود در این کشور اقدام کنند. برای این منظور باید ازدواج کاملاً رسمی باشد و حداقل 2 سال از ازدواج گذشته باشد. همچنین زوجین باید به مدت یک سال در ارمنستان زندگی کنند و اثبات کنند که ازدواج آنها واقعی است. برای اخذ تابعیت ارمنستان باید در آزمون شهروندی این کشور شرکت کنید و مدارکی مانند سند ازدواج، گواهی اقامت، پاسپورت و مدارک هویتی را ارائه کنید.

    مهاجرت به ارمنستان از طریق تولد فرزند

    تابعیت کشور ارمنستان از طریق خون به فرزندان منتقل می‌شود. به همین جهت حتماً باید فرزند شما والدینی ارمنی داشته باشد و یا حداقل یکی از والدین شهروند ارمنستان باشد تا تابعیت به او اهدا شود. همچنین طبق این قانون مهم نیست که کودک در چه کشوری متولد می‌شود، در صورتی که والدین او تابعیت ارمنی داشته باشند، او نیز تابعیت و شهروندی کشور ارمنستان را دریافت خواهد کرد. بنابراین چنانچه یک ایرانی با یک فرد ارمنی ازدواج کرده و صاحب فرزند شوند، فرزند آنها تابعیت ارمنستان را دریافت خواهد کرد.

    موقعیت های مهاجرتی برتر

    مهاجرت توریستی به ارمنستان

    کشور ارمنستان برای مهاجرت از طریق اخذ اقامت توریستی گزینه مناسبی است. به این دلیل که ایرانیان برای ورود به ارمنستان جهت گردشگری و اقامت توریستی نیاز به ویزا ندارند و می‌توانند به راحتی وارد این کشور شده و 90 روز در ارمنستان اقامت داشته باشند. در این حالت متقاضیان باید پس از ورود به ارمنستان به دفاتر مهاجرتی این کشور مراجعه کنند و با ارائه پاسپورت خود مهر ورود به ارمنستان در گذرنامه آنها زده خواهد شد. پس از دریافت مهر ورود، اقامت شما کاملاً قانونی خواهد بود.

     اقامت توریستی آسان‌ترین روش مهاجرت به ارمنستان است و نیاز به ویزا ندارد.

    هزینه زندگی در ارمنستان

    هزینه زندگی و مهاجرت از جمله موارد مهمی است که باید پیش از اقدام برای اخذ اقامت مورد بررسی قرار دهید. هزینه مهاجرت به ارمنستان نسبت به سایر کشورهای اروپایی بسیار ارزان و مقرون به صرفه است و این موضوع یکی از دلایل انتخاب این کشور برای زندگی ایرانیان است. با این حال هزینه زندگی بر اساس تفریحات و سبک زندگی شما متفاوت خواهد بود. میانگین هزینه زندگی در ارمنستان برای هر فرد 1.870 دلار در ماه است که این هزینه شامل موارد ارائه شده در جدول زیر خواهد بود:

    شرح هزینهمبلغ ماهانه
    یک وعده غذا در رستوران9 دلار
    یک بطری آب0.5 دلار
    یک بطری شیر1.5 دلار
    یک عدد نان0.7 دلار
    یک کیلو برنج2.4 دلار
    12 عدد تخم مرغ2.2 دلار
    یک کیلو سیب زمینی0.8 دلار
    یک کیلو پیاز0.7 دلار
    شارژ ماهانه وسایل حمل و نقل عمومی12 دلار
    یک لیتر بنزین1.2 دلار
    قبض آب، برق، گاز و …122 دلار
    اجاره آپارتمان یک خوابه مرکز شهر1000 دلار
    اجاره آپارتمان یک خوابه دور از مرکز شهر674 دلار

    نمونه ویزاهای اخذ شده

    اخذ اقامت دائم ارمنستان

    افرادی که در ارمنستان به تحصیل، کار یا سرمایه‌گذاری بپردازند و یا همسر یک فرد ارمنی باشند، می‌توانند بعد از 3 سال زندگی در این کشور برای اخذ اقامت دائم خود اقدام نمایند. کارت اقامت دائم دریافتی 5 ساله است و بعد از 5 سال باید تمدید شود. پس از 10 سال زندگی در ارمنستان امکان اخذ تابعیت این کشور نیز برای متقاضیان وجود خواهد داشت. همچنین امکان اخذ ویزا و اقامت برای همسر و فرزندان زیر 18 سال نیز وجود دارد.

    سخن پایانی

    در این مقاله شرایط و روش‌های مهاجرت به ارمنستان مورد بررسی قرار گرفت که امیدواریم برای شما مفید واقع شده باشد. ارمنستان کشوری بسیار زیبا در همسایگی ایران است که متقاضیان می‌توانند از راه‌های مختلفی اقامت این کشور را اخذ نمایند. البته با توجه به نرخ بالای بیکاری در این کشور توصیه می‌شود تا کشورهای مناسب‌تر را برای اقامت بلندمدت و زندگی در نظر بگیرید. در صورت تمایل می‌توانید شرایط خود را برای مهاجرت به کشور ارمنستان یا سایر کشورها توسط کارشناسان ماهر موسسه مهاجرتی میرداماد ارزیابی نمایید. کارشناسان و وکلای موسسه میرداماد با سابقه پرونده‌های متعدد و موفق مهاجرتی همراه شما در این مسیر خواهند بود.

    سوالات متداول

    بهترین روش مهاجرتی به ارمنستان کدام است؟

    بهترین روش بر اساس شرایط هر فرد متفاوت خواهد بود. بنابراین توصیه می‌کنیم در این خصوص از یک کارشناس مهاجرتی راهنمایی دریافت کنید.

    آسان‌ترین روش اخذ اقامت ارمنستان برای ایرانیان کدام است؟

    آسان‌ترین روش اخذ اقامت ارمنستان اقامت توریستی است چرا که نیاز به ویزا ندارد.

    آیا امکان اخذ تابعیت ارمنستان برای ایرانیان وجود دارد؟

    بله، پس از 10 سال کار و زندگی در ارمنستان می‌توانید برای اخذ تابعیت این کشور اقدام کنید.

    امکان مهاجرت به کشور ارمنستان با زبان انگلیسی وجود دارد؟

    بله، این امکان وجود دارد اما توصیه می‌شود برای موفقیت در کار زبان ارمنی را نیز فرا بگیرید.

    آیا امکان اخذ اقامت ارمنستان از طریق خرید ملک وجود دارد؟

    بله، با خرید ملک در ارمنستان می‌توانید اقامت این کشور را اخذ نمایید.

    مقالات مرتبط