ویزای نامزدی آلمان

اگر می‌خواهید با یک تبعه آلمانی ازدواج کنید، باید ازدواج خود را در یک اداره ثبت احوال ثبت نمایید تا اقامت شما کاملا قانونی باشد. در نتیجه به اخذ ویزای نامزدی آلمان نیاز دارید. اگر هم شما و هم نامزدتان حداقل 18 سال سن داشته باشید، می‌توانید این نوع از انواع ویزا در آلمان را دریافت کنید. همچنین باید ثابت کنید که توانایی مالی کافی برای پوشش هزینه‌های زندگی مشترک در آلمان را هم دارید. ضمن اینکه باید دانش اولیه آلمانی (A1) را هم ثابت کنید. با مشاوران موسسه مهاجرتی میرداماد همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در مورد این نوع ویزا به دست آورید.

مشاوره رایگان فوری

با ما در ارتباط باشید و سوالات ، ابهامات و نگرانی‌های خود را از طریق راه‌های ارتباطی با ما در میان بگذارید.

موسسه مهاجرتی میرداماد مهاجرت را برای شما آسان ، سریع و بدون دغدغه می‌کند.

رزرو مشاوره تخصصی

مشاوره رایگان شیراز 071-91009294

مشاوره رایگان فوری



    ویزای ازدواج آلمان چیست؟

    برای بررسی کلی ویزا ازدواج آلمان این نکته را در نظر بگیرید که وقتی قصد ازدواج با یک شهروند آلمانی را دارید، باید شرایط خاصی را رعایت کنید. این شرایط بر اساس مدت اقامت و ملیت فرد متقاضی اعمال می‌شود. یکی از انواع ویزایی که نیاز دارید، درخواست مجوز اقامت آلمان برای اتحاد خانواده (Family Reunion) یا ویزای همراه است. این مدرک اساسا به عنوان ویزایی برای ازدواج در کشور آلمان مورد توجه قرار می‌گیرد.

    در اصل، این فرایند شامل دو نوع ویزا کلیدی است که به این ترتیب در نظر گرفته می‌شوند:

    ویزای ملی (ویزای D)اجازه اقامت برای اتحاد خانواده
    _ این ویزای موقت به همسر شما اجازه ورود و اقامت 90 روزه در آلمان را می‌دهد. _ در واقع یک نوع ویزای اولیه است که پس از درخواست موفقیت‌آمیز در سفارت آلمان صادر می‌شود. _ در طول دوره اعتبار 90 روزه، شما یا همسرتان باید محل اقامت خود را در سازمان‌های محلی ثبت کنید. _ برای اجازه اقامت برای Family Reunion در اداره مهاجرت درخواست دهید._ این سند اجازه دریافت ویزای ازدواج واقعی را به شما یا همسرتان ارائه می‌دهد. _ در نتیجه می‌توانید به مدت طولانی در آلمان زندگی کنید. _ همسر شما ظرف 90 روز از دوره اعتبار ویزا D برای این نوع ویزا درخواست می‌دهد. _ شما و همسرتان باید حداقل 18 سال سن داشته باشید. _ باید درک مناسبی از زبان آلمانی پیدا کرده و حداقل سطح A1 را ثابت کنید.

    همچنین داشتن خانه مشترک در آلمان ضروری است و نشان می‌دهد که می‌توانید از نظر مالی خود و اعضای خانواده تحت تکفلتان را بدون حمایت فرد ثالث، تأمین کنید.

    شرایط ویزای ازدواج آلمان

    در بخش قبلی تا حدود با شرایط دریافت ویزای نامزدی آلمان آشنا شدید. اما بهتر است این مسئله در این بخش به طور مفصل پیگیری کنیم. شرط اول مشخص کردن ملیت شما به عنوان فرد متقاضی است. اگر پاسپورتی دارید که توسط یکی از کشورهای اتحادیه اروپا یا منطقه اقتصادی اروپا صادر شده (از جمله نروژ، ایسلند، لیختن اشتاین و سوئیس)، می‌توانید بدون ویزا به آلمان سفر کنید.

    علاوه بر این، شهروندان کشورهای زیر هم مسئله‌ای با سفر به آلمان ندارند.

    کره جنوبیایالات متحده آمریکا
    استرالیاآرژانتینبرزیلکانادا
    شیلیژاپنمکزیکنیوزلند

    شهروندان این کشورها اجازه دارند تا 90 روز در یک دوره 180 روزه بدون دریافت ویزا در آلمان بمانند. اما نمی‌توانند در آلمان کار یا تحصیل را مد نظر داشته باشند. اگر مدت اقامت شما بیش از 90 روز باشد یا بخواهید مشغول به کار شوید، باید برای ویزای جداگانه مانند ویزای جاب سیکر آلمان، اقدام کنید.

    با توجه به این مسئله، الزامات واجد شرایط بودن برای ویزای ازدواج کشور آلمان (که به عنوان اجازه اقامت برای اتحاد مجدد خانواده نیز شناخته می‌شود)، بر اساس این که آیا شما شهروند اتحادیه اروپا / منطقه اقتصادی اروپا هستید و یا یک شهروند خارج از اتحادیه اروپا / منطقه اقتصادی اروپا محسوب می‌شوید، متفاوت است.

    شرایط اخذ ویزای ازدواج کشور آلمان

    برای شهروندان اتحادیه اروپا / منطقه اقتصادی اروپا و غیر اتحادیه اروپا / منطقه اقتصادی اروپا شرایط عمومی مد نظر است که باید هر دو شریک حداقل 18 سال سن داشته باشند. ازدواج باید در آلمان معتبر شناخته شود و یا هر دو شریک پاسپورت یا مدارک مسافرتی معتبر و محل اقامت مناسب در آلمان را ارائه کنند. اما شهروندان غیر از اتحادیه اروپا / منطقه اقتصادی اروپا شرایط دیگری را پشت سر می‌گذارند. 

    الزامات ویزای نامزدی آلمان

    غیر از اتحادیه اروپا / منطقه اقتصادی اروپااتحادیه اروپا / منطقه اقتصادی اروپا
    برای ورود اولیه به آلمان به ویزای ملی (D-Visa) نیاز دارید. به اجازه اقامت برای اتحاد خانواده (ویزای ازدواج واقعی) نیاز است. باید مدارک ازدواج با شهروندان آلمانی را ارائه دهید. شواهدی مبنی بر تمکن مالی برای حمایت از خود و افراد تحت تکفل ارائه کنید. اثبات بیمه درمانی کافی الزامی است. بسته به شرایط، مانند کشور مبدأ یا سابقه ویزای قبلی، شرایط اضافی هم ممکن است مد نظر باشد.معمولا به دلیل آزادی رفت و آمد، نیازی به ویزای ازدواج ندارند. ثبت ازدواج نزد مقامات آلمانی مهم است. شواهدی مبنی بر تمکن مالی کافی الزامی است. باید بیمه درمانی معتبر برای اقامت طولانی مدت مد نظر باشد. مدرک مهارت زبان آلمانی A1 ممکن است در موارد طولانی مدت اعمال شود. اگر قصد اقامت طولانی مدت دارید، به مجوزهای اقامت هم نیاز خواهید داشت.

    مدارک لازم برای ویزای ازدواج آلمان

    برای دریافت ویزای نامزدی آلمان باید مدارک مشخصی را ارائه کنید. گفتیم که شهروندان اتحادیه اروپا / منطقه اقتصادی اروپا به طور کلی از آزادی حرکت در اتحادیه اروپا برخوردار هستند و نیازی به ارائه مدارک ویزای ازدواج آلمان برای اقامت در کشور با همسر خود ندارند. اما حتما به ثبت ازدواج خود نزد مقامات آلمانی نیاز خواهند داشت.

    در حالی که شهروندان غیر اتحادیه اروپا / EEA برای اتحاد خانواده به ویزای ملی (D-Visa) نیاز دارند و پس از ورود هم باید برای اجازه اقامت درخواست دهند. بنابراین، اسناد خاص مورد نیاز برای درخواست شما ممکن است بسته به شرایط شخصی‌تان متفاوت باشد. در ادامه لیستی از مدارک عمومی برای درخواست این نوع ویزا را ارائه می‌کنیم تا دید واضحی به مسئله پیدا کنید.

    • پاسپورت معتبر
    • گواهی تولد یا ازدواج
    • گواهی بیمه سلامت معتبر
    • دو قطعه عکس گذرنامه بیومتریک
    • ثبت ازدواج (در صورت وجود)
    • اثبات رابطه زناشویی (صورت‌حساب‌های بانکی مشترک، قراردادهای اجاره نامه و غیره)
    • اثبات تمکن مالی

    به یاد بسپارید که مسئله تمکن مالی در این نوع ویزا بسیار مهم است. در اصل، توانایی شما برای تأمین مالی خود در زمان اقامت در آلمان، نقش مهمی در تعیین اینکه آیا به شما اجازه ورود تحت این نوع ویزا داده می‌شود یا خیر، ایفا می‌کند. این مسئله را می‌توان از طریق صورت‌حساب‌های بانکی، حساب‌های پس‌انداز، اظهارنامه مالیاتی یا قراردادهای کاری ثابت کرد.

    نمونه ویزاهای اخذ شده

    مراحل اخذ ویزای نامزدی آلمان

    به عنوان یک فرد ایرانی که جزو شهروندان غیر اتحادیه اروپا / منطقه اقتصادی اروپا است، باید برای ورود به کشور ویزای ملی (D-Visa) را درخواست دهید. همچنین پس از ورود برای اجازه اقامت نیز ویزای اتحاد خانواده را نیاز دارید. پس در گام اول باید مدارک مورد نیاز خود را جمع آوری کنید. گفتیم که این اسناد شامل گذرنامه معتبر، گواهی تولد یا ازدواج، گواهی بیمه سلامت و غیره است. اطمینان حاصل کنید که آنها به روز هستند و به درستی ترجمه شده‌اند.

    پس از بررسی این موارد، باید درخواست خود را ثبت کرده و برای در یک مصاحبه در سفارت/کنسولگری آلمان آماده شوید. در اصل، برای ارسال درخواست ویزای خود باید یک قرار ملاقات در سفارت/کنسولگری آلمان در ایران تعیین کنید. در مصاحبه مدارک را به همراه فرم درخواست ویزای نامزدی آلمان، ارائه خواهید کرد. مطمئن شوید که زودتر از موعد تعیین شده به محل رسیده‌اید و برای پاسخ به سؤالات در مورد اهداف خود برای زندگی در این کشور، آماده هستید.

    نحوه ارائه درخواست ویزای نامزدی کشور آلمان

    ضمنا به یاد بسپارید که برای دریافت ویزای ملی آلمان (D-Visa) باید 75 یورو بپردازید. علاوه بر این، باید پرداخت هزینه‌های دیگر برای ترجمه اسناد، بیمه سلامت، هزینه‌های سفر و هزینه‌های وکیل مهاجرت را هم در نظر داشته باشید. پس از انجام مصاحبه هم باید منتظر تأییدات سفارت باشید. زمان پردازش بسته به کشور مبدأ و شرایط فردی شما می‌تواند متفاوت باشد. اما در نهایت، تصمیمات اخذ شده از طریق ایمیل یا پست به شما اطلاع داده خواهد شد.

    در صورت تأیید (شهروندان غیر اتحادیه اروپا / EEA)، از نظر قانونی مجاز به ورود به آلمان با ویزای D هستید. در نتیجه باید ظرف 3 ماه پس از ورود برای یک مجوز اقامت برای اتحاد خانواده ثبت نام نمایید.

    دریافت تابعیت آلمان با مهاجرت از طریق ازدواج

    با توجه به نکات ذکر شده، مشخص است مهاجرانی که تمایل به دریافت اقامت در آلمان دارند، پس از ازدواج باید مدارک مورد نیاز را به سفارت آلمان ارائه کرده و برای درخواست ویزای ازدواج اقدام نمایند. پس از دریافت ویزا، می‌توانند وارد آلمان شده و اقامت خود را شروع کنند. پس از سه سال اقامت در آلمان و گذشت دو سال از ازدواج، می‌توانند درخواست خود برای دریافت اقامت دائم و تابعیت آلمان را هم ارائه دهند. 

    البته، دریافت تابعیت آلمان از طریق ازدواج به سادگی اتفاق نمی‌افتد و باید در آزمون مربوطه شرکت کرده و دارای تسلط مناسب به زبان آلمانی باشید. همچنین وضعیت مالی و اقتصادی شما نیز بر پذیرش یا رد درخواست تأثیرگذار است.

    همچنین مهم است به این مسئله هم فکر کنید که ازدواج صوری برای مهاجرت به آلمان اصلا روش مناسبی نیست. با توجه به تقاضای بالایی که برای دریافت ویزای نامزدی آلمان وجود دارد، اداره مهاجرت آلمان و سفارت آلمان در ایران برای بررسی صحت ازدواج زوجین، اقدامات سخت‌گیرانه‌تری انجام می‌دهند. این اقدامات شامل مصاحبه‌های متعدد با زوجین، همسایگان و دوستان است. همچنین افراد باید مدارک قوی ارائه دهند تا اثبات کنند ازدواج آنها صحیح و قانونی بوده و این ازدواج به تازگی اتفاق نیافته است.

    اگر اداره مهاجرت آلمان متوجه شود که ازدواج شما به منظور دریافت اقامت آلمان استفاده شده، ممکن است به دیپورت و اخراج شما یا همسرتان از کشور آلمان منجر شود و مشکلات بسیار جدی را برای شما ایجاد نماید.

    ثبت ازدواج ایرانی در آلمان

    خوب است بدانید که سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران – مونیخ برای ثبت ازدواج مرد ایرانی و زن ایرانی در کشور آلمان هم شرایطی را معرفی کرده است. با توجه به ماده 1060 قانون مدنی جمهوری اسلامی ایران، اگر یک زن ایرانی تمایل به ازدواج با یک تبعه خارجی داشته باشد، باید ابتدا از دولت وقت ایران اجازه دریافت کند. این اجازه در خارج از کشور توسط کنسولی جمهوری اسلامی ایران و در داخل کشور توسط وزارت کشور صادر می‌شود. پس از دریافت این مجوز که به عنوان «پروانه زناشویی» شناخته می‌شود، ازدواج شما توسط کارشناسان کنسولی ثبت خواهد شد.

    برای اخذ مجوز ثبت ازدواج باید به «سامانه میخک»، مراجعه کنید. پس از ثبت نام، بارگذاری مدارک و دریافت کد رهگیری، باید با تعیین وقت قبلی به کنسولگری مراجعه کرده و با ارائه مدارک، درخواست صدور پروانه زناشویی و ثبت ازدواج خود را ارائه دهید.

    موقعیت های مهاجرتی برتر

    مزایا و معایب اخذ ویزای ازدواج المان

    دریافت ویزای ازدواج کشور آلمان یکی از مسیرهای مهاجرت محبوب برای ایرانی‌ها است. زیرا این روش مهاجرت دارای مزایای زیر است:

    1. هزینه‌های پایین: اخذ ویزای نامزدی آلمان در برخی موارد ارزان‌تر از سایر مسیرهای مهاجرت به کشور آلمان است.
    2. اجازه اشتغال تمام وقت: پس از اخذ این نوع ویزا و اثبات ازدواج قانونی، شخص مهاجر حق اشتغال تمام وقت در آلمان را دارد.
    3. بهره‌مندی از حقوق مساوی: فرد مهاجر پس از اخذ ویزا، از حقوق مساوی با دیگر شهروندان اتحادیه اروپا بهره‌مند می‌شود.
    4. قطعی بودن دریافت تابعیت: پس از گذشت سه سال از اخذ ویزای مربوط به ازدواج و زندگی مشترک در آلمان، امکان دریافت تابعیت آلمان هم میسر خواهد شد.
    مزایا و معایب ویزای ازدواج کشور المان

    البته به یاد داشته باشید که این روش، چالش‌های خاص خود را هم دارد. در وهله اول، الزام دریافت مدرک زبان حداقل A1 پیش روی شما است. برای اخذ ویزای ازدواج این کشور، داشتن مدرک زبان حداقل A1 ضروری است. این امر ممکن است برای برخی افراد که با زبان آلمانی آشنایی ندارند، چالش‌برانگیز باشد.

    همچنین برای اخذ این ویزا، همسر آلمانی باید شاغل بوده و با درآمد مناسب برای تأمین مخارج زندگی تلاش کند. این موضوع هم می‌تواند برای برخی افراد مشکل‌ساز باشد. ضمن اینکه الزام به زندگی در آلمان در 18 ماه اولیه ازدواج هم چالش دیگری است. پس از اخذ ویزا، اجبار به زندگی در آلمان در 18 ماه اولیه ازدواج را هم باید در نظر داشته باشید. این امر هم ممکن است برای افرادی که به زندگی در کشور دیگری عادت نکرده‌اند، محدودیت‌هایی ایجاد کند.

    بنابراین، اخذ ویزای ازدواج کشور آلمان با مزایا و چالش‌های خاص خود همراه است که باید قبل از تصمیم‌گیری برای انتخاب این مسیر مهاجرتی، به دقت بررسی شوند.

    سخن پایانی

    در مجموع، اخذ ویزای همراه آلمان برای ازدواج، مستلزم ارائه مدارک درست و رعایت الزامات سخت‌گیرانه است. انجام این کار به تنهایی می‌تواند یک فرایند طاقت فرسا باشد. به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم با مشاوران موسسه مهاجرتی میرداماد در تماس باشید تا روند درخواست خود را ساده کنید. با سال‌ها تجربه در زمینه کمک به مراجعان برای مهاجرت به کشور از طریق مجوز ازدواج و الحاق خانواده، راهنمایی‌های حقوقی جامعی از جمله تعیین مسیرهای مناسب ویزا، جمع آوری و تأیید کلیه مدارک مورد نیاز، بررسی ترجمه اسناد معتبر، بررسی کامل بودن فرم‌های درخواست و غیره را به شما ارائه می‌کنیم.

    اگر برای تعیین این مسئله که معیارهای واجد شرایط بودن دریافت ویزای نامزدی آلمان را رعایت کرده‌اید یا خیر، به کمک نیاز دارید، مشاوران موسسه مهاجرتی میرداماد می‌توانند به تسهیل تلاش‌های شما برای زندگی در آلمان کمک کنند.

    سوالات متداول

    ویزای نامزدی کشور آلمان قابل تمدید است؟

    این ویزا تنها در موارد فورس ماژور یا دلایل بشردوستانه قابل تمدید است. در نتیجه بهتر است ویزای اتحاد خانواده آلمان را مد نظر داشته باشید.

    آیا می‌توانیم با ویزای نامزدی در آلمان کار کنیم؟

    خیر. شما مجاز به کار با این ویزا در آلمان نیستید. اگر می‌خواهید در این کشور فعالیت کاری داشته باشید، باید برای ویزای اتحاد خانواده و یا ویزای کار آلمان درخواست دهید.

    ویزای D کشور آلمان تا چه مدت معتبر است؟

    این ویزا در کشور آلمان تنها 90 روز (3 ماه) اعتبار خواهد داشت. به همین دلیل پس از ورود به آلمان باید برای ویزای اتحاد خانواده اقدام کنید.

    مقالات مرتبط

    بازار کار رشته‌های مهندسی در آلمان: شرایط، فرصت‌ها و درآمدها

    بازار کار رشته‌های مهندسی در آلمان: شرایط، فرصت‌ها و درآمدها

    بازار کار رشته‌های مهندسی در آلمان: شرایط، فرصت‌ها و درآمدها آلمان به عنوان یکی از پیشرفته‌ترین کشورهای صنعتی جهان، همواره در جستجوی نیروی کار متخصص و ماهر در زمینه‌های مختلف مهندسی بوده است. با توجه به رشد سریع صنایع و...

    تفاوت ویزای آلمان و اقامت دائم:از ویزای موقت تا اقامت بلند مدت

    تفاوت ویزای آلمان و اقامت دائم:از ویزای موقت تا اقامت بلند مدت

    در سال‌های اخیر به دلیل فرصت‌های شغلی مناسب و کیفیت زندگی بالا، تقاضا برای مهاجرت به آلمان به شدت افزایش یافته است. بسیاری از کسانی که این پروسه را آغاز می‌کنند تفاوت ویزای آلمان و اقامت دائم را نمی‌دانند. تفاوت‌های...

    هر آن چه باید درباره سفر به آلمان بدانید!

    هر آن چه باید درباره سفر به آلمان بدانید!

    آلمان، کشوری با تاریخ غنی، فرهنگ پویا و مناظر نفس‌گیر، مقصدی ایده‌آل برای گردشگران سراسر جهان است. از شهرهای مدرن و پر جنب و جوش مانند برلین و مونیخ گرفته تا روستاهای سنتی و قلعه‌های قرون وسطایی، آلمان برای هر...

    هزینه مهاجرت به آلمان

    هزینه مهاجرت به آلمان

    هزینه مهاجرت به آلمان برای روش های مختلف مبالغ متفاوتی است. هزینه مهاجرت از طریق کار به طور کلی برای ویزای جستجوی کار 720 یورو و اخذ ویزا 75 یورو می باشد. هزینه مهاجرت تحصیلی آلمان نیز بسته به نوع...

    ضروری ترین اقدامات بعد از ورود به آلمان

    ضروری ترین اقدامات بعد از ورود به آلمان

    باتوجه به محبوبیت زیاد کشور آلمان میان متقاضیان، اغلب افراد تمام تمرکز خود را صرف روند اخذ ویزا و ورود به این کشور نموده و از دیگر موارد مهم غافل می‌شوند. این در حالی است که شما با ورود به...

    مصاحبه سفارت آلمان + نمونه سوالات

    مصاحبه سفارت آلمان + نمونه سوالات

    گرفتن ویزای آلمان، کلید ورود به دنیایی از فرصت‌ها و تجربیات جدید است. چه برای تحصیل، کار، پیوستن به خانواده یا صرفا گشت و گذار قصد سفر به این کشور را داشته باشید، مصاحبه سفارت آلمان گامی بسیار مهم در...

    ویزای نامزدی آلمان

    ویزای نامزدی آلمان

    اگر می‌خواهید با یک تبعه آلمانی ازدواج کنید، باید ازدواج خود را در یک اداره ثبت احوال ثبت نمایید تا اقامت شما کاملا قانونی باشد. در نتیجه به اخذ ویزای نامزدی آلمان نیاز دارید. اگر هم شما و هم نامزدتان...

    ویزای توریستی آلمان

    ویزای توریستی آلمان

    آلمان واقع در قلب اروپا، یکی از مقاصد چشم‌نواز برای بسیاری از مسافرانی است که دوست دارند تمام کشورهای بزرگ را ببینند. معماری قدیمی، زیرساخت‌های مدرن و تاریخ غنی، این کشور را به بهترین مقصد برای سفر تبدیل کرده است....

    شرط سنی مهاجرت به آلمان

    شرط سنی مهاجرت به آلمان

    یکی از سوالات رایجی که اغلب متقاضیان در خصوص مهاجرت به کشور آلمان برایشان مطرح است، شرط سنی برای مهاجرت است. آلمان یکی از محبوب‌ترین مقاصد برای مهاجرت کاری، تحصیلی و سرمایه‌گذاری است که شرایط مطلوبی را برای مهاجران فراهم...

    برای مهاجرت به المان چه وسایلی ببریم؟

    برای مهاجرت به المان چه وسایلی ببریم؟

    برای مهاجرت به آلمان، انتخاب وسایل مناسب بسیار حائز اهمیت است. این کشور با آب و هوای متنوع و فرهنگ غنی، نیازمند برنامه ‌ریزی دقیق برای تطبیق با شرایط جدید است. بسته به فصل و منطقه‌ ای که قصد نقل...

    معرفی اداره مهاجرت آلمان

    معرفی اداره مهاجرت آلمان

    فدارال مهاجرت و پناهندگان آلمان (به آلمانی: Bundesamt für Migration und Flüchtlinge) یا اداره مهاجرت آلمان یک سازمان دولتی می‌باشد که وظیفه آن اداره سیستم تابعیت و مهاجرتی کشور آلمان است. این اداره در شهر نورنبرگ قرار دارد که علاوه بر...

    0 تا 100 ویزای همراه آلمان

    0 تا 100 ویزای همراه آلمان

    اتباع کشورهای خارجی (کشورهای به غیر از اتحادیه اروپا) که به طور قانونی در آلمان اقامت دارند، اغلب مایلند اعضای خانواده‌شان را همراه خود به آلمان بیاورند و به طور موقت یا دائم در آلمان اقامت کنند. مقامات مهاجرت در...

    مقایسه روش‌های مهاجرت به آلمان و اسپانیا

    مقایسه روش‌های مهاجرت به آلمان و اسپانیا

    اسپانیا و آلمان دو مورد از محبوب‌ترین مقاصد برای مهاجرت هستند که هرکدام مزایا و معایب خاصی خود را دارند. آلمان و اسپانیا با وجود اینکه جزو کشورهای اتحادیه اروپا هستند، اما بافت شهری، تاریخ، فرهنگ، اقتصاد، شرایط تحصیل و...

    دلایل مهاجرت به آلمان

    دلایل مهاجرت به آلمان

    مهاجرت به آلمان، یکی از مسائل بین‌المللی مهم در دنیای امروز است. با ورود مهاجران از سراسر جهان به این کشور، آلمان به یکی از مقصدهای اصلی مهاجرت در اروپا تبدیل شده است. عوامل مختلفی نظیر فرصت‌های شغلی، آموزش، خدمات...

    انواع بیمه در آلمان

    انواع بیمه در آلمان

    شرایط بیمه در آلمان بیمه در آلمان از اهمیت بالایی برخوردار است و برای زندگی، کار و تحصیل در این کشور الزامی است. سیستم بیمه آلمان تنوع زیادی دارد و انواع مختلفی از بیمه را شامل می‌شود. سیستم بیمه در...

    پناهندگی در آلمان

    پناهندگی در آلمان

    پناهندگی، حقی است که برای حفاظت از افرادی که از شرایط سخت و غیرانسانی، مانند جنگ، تعقیب قضایی یا آزار و اذیت در کشور خود فرار می ‌کنند، در نظر گرفته شده است. این مفهوم، که بر اساس کنوانسیون ژنو...

    حقوق پناهندگی در آلمان

    حقوق پناهندگی در آلمان

    حقوق پناهندگی در آلمان بر اساس قوانین بین ‌المللی و اتحادیه اروپا تنظیم شده است. افرادی که در کشور خود با خطر جدی آزار و اذیت یا آسیب روبرو هستند، می ‌توانند درخواست پناهندگی ارائه دهند. فرایند بررسی درخواست ‌های...

    وکیل مهاجرت به آلمان

    وکیل مهاجرت به آلمان

    در دنیای پیچیده امروزی، مهاجرت به کشوری دیگر می ‌تواند یکی از مهم ‌ترین تصمیمات زندگی افراد باشد. آلمان، با داشتن اقتصادی قوی و فرصت ‌های تحصیلی و کاری گسترده، هدف بسیاری از مهاجرین از سراسر جهان است. اما مسیر...

    شرایط و هزینه های زندگی در آلمان

    شرایط و هزینه های زندگی در آلمان

    آلمان به دلیل اقتصاد قوی، استاندارد بالای زندگی و سیستم جامع رفاه اجتماعی، از دیرباز مقصدی محبوب برای مهاجران بوده است. به طور کلی، شهرهای بزرگ مانند برلین، مونیخ، و هامبورگ گران ‌تر و هزینه زندگی در آلمان در این...

    مزایا و معایب زندگی در آلمان

    مزایا و معایب زندگی در آلمان

    زندگی در آلمان می‌ تواند تجربه‌ای غنی و متنوع  برای هر فرد باشد. مزایا و معایب زندگی در آلمان بسیار متنوع و گسترده است و می تواند انتخاب این کشور برای مقصد نهایی مهاجرت را کمی پیچیده کند. آلمان با...

    سریع ترین و آسان ترین راه مهاجرت به آلمان

    سریع ترین و آسان ترین راه مهاجرت به آلمان

    اگر قصد مهاجرت به کشور آلمان را دارید و به دنبال راهی آسان و مطمئن برای مهاجرت هستید، کافیست با شماره 07191009294 تماس بگیرید تا وکلای مهاجرتی ما با بررسی شرایطی که دارید، بهترین روش مهاجرت را به شما ارائه نمایند. دلایل مختلفی برای...

    اقامت دائم آلمان

    اقامت دائم آلمان

    اقامت دائم در آلمان یکی از گزینه‌ های محبوب برای افرادی است که می ‌خواهند به عنوان مقیم در این کشور زندگی کنند. آلمان با اقتصاد پویا، زیرساخت ‌های عالی، و سیستم آموزشی و بهداشتی فوق ‌العاده، یکی از مقاصد...

    10 مورد از ارزانترین شهرهای آلمان برای زندگی

    10 مورد از ارزانترین شهرهای آلمان برای زندگی

    اگر به دنبال زندگی در ارزانترین شهر آلمان هستید، کافیست با شماره 07191009294 تماس بگیرید. کارشناسان مهاجرتی ما در موسسه میرداماد، آماده ارائه هر گونه خدمات در این زمینه می باشند. هزینه زندگی در آلمان در مقایسه با سایر کشورهای اروپایی نسبتا...

    رفع ریجکتی ویزای آلمان

    رفع ریجکتی ویزای آلمان

    در صورتی که قصد دارید تا ویزا کشور آلمان را دریافت می‌کنید، به دلایل مختلفی ممکن است با مشکل رشد شدن و ریجکت ویزای آلمان مواجه شوید. در همین راستا در این مطلب قصد داریم تا نگاهی به دلایل رفع...

    امتحان شهروندی آلمان

    امتحان شهروندی آلمان

    برای افرادی که به کشورهای دیگر مهاجرت می‌کنند و تصمیم به ادامه‌ی زندگی در آن کشور را دارند، دریافت تابعیت یک اتفاق سرنوشت ساز است که فرصت‌های ویژه‌ای را برای آنها فراهم می‌کند از جمله حق خرید خانه، شرکت در...

    راهنمای جامع ویزامتریک آلمان: از وقت‌ گیری تا دریافت ویزا

    راهنمای جامع ویزامتریک آلمان: از وقت‌ گیری تا دریافت ویزا

    سفارت و کنسولگری برخی از کشورهای پرتقاضای جهان برای مهاجرت به دلیل ازدحام و شلوغی متقاضیان بخشی از روند اخذ ویزا را به شرکت هایی به نام ویزامتریک واگذار کرده اند. یکی از مهم ترین این شرکت ها کارگزاری ویزا...

    اخذ تابعیت و شهروندی آلمان

    اخذ تابعیت و شهروندی آلمان

    اخذ تابعیت و شهروندی آلمان یکی از مهمترین دغدغه‌های متقاضیانی است که به کشور آلمان مهاجرت کرده‌اند یا قصد مهاجرت به این کشور را دارند. سوالات بسیاری در این زمینه برای متقاضیان مطرح است، از جمله اینکه شرایط گرفتن تابعیت...

    کارت شانس آلمان (امتیازبندی + شرایط + مدارک) 2024

    کارت شانس آلمان (امتیازبندی + شرایط + مدارک) 2024

    دولت آلمان برای اینکه بتواند شرایط مهاجرت به آلمان را برای متقاضیان بهبود ببخشد و به سازماندهی نیروی کار خارجی بپردازد، طرحی را به نام کارت شانس المان تصویب کرد. این کشور صنعتی با کمبود نیروی کار مواجه است و...

    نظرات کاربران

    9 دیدگاه