مختصری درباره ویزای همراه آلمان

اتباع کشورهای خارجی (کشورهای به غیر از اتحادیه اروپا) که به طور قانونی در آلمان اقامت دارند، اغلب مایلند اعضای خانواده‌شان را همراه خود به آلمان بیاورند و به طور موقت یا دائم در آلمان اقامت کنند. مقامات مهاجرت در آلمان، برای این منظور ویزای خاصی را ارائه می‌دهند که اتباع غیر اتحادیه اروپا می‌توانند برای ویزای همراه آلمان درخواست دهند و با خانواده خود در آلمان اقامت داشته باشند. با این حال شرایط خاصی برای اخذ ویزای همراه کشور آلمان وجود دارد که در این مقاله از موسسه میرداماد، به بررسی این شرایط و نحوه اخذ ویزای همراه با ویزای تحصیلی و شغلی و سرمایه‌گذاری می‌پردازیم.

مشاوره رایگان فوری

با ما در ارتباط باشید و سوالات ، ابهامات و نگرانی‌های خود را از طریق راه‌های ارتباطی با ما در میان بگذارید.

موسسه مهاجرتی میرداماد مهاجرت را برای شما آسان ، سریع و بدون دغدغه می‌کند.

رزرو مشاوره تخصصی

مشاوره رایگان شیراز 071-91009294

مشاوره رایگان فوری



    شرایط ویزای همراه تحصیلی المان

    اگر قصد مهاجرت  تحصیلی به آلمان را دارید، احتمالا می‌دانید که با درخواست ویزای همراه می‌توانید برای اعضای خانواده‌تان نیز اقامت موقت بگیرید. در واقع می‌توان گفت یکی از مزایای تحصیل در آلمان امکان همراهی خانواده با دانشجویان است. افرادی که قصد دارند به صورت تحصیلی به آلمان مهاجرت کنند باید این موضوع را در نظر داشته باشند که در صورت درخواست ویزای همراه دانشجویی آلمان، باید پس از ورود به خاک آلمان و‌ گذشت حداقل 90 تا 365 روز، درخواست خود را برای ویزای همراه ثبت کنند. از جمله شرایط مورد نیاز ویزای همراه تحصیلی المان، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

    تمکن مالی:

    دانشجویان باید اثبات کنند که منبع مالی مناسب برای تأمین هزینه‌های زندگی خود و اعضای خانوادشان را در طول دوره تحصیل خواهند داشت. تمکن مالی یکی از اصلی‌ترین شرایط ویزای همراه آلمان است، البته باید توجه داشته باشید که این منبع مالی نباید به بودجه عمومی کشور آلمان وابسته باشد و نمی‌توان از هزینه بورسیه تحصیلی برای تمکن مالی و اخذ ویزای همراه استفاده کرد.

    محل زندگی مناسب:

    در صورتیکه دانشجو محل زندگی مناسب و درخوری برای زندگی خود و هریک از اعضای خانواده نداشته باشد، نمی‌تواند برای اخذ ویزای همراه تحصیلی المان درخواست دهد.

    شرایط ازدواج:

    در صورتیکه متقاضی قبل از اخذ ویزای تحصیلی ازدواج کرده باشد، می‌تواند برای ویزای همراه درخواست داده و‌ او را همراه خود به آلمان بیاورد. توجه داشته باشید که همسر دانشجو در این شرایط اجازه کار در آلمان را نیز خواهد داشت.

    شرایط سنی:

    دانشجویی که متقاضی دریافت ویزای همراه است، در زمان درخواست باید خود و همسرش حداقل 18 ساله باشند. در صورتیکه فرد دارای فرزند نیز باشد، باید کمتر از 18 سال سن داشته باشد و یا اگر سن فرزند بیشتر یا کمتر از 16 سال باشد، باید مهارت زبان آلمانی او در سطح قابل قبولی باشد.

    تسلط به زبان:

    برای دریافت ویزای همراه آلمان، همسر متقاضی برای ارتباط با مردم جامعه باید به زبان آلمانی در سطح A1 در CEFR مسلط باشد. فرزندانی که بین  16 تا 18 سال سن دارند نیز باید دارای سطح C1 زبان آلمانی در CEFR باشند. اگر فرزندان متقاضی به خوبی به زبان آلمانی تسلط داشته باشند، می‌توانند به صورت رایگان در مدارس آلمان به تحصیل بپردازند.

    وابستگی:

    والدین دانشجو نیز فقط در صورتی می‌توانند ویزای همراه دریافت کنند که سن بالایی داشته باشند و به مراقبت نیاز داشته باشند.

    مدت اقامت:

    درخواست ویزای همراه برای دانشجو تنها در صورتی امکان‌پذیر است که متقاضی دارای اقامت یکساله باشد.

    وضعیت تأهل فرزندان:

    فرزندان متقاضی در صورتیکه برای ویزای همراه آلمان درخواست می‌دهند، نباید متاهل یا مطلقه باشند.

    شرایط ویزای همراه تحصیلی آلمان

    ویزای همراه دانش آموزی آلمان

    اگر فردی زیر 18 سال سن داشته باشد، برای تحصیل در کشور آلمان باید در مدارس شبانه روزی و خصوصی ثبت‌نام کند. زیرا این فرد زیر سن قانونی بوده و به یک سرپرست یا قیم در کشور آلمان نیاز دارد. در بسیاری از شرایط، مدرسه نقش سرپرست دانش آموز را بر عهده دارد. به‌طورکلی اقامت تحصیلی فرزند در کشور آلمان، مزایای اقامتی برای پدر و مادر ندارد، اما والدین متقاضی شانس بالایی برای اخذ ویزای توریستی و اقامت موقت در آلمان را خواهند داشت. همچنین یکی از والدین متقاضی می‌تواند با اخذ ویزای گاردین یا ویزای همراه دانش آموزی آلمان، به همراه فرزندش در این کشور اقامت داشته باشد.

    ویزای همراه دانشجویی آلمان

    متقاضیان با اخذ ویزای دانشجویی آلمان و ارائه مدارکی مبنی بر اثبات تمکن مالی و توانایی تامین هزینه‌های زندگی خود و خانواده‌شان و همچنین داشتن محل اقامت مناسب برای اعضای خانواده، می‌توانند درخواست خود را برای اخذ ویزای همراه آلمان ثبت کنند. برای دریافت این ویزا در چنین شرایطی معمولا پیشنهاد می‌شود که دانشجو پس از مستقر شدن در آلمان و دریافت کارت اقامت برای خانواده، درخواست ویزای همراه خود را ثبت نماید. برای همین ممکن است فرایند دریافت ویزای تحصیلی آلمان به همراه خانواده چند ماه طول بکشد. البته باید توجه داشته باشید که شرایط دریافت این ویزا به مقطع تحصیلی دانشجو بستگی دارد و در بسیاری از مقاطع تحصیلی دانشجویان ایرانی نمی‌توانند برای خانواده خود درخواست ویزای همراه بدهند. بنابراین اگر قصد دارید پس از دریافت ویزای تحصیلی خود خانواده‌تان را به آلمان بیاورید، بهتر است از دانشگاه‌های معتبر پذیرش تحصیلی بگیرید.

    ویزای همسر آلمان برای تحصیل

    دانشجویانی که از دانشگاه‌های آلمان پذیرش تحصیلی گرفته‌اند و قصد دارند به صورت تحصیلی به این کشور مهاجرت کنند، یکی از دغدغه‌های اصلیشان به همراه آوردن همسر با این ویزا است. توجه داشته باشید که این شرایط برای دانشجویان آلمانی فراهم شده است که با ویزای همسر دانشجو آلمان در این کشور اقامت داشته باشند، اما شرط اصلی این است که مدت تحصیل دانشجو باید بیشتر از یکسال باشد. متقاضی  برای اخذ ویزای همسر آلمان باید شرایطی مانند تمکن مالی و همچنین مکان مناسب برای زندگی را داشته باشد. همسر دانشجو نیز باید مهارت کافی در زبان آلمانی داشته باشد و سن او بالای 18 سال باشد.

    شرایط ویزای همراه آلمان از طریق کار

    درخواست ویزای همراه برای هریک از اعضای خانواده با مهاجرت کاری به آلمان نیز امکان‌پذیر است. اما در این شرایط دو روش پیش روی شما قرار دارد که با ارائه مدارک و فراهم کردن شرایط مورد نیاز می‌توانید همسر، فرزندان و با سایر اعضای خانواده خود را همراه خود به آلمان بیاورید.

    ویزای جاب سیکر

    ویزای جاب سیکر یا ویزای جست و جوی کار به متقاضی این امکان را می‌دهد که برای مدت شش ماه در آلمان اقامت داشته باشد و به دنبال کار بگردد. در طول این مدت متقاضی با شرکت‌ها و‌ کارفرمایانی که از قبل رزومه خود را برای آن‌ها ارسال کرده است، مصاحبه می‌کند و با داشتن اجازه کار و اخذ ورک پرمیت می‌تواند به صورت آزمایشی برای این شرکت‌ها کار کند. توجه داشته باشید متقاضی تنها در صورتی می‌تواند اقامت کاری آلمان را دریافت کند که شغلی مرتبط با رشته تحصیلی‌ خود پیدا کند. متقاضیان با احذ ویزای جاب سیکر نمی‌توانند برای خانواده خود ویزای همراه آلمان بگیرند اما پس از یافتن شغل مناسب می‌توانند برای اخذ ویزای همراه درخواست خود را ثبت کنند. 

    ویزای جاب آفر

    در صورتی که شرایط مهاجرت به آلمان را دارید و می‌خواهید به صورت کاری به این کشور مهاجرت کنید، ویزای جای آفر بهترین گزینه برای شماست. در صورتیکه شما یک پیشنهاد شغلی از یک‌ کارفرما یا شرکتی در آلمان دریافت کنید، می‌توانید برای ویزای همراه آلمان نیز درخواست دهید. اما توجه داشته باشید که شرایط دریافت این ویزا با توجه با موقعیت شغلی شما متفاوت خواهد بود. اگر شما هم جزو افرادی هستید که قصد دارید از طریق جاب افر برای خانواده خود ویزای همراه بگیرید، باید شرایط زیر را داشته باشید:

    • اجازه اقامت قانونی در آلمان را داشته باشید.
    •  محل زندگی شما در آلمان مشخص باشد و خانه شما شرایط و متراژ لازم برای زندگی تمام اعضای خانواده را داشته باشد.
    • همچنین اثبات تمکن مالی برای تامین هزینه‌های مورد نیاز زندگی شما و اعضای خانواده در طول اقامت در آلمان نیز ضروری است.
     شرایط ویزای همراه آلمان از طریق کار

    شرایط ویزای همراه آلمان از طریق سرمایه گذاری

    در صورتی که شرایط سرمایه‌گذاری در آلمان را دارید و از این طریق اقامت موقت این کشور را دریافت کرده‌اید، می‌توانید برای خانواده و فرزندان خود درخواست ویزای همراه داشته باشید. به طور کلی روش‌های مختلفی برای سرمایه گذاری در آلمان و اخذ اقامت از این طریق وجود دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به خرید ملک، ثبت شرکت، کارآفرینی یا سرمایه‌گذاری در اوراق قرضه دولتی اشاره کرد.

    توجه داشته باشید که شما صرفا‌‌ً با سرمایه‌گذاری در این کشور و خرید ملک نمی‌توانید برای دریافت اقامت آلمان اقدام کنید، بلکه سرمایه‌گذاری شما باید در قالب یک بیزینس باشد. برای مثال اگر شما بخواهید شرکتی را در این کشور ثبت کنید که در زمینه خرید و فروش املاک و مستغلات فعالیت داشته باشید، بیزنس پلن یا ایده سرمایه‌گذاری و استارتاپ شما باید مورد تایید مقامات کشور آلمان قرار گیرد تا بتوانید از این طریق اقامت و تابعیت کشور آلمان را دریافت کنید و برای ویزای همراه درخواست دهید.

    ویزای والدین آلمان

    در صورتی که یک کودک با هر شرایطی حق اقامت قانونی آلمان را داشته باشد، والدین برای مراقبت و حضانت کودک می‌توانند در این کشور حضور داشته باشند و درخواست ویزای والدین بدهند. در صورتیکه فرد بالای  18 سال سن داشته باشد، تنها در شرایط خاصی والدین او می‌توانند ویزای همراه آلمان را دریافت کنند. این شرایط شامل وابستگی شدید فرزند به والدین و اثبات ناتوانی‌های جسمی است.

    مقاله پیشنهادی: برای مهاجرت به المان چه وسایلی ببریم؟

    ویزای پیوست سایر اعضای خانواده

    سایر اعضای خانواده مانند خواهر، برادر، عمو، عمه، خواهر زاده، برادر زاده، پدربزرگ و مادر بزرگ و … نیز می‌توانند برای همراه شدن با خویشاوندان خود در آلمان درخواست دهند. ویزای پیوست سایر اعضای خانواده نسبت به سایر انواع ویزاهای آلمان، سخت‌تر است و باید وابستگی و نیاز به مراقب را ثابت کنند. این دسته از متقاضیان برای اخذ ویزای پیوست باید مراحل پیچیده‌ای را بگذرانند، برای مثال در مرحله اول متقاضی باید مدارکی برای اثبات نسبت خانوادگی ارائه دهد. همچنین باید دارای دعوتنامه از بستگان باشد و هزینه‌های زندگی فرد متقاضی توسط بستگان تامین گردد تا ویزا همراه المان برای آن‌ها صادر شود.

    موقعیت های مهاجرتی برتر

    مدارک لازم برای ویزای همراه آلمان

    از جمله مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای همراه آلمان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

    • پاسپورت متقاضی با اعتبار ۵ ساله
    • ارائه دو فرم درخواست ویزای همراه با اطلاعات  صحیح
    • دو فرم اطلاع رسانی که تکمیل و امضا شده باشد
    • دو قطعه عکس ۳.۴ که  اخیرا گرفته شده است
    • بلیط رزرو شده به کشور آلمان
    • بیمه سلامت مسافرتی آلمان
    • اثبات تمکن مالی که معمولاً باید توسط شخصی که در آلمان زندگی می‌کند ارائه شود و نشان دهد که می‌تواند از نظر مالی از اعضای خانواده مهاجر حمایت کند.
    • ارائه دعوتنامه از طرف یکی از اعضای خانواده که در آلمان اقامت دارد
    • ارائه مدرک اقامتی در آلمان که تأیید می‌کند محل زندگی مناسب برای زندگی با خانواده خود را دارد.
    • مدرک مهارت زبان آلمانی حداقل سطح A1 متقاضی.

    مدارک مورد نظر برای اخذ ویزای همراه همسر:

    • گواهی یا سند ازدواج که به آلمانی ترجمه شده و توسط سفارت آلمان قانونی شده است.
    • اگر همسر تابعیت آلمان داشته باشد، باید کپی پاسپورت و شناسنامه همسر آلمانی ارائه شود.
    • اگر همسر فرد غیر آلمانی مقیم آلمان باشد، مدرک اقامت قانونی و پاسپورت او باید ارائه شود.

    مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای همراه فرزندان:

    • شناسنامه
    • اثبات ملیت کودک
    • اثبات حق مراقبت و حضانت والدین مقیم آلمان

    توجه داشته باشید که به هنگام ارائه مدارک برای اخذ ویزای همراه آلمان، همه مدارک باید به زبان آلمانی یا انگلیسی ترجمه و ارائه شوند.

    مدارک لازم برای ویزای همراه آلمان

    تمکن مالی برای ویزای همراه آلمان

    تمکن مالی برای ویزای همراه آلمان یکی از مدارک ضروری برای اخذ اقامت موقت در این کشور است که متقاضی باید ثابت کند که منابع مالی کافی برای تامین هزینه‌های زندگی خود و اعضای همراه را دارد. متقاضیان در صورت مهاجرت تحصیلی، باید مبلغ 861.00 یورو به صورت ماهانه و حدود 10,332.00 یورو به صورت سالانه در حساب خود داشته باشند تا بتوانند برای ویزای همراه کشور آلمان درخواست دهند. در مواردی به غیر از مهاجرت تحصیلی، میزان تمکن مالی برای اخذ ویزای همراه المان حدود ده درصه افزایش خواهد یافت که به 948.00 یورو در ماه می‌رسد. بنابراین اگر فردی بخواهد از ویزای پیوست آلمان برای آوردن خانواده خود به آلمان استفا‌ه کند، علاوه بر ارائه تمکن مالی، باید فضای کافی (10 متر مربع برای هر فرد بالای 12 سال) داشته باشد.

    وقت سفارت آلمان برای پیوست به خانواده

    دریافت وقت سفارت برای ویزا همراه المان، همانند روند درخواست وقت سفارت برای سایر انواع ویزاهای آلمان است و با توجه به درخواست می‌تواند بین 1 الی 2 سال به طول بیانجامد. برای رزرو وقت سفارت برای پیوست به خانواده، متقاضی باید شرایط موجود را بررسی کرده و سپس با آماده کردن مدارک مورد نیاز همراه با ترجمه رسمی، از سایت رسمی سفارت، وقت  خود را رزرو کند. در صورتیکه با این روند آشنایی ندارید و یا می‌خواهید پروسه دریافت وقت سفارت و بررسی مدارک را در مدت زمان کمتری طی کنید، می‌توانید این کار را به موسسه مهاجرتی میرداماد بسپارید.

    ویزای همراه همزمان آلمان

    افرادی که با قصد تحصیلی و شغلی به آلمان مهاجرت کرده‌‌اند، پس از دریافت اقامت موقت آلمان، می‌توانند برای ویزای همراه آلمان درخواست دهند. با وجود اینکه درخواست برای الحاق خانواده در آلمان رایج‌تر است، اما متقاضیان می‌توانند برای ویزای همراه همزمان آلمان نیز درخواست دهند. در این شرایط متقاضی قبل از سفر به آلمان، باید به سفارت یا کنسولگری این کشور مراجعه کره و حداقل 3 هفته قبل از برنامه ریزی برای سفر درخواست خود را برای اخذ ویزای همراه همزمان ثبت کند. در چنین شرایطی همراه باید تسلط نسبی به زبان آلمانی داشته باشد و مدارک مورد نیاز برای اثبات تمکن مالی را ارائه دهد.

    هزینه ویزای همراه آلمان

    هزینه ویزای همراه آلمان برای بزرگسالان حدود 80 یورو و برای کودکان زیر 18 سال در حدود 40 یورو است. همچمین میزان تمکن مالی برای اخذ ویزای همراه کشور آلمان نیز با توجه به تعداد همراهان تغییر می‌کند. برای مثال میزان تمکن مالی مورد نیاز برای ویزای همراه تحصیلی حدود 10,332.00 یورو است. اگر قصد دارید با مجوز کار در آلمان ویزای همراه برای اعضای خانواده خود بگیرید، معمولا نیازی به اثبات تمکن مالی ندارد و در اغلب موارد سفارت این مدارک را از شما نخواهد خواست.

    نمونه ویزاهای اخذ شده

    ویزای همراه آلمان چه مدت اعتبار دارد؟

    به طور کلی مدت اعتبار ویزای همراه آلمان12  ماه است، اما در صورتیکه قصد دارید بیش از این مدت در آلمان اقامت داشته باشید، می‌توانید سه ماه پس از ورود خود به آلمان ویزای خود را تمدید کنید. توجه داشته باشید که برای تمدید اقامت باید قبل اتمام انقضای ویزای خود درخواست بدهید. همچنین توجه داشته باشید در صورتی که در کشور آلمان خلافی را مرتکب شده و یا در زمینه صدور ویزا مدارک جعلی و اطلاعات غلط داده باشید، ویزای شما باطل خواهد شد.

     مدت زمان صدور ویزای پیوست به خانواده آلمان

    فردی که برای اخذ ویزای همراه در آلمان درخواست داده است، باید در زمان تعیین شده مدارک لازم را به سفارت ارائه داده و برای مصاحبه و اعمال بیومتریک حاضر باشد. مدت زمان بررسی پرونده صدور ویزای همراه متغیر است و با توحه به عملکرد سفارت و نحوه بررسی، نمی‌توان زمان مشخصی برای آن تعیین کرد. اما اگر بخواهیم به طور کلی مدت زمان صدور ویزای پیوست را بیان کنیم، این کار ممکن است از چند هفته تا چند ماه به طول بیانجامد و متقاضی باید روند پردازش و صدور ویزا را در نظر بگیرد.

    مزایای اخذ ویزای همراه آلمان

    از جمله مزایای اخذ ویزای همراه آلمان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

    • مجوز کار: با ویزای همراه کشور آلمان، می‌توانید بدون نیاز به مجوز کار در آلمان کار کنید. با این حال، اگر قصد دارید در یک حرفه خاص مانند پزشکی یا وکالت کار کنید، ممکن است به ارائه مدارک خاص و یا آزمون‌های خاصی برای تایید مدرک نیاز داشته باشید.
    • دسترسی به مراقبت‌های بهداشتی: آلمان دارای سیستم مراقبت‌های بهداشتی ایده آلی است که به صورت رایگان آن را در اختیار شهروندان و مهاجران قرار می‌دهد. شما هم با دریافت ویزای همراه می‌توانید به صورت رایگان به خدمات بهداشتی و پزشکی دسترسی داشته باشید.
    • فرصت های آموزشی: سیستم آموزشی آلمان فرصت‌هایی را برای تحصیل کودکان و بزرگسالان فراهم می‌کند. با ویزای همراه، اعضای خانواده فرد متقاضی می‌توانند در مقاطع آموزشی مختلف از جمله مدارس ابتدایی و متوسطه، دانشگاه‌ها و دوره‌های حرفه‌ای به تحصیل بپردازند. 
    • مزایای اجتماعی: آلمان طیف وسیعی از مزایای اجتماعی از جمله مزایای بیکاری، مزایای خانواده و حقوق بازنشستگی را برای شهروندان و ساکنان خود فراهم می‌کند.

    شما نیز با دریافت ویزای همراه آلمان، می‌توانید از این مزایا بهره‌مند شوید.

    مزایای اخذ ویزای همراه آلمان

    سخن پایانی

    ویزای اتحاد خانواده یا ویزای همراه آلمان نوعی ویزا است که به اعضای خانواده مهاجرانی که به طور قانونی در آلمان اقامت دارند، اجازه می‌دهد که همراه با اعضای خانواده بتوانند در آلمان زندگی کرده و رابطه خود را حفظ کنند. اگر شما هم به صورت تحصیلی و یا شغلی به آلمان مهاجرت کرده‌اید و می‌‌خواهید برای اعضای خانواده خود ویزای همراه بگیرید، باید شرایط خاصی را برآورده کنید تا ویزای همراه برای عزیزان شما صادر شود. برای دریافت اطلاعات بیشتر در رابطه با نحوه اخذ این ویزا، شرایط و مدارک مورد نیاز، می‌توانید با کارشناسان موسسه مهاجرتی میرداماد تماس گرفته و کل پروسه دریافت ویزای همراه را به تیم مجرب این مجموعه بسپارید.

    سوالات متداول

    آیا امکان اخذ ویزای همراه برای تمام مقاطع تحصیلی در آلمان وجود دارد؟

    نخیر، متقاضیان تنها در برخی از مقاطع و دوره‌های تحصیلی می‌توانند برای ویزای همراه در آلمان درخواست دهند. 

    هزینه تحصیل فرزندان در کشور آلمان به چه صورت است؟

    فرزندانی که از طریق ویزای همراه یا اقامت والدینشان، در آلمان اقامت دارند می‌توانند از تحصیل رایگان در مدارس آلمان بهره‌مند شوند.  

    آیا می‌توان با اخذ ویزای توریستی به آلمان رفت و سپس‌برای ویزای همراه درخواست کرد؟

    نخیر. چنین شرایطی برای اتباع ایرانی وجود ندارد و به دلیل ریسک بالای این کار، معمولا توسط اغلب مشاوران مهاجرتی توصیه نمی‌شود. 

    آیا کسانی که با ویزای همراه به آلمان می‌آیند، اجازه کار دارند؟

    بله، همسر فرد متقاضی که از طریق تحصیلی یا شغلی ویزای همراه را دریافت کرده است، می‌تواند در صورت داشتن شرایط لازم در آلمان مشغول به کار شود. 

    مقالات مرتبط

    فرصت‌های شغلی برای افراد بالای 45 سال در آلمان:از چالش‌ها تا موفقیت

    فرصت‌های شغلی برای افراد بالای 45 سال در آلمان:از چالش‌ها تا موفقیت

    در دنیای امروز، فرصت‌های کاری برای افراد بالای 45 سال به یکی از موضوعات مهم بازارکار تبدیل شده است. بسیاری از افراد در این سن و سال به فکر مهاجرت به آلمان یا تغییر شغل هستند تا بتوانند زندگی بهتری...

    بازار کار رشته‌های مهندسی در آلمان: شرایط، فرصت‌ها و درآمدها

    بازار کار رشته‌های مهندسی در آلمان: شرایط، فرصت‌ها و درآمدها

    بازار کار رشته‌های مهندسی در آلمان: شرایط، فرصت‌ها و درآمدها آلمان به عنوان یکی از پیشرفته‌ترین کشورهای صنعتی جهان، همواره در جستجوی نیروی کار متخصص و ماهر در زمینه‌های مختلف مهندسی بوده است. با توجه به رشد سریع صنایع و...

    تفاوت ویزای آلمان و اقامت دائم:از ویزای موقت تا اقامت بلند مدت

    تفاوت ویزای آلمان و اقامت دائم:از ویزای موقت تا اقامت بلند مدت

    در سال‌های اخیر به دلیل فرصت‌های شغلی مناسب و کیفیت زندگی بالا، تقاضا برای مهاجرت به آلمان به شدت افزایش یافته است. بسیاری از کسانی که این پروسه را آغاز می‌کنند تفاوت ویزای آلمان و اقامت دائم را نمی‌دانند. تفاوت‌های...

    هر آن چه باید درباره سفر به آلمان بدانید!

    هر آن چه باید درباره سفر به آلمان بدانید!

    آلمان، کشوری با تاریخ غنی، فرهنگ پویا و مناظر نفس‌گیر، مقصدی ایده‌آل برای گردشگران سراسر جهان است. از شهرهای مدرن و پر جنب و جوش مانند برلین و مونیخ گرفته تا روستاهای سنتی و قلعه‌های قرون وسطایی، آلمان برای هر...

    هزینه مهاجرت به آلمان

    هزینه مهاجرت به آلمان

    هزینه مهاجرت به آلمان برای روش های مختلف مبالغ متفاوتی است. هزینه مهاجرت از طریق کار به طور کلی برای ویزای جستجوی کار 720 یورو و اخذ ویزا 75 یورو می باشد. هزینه مهاجرت تحصیلی آلمان نیز بسته به نوع...

    ضروری ترین اقدامات بعد از ورود به آلمان

    ضروری ترین اقدامات بعد از ورود به آلمان

    باتوجه به محبوبیت زیاد کشور آلمان میان متقاضیان، اغلب افراد تمام تمرکز خود را صرف روند اخذ ویزا و ورود به این کشور نموده و از دیگر موارد مهم غافل می‌شوند. این در حالی است که شما با ورود به...

    مصاحبه سفارت آلمان + نمونه سوالات

    مصاحبه سفارت آلمان + نمونه سوالات

    گرفتن ویزای آلمان، کلید ورود به دنیایی از فرصت‌ها و تجربیات جدید است. چه برای تحصیل، کار، پیوستن به خانواده یا صرفا گشت و گذار قصد سفر به این کشور را داشته باشید، مصاحبه سفارت آلمان گامی بسیار مهم در...

    ویزای نامزدی آلمان

    ویزای نامزدی آلمان

    اگر می‌خواهید با یک تبعه آلمانی ازدواج کنید، باید ازدواج خود را در یک اداره ثبت احوال ثبت نمایید تا اقامت شما کاملا قانونی باشد. در نتیجه به اخذ ویزای نامزدی آلمان نیاز دارید. اگر هم شما و هم نامزدتان...

    ویزای توریستی آلمان

    ویزای توریستی آلمان

    آلمان واقع در قلب اروپا، یکی از مقاصد چشم‌نواز برای بسیاری از مسافرانی است که دوست دارند تمام کشورهای بزرگ را ببینند. معماری قدیمی، زیرساخت‌های مدرن و تاریخ غنی، این کشور را به بهترین مقصد برای سفر تبدیل کرده است....

    شرط سنی مهاجرت به آلمان

    شرط سنی مهاجرت به آلمان

    یکی از سوالات رایجی که اغلب متقاضیان در خصوص مهاجرت به کشور آلمان برایشان مطرح است، شرط سنی برای مهاجرت است. آلمان یکی از محبوب‌ترین مقاصد برای مهاجرت کاری، تحصیلی و سرمایه‌گذاری است که شرایط مطلوبی را برای مهاجران فراهم...

    برای مهاجرت به المان چه وسایلی ببریم؟

    برای مهاجرت به المان چه وسایلی ببریم؟

    برای مهاجرت به آلمان، انتخاب وسایل مناسب بسیار حائز اهمیت است. این کشور با آب و هوای متنوع و فرهنگ غنی، نیازمند برنامه ‌ریزی دقیق برای تطبیق با شرایط جدید است. بسته به فصل و منطقه‌ ای که قصد نقل...

    معرفی اداره مهاجرت آلمان

    معرفی اداره مهاجرت آلمان

    فدارال مهاجرت و پناهندگان آلمان (به آلمانی: Bundesamt für Migration und Flüchtlinge) یا اداره مهاجرت آلمان یک سازمان دولتی می‌باشد که وظیفه آن اداره سیستم تابعیت و مهاجرتی کشور آلمان است. این اداره در شهر نورنبرگ قرار دارد که علاوه بر...

    0 تا 100 ویزای همراه آلمان

    0 تا 100 ویزای همراه آلمان

    اتباع کشورهای خارجی (کشورهای به غیر از اتحادیه اروپا) که به طور قانونی در آلمان اقامت دارند، اغلب مایلند اعضای خانواده‌شان را همراه خود به آلمان بیاورند و به طور موقت یا دائم در آلمان اقامت کنند. مقامات مهاجرت در...

    مقایسه روش‌های مهاجرت به آلمان و اسپانیا

    مقایسه روش‌های مهاجرت به آلمان و اسپانیا

    اسپانیا و آلمان دو مورد از محبوب‌ترین مقاصد برای مهاجرت هستند که هرکدام مزایا و معایب خاصی خود را دارند. آلمان و اسپانیا با وجود اینکه جزو کشورهای اتحادیه اروپا هستند، اما بافت شهری، تاریخ، فرهنگ، اقتصاد، شرایط تحصیل و...

    دلایل مهاجرت به آلمان

    دلایل مهاجرت به آلمان

    مهاجرت به آلمان، یکی از مسائل بین‌المللی مهم در دنیای امروز است. با ورود مهاجران از سراسر جهان به این کشور، آلمان به یکی از مقصدهای اصلی مهاجرت در اروپا تبدیل شده است. عوامل مختلفی نظیر فرصت‌های شغلی، آموزش، خدمات...

    انواع بیمه در آلمان

    انواع بیمه در آلمان

    شرایط بیمه در آلمان بیمه در آلمان از اهمیت بالایی برخوردار است و برای زندگی، کار و تحصیل در این کشور الزامی است. سیستم بیمه آلمان تنوع زیادی دارد و انواع مختلفی از بیمه را شامل می‌شود. سیستم بیمه در...

    پناهندگی در آلمان

    پناهندگی در آلمان

    پناهندگی، حقی است که برای حفاظت از افرادی که از شرایط سخت و غیرانسانی، مانند جنگ، تعقیب قضایی یا آزار و اذیت در کشور خود فرار می ‌کنند، در نظر گرفته شده است. این مفهوم، که بر اساس کنوانسیون ژنو...

    حقوق پناهندگی در آلمان

    حقوق پناهندگی در آلمان

    حقوق پناهندگی در آلمان بر اساس قوانین بین ‌المللی و اتحادیه اروپا تنظیم شده است. افرادی که در کشور خود با خطر جدی آزار و اذیت یا آسیب روبرو هستند، می ‌توانند درخواست پناهندگی ارائه دهند. فرایند بررسی درخواست ‌های...

    وکیل مهاجرت به آلمان

    وکیل مهاجرت به آلمان

    در دنیای پیچیده امروزی، مهاجرت به کشوری دیگر می ‌تواند یکی از مهم ‌ترین تصمیمات زندگی افراد باشد. آلمان، با داشتن اقتصادی قوی و فرصت ‌های تحصیلی و کاری گسترده، هدف بسیاری از مهاجرین از سراسر جهان است. اما مسیر...

    شرایط و هزینه های زندگی در آلمان

    شرایط و هزینه های زندگی در آلمان

    آلمان به دلیل اقتصاد قوی، استاندارد بالای زندگی و سیستم جامع رفاه اجتماعی، از دیرباز مقصدی محبوب برای مهاجران بوده است. به طور کلی، شهرهای بزرگ مانند برلین، مونیخ، و هامبورگ گران ‌تر و هزینه زندگی در آلمان در این...

    مزایا و معایب زندگی در آلمان

    مزایا و معایب زندگی در آلمان

    زندگی در آلمان می‌ تواند تجربه‌ای غنی و متنوع  برای هر فرد باشد. مزایا و معایب زندگی در آلمان بسیار متنوع و گسترده است و می تواند انتخاب این کشور برای مقصد نهایی مهاجرت را کمی پیچیده کند. آلمان با...

    سریع ترین و آسان ترین راه مهاجرت به آلمان

    سریع ترین و آسان ترین راه مهاجرت به آلمان

    اگر قصد مهاجرت به کشور آلمان را دارید و به دنبال راهی آسان و مطمئن برای مهاجرت هستید، کافیست با شماره 07191009294 تماس بگیرید تا وکلای مهاجرتی ما با بررسی شرایطی که دارید، بهترین روش مهاجرت را به شما ارائه نمایند. دلایل مختلفی برای...

    اقامت دائم آلمان

    اقامت دائم آلمان

    اقامت دائم در آلمان یکی از گزینه‌ های محبوب برای افرادی است که می ‌خواهند به عنوان مقیم در این کشور زندگی کنند. آلمان با اقتصاد پویا، زیرساخت ‌های عالی، و سیستم آموزشی و بهداشتی فوق ‌العاده، یکی از مقاصد...

    10 مورد از ارزانترین شهرهای آلمان برای زندگی

    10 مورد از ارزانترین شهرهای آلمان برای زندگی

    اگر به دنبال زندگی در ارزانترین شهر آلمان هستید، کافیست با شماره 07191009294 تماس بگیرید. کارشناسان مهاجرتی ما در موسسه میرداماد، آماده ارائه هر گونه خدمات در این زمینه می باشند. هزینه زندگی در آلمان در مقایسه با سایر کشورهای اروپایی نسبتا...

    رفع ریجکتی ویزای آلمان

    رفع ریجکتی ویزای آلمان

    در صورتی که قصد دارید تا ویزا کشور آلمان را دریافت می‌کنید، به دلایل مختلفی ممکن است با مشکل رشد شدن و ریجکت ویزای آلمان مواجه شوید. در همین راستا در این مطلب قصد داریم تا نگاهی به دلایل رفع...

    امتحان شهروندی آلمان

    امتحان شهروندی آلمان

    برای افرادی که به کشورهای دیگر مهاجرت می‌کنند و تصمیم به ادامه‌ی زندگی در آن کشور را دارند، دریافت تابعیت یک اتفاق سرنوشت ساز است که فرصت‌های ویژه‌ای را برای آنها فراهم می‌کند از جمله حق خرید خانه، شرکت در...

    راهنمای جامع ویزامتریک آلمان: از وقت‌ گیری تا دریافت ویزا

    راهنمای جامع ویزامتریک آلمان: از وقت‌ گیری تا دریافت ویزا

    سفارت و کنسولگری برخی از کشورهای پرتقاضای جهان برای مهاجرت به دلیل ازدحام و شلوغی متقاضیان بخشی از روند اخذ ویزا را به شرکت هایی به نام ویزامتریک واگذار کرده اند. یکی از مهم ترین این شرکت ها کارگزاری ویزا...

    اخذ تابعیت و شهروندی آلمان

    اخذ تابعیت و شهروندی آلمان

    اخذ تابعیت و شهروندی آلمان یکی از مهمترین دغدغه‌های متقاضیانی است که به کشور آلمان مهاجرت کرده‌اند یا قصد مهاجرت به این کشور را دارند. سوالات بسیاری در این زمینه برای متقاضیان مطرح است، از جمله اینکه شرایط گرفتن تابعیت...

    کارت شانس آلمان (امتیازبندی + شرایط + مدارک) 2024

    کارت شانس آلمان (امتیازبندی + شرایط + مدارک) 2024

    دولت آلمان برای اینکه بتواند شرایط مهاجرت به آلمان را برای متقاضیان بهبود ببخشد و به سازماندهی نیروی کار خارجی بپردازد، طرحی را به نام کارت شانس المان تصویب کرد. این کشور صنعتی با کمبود نیروی کار مواجه است و...

    نظرات کاربران

    9 دیدگاه