ضروری ترین اقدامات بعد از ورود به آلمان

باتوجه به محبوبیت زیاد کشور آلمان میان متقاضیان، اغلب افراد تمام تمرکز خود را صرف روند اخذ ویزا و ورود به این کشور نموده و از دیگر موارد مهم غافل می‌شوند. این در حالی است که شما با ورود به آلمان، مسیری تازه در زندگی خود را آغاز کرده‌اید. در این زمان، لازم است نکاتی را مدنظر قرار داده و حتما انجام دهید تا در آینده‌ای نه‌چندان دور، درگیر مشکلات و چالش‌های مختلف نشوید. در ادامه مقاله مطالبی که کارشناسان مهاجرتی موسسه میرداماد در این مورد جمع آوری کرده‌اند را برای شما شرح خواهیم داد.

مشاوره رایگان فوری

با ما در ارتباط باشید و سوالات ، ابهامات و نگرانی‌های خود را از طریق راه‌های ارتباطی با ما در میان بگذارید.

موسسه مهاجرتی میرداماد مهاجرت را برای شما آسان ، سریع و بدون دغدغه می‌کند.

رزرو مشاوره تخصصی

مشاوره رایگان شیراز 071-91009294

مشاوره رایگان فوری



    مهم‌ترین اقدامات برای اولین روزهای اقامت در آلمان

    پس از ورود به آلمان، شما باید خود را با سرعت پیشروی کارها در این کشور وفق داده و با همان سرعت مشغول به انجام مقدمات زندگی در این کشور شوید. از مجموعه اقدامات ضروری برای زندگی در آلمان می‌توان به مواردی مانند یافتن محل اقامت، ثبت آدرس، دریافت بیمه‌های درمانی، ثبت نام در دوره‌های زبان آلمانی، افتتاح حساب بانکی، تهیه سیم کارت و… اشاره کرد. در ادامه توضیحات، روند انجام و زمان مناسب هریک از این اقدامات را به ترتیب برای متقاضیان عزیز شرح خواهیم داد.

    انتخاب محل اقامت پس از ورود به آلمان از اقدامات پس از ورود به آلمان

    از نخستین و ضروری ترین اقدامات پس از ورود به آلمان، یافتن مکانی استاندارد و قابل اطمینان برای اقامت است. درواقع این مهم‌ترین دغدغه‌ای است که همه پس از نقل مکان به کشورهای دیگر با آن روبرو می‌شوند. با اجاره و یا خرید خانه‌ای مناسب در آلمان، شما می‌توانید با آرامش بیشتری به کارهای روزمره خود بپردازید.

    اجاره و خرید خانه در آلمان با توجه به شرایط اشخاص می‌تواند سخت و یا آسان باشد. برای نمونه متقاضیانی که به منظور تحصیل به این کشور می‌روند، می‌توانند از خوابگاه‌ها و یا خانه‌های دانشجویی با کمترین هزینه استفاده نمایند. البته لازم به ذکر است که خوابگاه‌های دانشجویی مختص دانشگاه‌های دولتی این کشور می‌باشند و دانشگاه‌های خصوصی فاقد این مزیت هستند.

    متقاضیانی که برای تحصیل به آلمان می‌روند، می‌توانند از خوابگاه‌ها و یا خانه‌های دانشجویی با کمترین هزینه استفاده نمایند

    این امر ممکن است برا بسیاری از افرادی که قصد دارند برای تحصیل در دانشگاه‌های خصوصی آلمان درخواست دهند، دلسرد کننده باشد. ممکن است یافتن محل سکونت از دور، کاری بسیار سخت و طاقت فرسا به نظر برسد؛ اما بهتر است بدانید که دانشجویان می‌توانند با کمک دانشگاه خود خانه‌های دانشجویی و محلی بسیار مقرون به صرفه را یافته و در سریع‌ترین زمان ممکن، در آنها زندگی کنند.

    درصورتی که متقاضی تحصیل در آلمان هستید و یا می‌خواهید از بورسیه‌های تحصیلی ارائه شده توسط دانشگاه‌های این کشور باخبر شوید، کارشناسان مجرب ما در موسسه مهاجرتی میرداماد می‌توانند شما را در مسیر رسیدن به هدف و یافتن محل سکونت مناسب همراهی و راهنمایی کنند.

    ثبت آدرس پس از ورود به آلمان

    از دیگر کارهای مهم پس از ورود به آلمان برای همه متقاضیان، ثبت آدرس می‌باشد. طبق قوانین این کشور، تمامی افرادی که اقامت موقت یا اقامت دائم آلمان را دارند، موظف هستند تا آدرس محل زندگی خود را در یک سازمان محلی با عنوان Anmeldung ثبت نمایند. این سازمان مسئولیت دارد تا آدرس تمام افرادی که حتی برای مدت کوتاهی در این کشور اقامت دارند را نیز به ثبت برساند.

    شما پس از ورود به خاک آلمان، تنها دو هفته برای ثبت آدرس محل زندگی خود فرصت دارید! لازم به ذکر است که تنها راه مورد قبول این سازمان برای ثبت آدرس، مراجعه حضوری متقاضی به دفاتر آن بوده و هیچ روش دیگری اعم از پست کردن مدارک، ثبت تلفنی و سایر روش‌های غیرحضوری مورد قبول آنها نمی‌باشد.

    تمام متقاضیان ورود به کشور آلمان باید این موضوع را در نظر داشته باشند که درصورت عدم ثبت آدرس و یا به تعویق انداختن آن به زمانی پس از بازه ذکر شده، عواقب خوبی در انتظار آنها نخواهد بود. به شکلی که ممکن است در نتیجه این کار، افراد مجرم شناخته شده، مجازات شوند و یا به محل زندگی سابق خود بازگردانده شوند. بنابراین بهتر است اگر خواهان مهاجرت به آلمان هستید، ثبت آدرس محل زندگی خود را در اولویت قرار دهید.

    ثبت آدرس محل اقامت، حدود 250 الی 350 یورو هزینه لازم دارد و شما باید مدارکی را به سازمان مربوطه ارائه دهید که مهم‌ترین آنها عبارت‌اند از:

    • ویزا یا مدرکی مبنی بر داشتن اجازه اقامت
    • مدارک هویتی اعم از شناسنامه یا پاسپورت
    • تاییدیه صاحب ملک
    • قرارداد خرید یا اجاره اسناد رسمی
    • فرم تکمیل شده مربوط به ثبت آدرس
    • گواهی ازدواج(تنها درصورت تأهل)
    ثبت آدرس محل اقامت، حدود 250 الی 350 یورو هزینه لازم دارد

    پس از ثبت آدرس، از طریق پست یک شناسه مالیاتی 11 رقمی برای شما ارسال می‌شود که برای بسیاری ازکارفرمایان آلمانی اهمیت زیادی دارد و باید در حفظ آن کوشا باشید. در این شناسه، مقدار مالیاتی که موظف به پرداخت آن هستید مشخص شده و بدون این برگه ممکن است مقدار مالیات بیشتری برای شما ثبت شود. این مبلغ نیز تنها در پایان سال و از طریق اظهارنامه مالیاتی قابل مشاهده می‌باشد.

    دریافت بیمه درمانی پس از ورود به آلمان

    امروزه کمتر کسی را می‌بینیم که درمورد کارآیی و اهمیت سیستم بهداشت و درمان کشور آلمان اطلاعاتی نداشته باشد. درواقع باتوجه به سیستم‌های پیشرفته و جامع بهداشتی، می‌توان این کشور را الگویی برای جهانیان دانست. بنابراین می‌توان دریافت بیمه در آلمان را از دیگر اقدامات مهم پس از ورود به این کشور دانست.

    طبق قوانین آلمان، دریافت بیمه درمانی برای تمامی افرادی که از سایر نقاط جهان به این کشور آمده‌اند اجباری است و تمام افرادی که اقامت موقت یا دائم دارند باید برای دریافت خدمات بیمه اقدام کنند. در کل دو نوع بیمه درمانی در آلمان وجود دارد که عبارت‌اند از:

    1. بیمه سلامت خصوصی
    2. بیمه درمانی اجباری یا بیمه درمانی سلامت عمومی

    نوع دوم یعنی بیمه درمانی اجباری، برای عموم افرادی که در کشور آلمان زندگی می‌کنند اجباری است. به عبارتی تمام افراد بدون توجه به درآمد و شغلشان باید این بیمه را دریافت نموده و از آن استفاده نمایند. تفاوت این نوع بیمه با بیمه سلامت خصوصی در محدوده پوشش خدمات درمانی و مبلغ موردنیاز می‌باشد.

    بیمه درمانی اجباری بخش محدودی از خدمات بهداشت و درمانی را ارائه می‌دهد و شما می‌توانید برای برخورداری بیشتر از این خدمات، بیمه سلامت خصوصی را تهیه نموده و از آن استفاده کنید. برای تهیه انواع بیمه، شما می‌توانید به وبسایت‌های مربوطه ازجمله feather-insurance.com مراجعه نموده و پس از مقایسه قیمت و مزایای موارد موجود در سایت، مناسب‌ترین نوع بیمه را برای خود دریافت نمایید.

    همانطور که می‌توان از موارد تحت پوشش این دو نوع بیمه حدس زد، هزینه ای که شما برای استفاده از خدمات بیمه سلامت خصوصی خواهید پرداخت، نسبت به نوع دیگر بیشتر است. بیمه خصوصی عموما برای افرادی که در آلمان از شغلی با درآمد مطلوب برخوردار هستند، گزینه بسیار خوبی به‌شمار می‌رود. نرخ هزینه بیمه عمومی با توجه به میزان درآمد افراد تعیین شده و نرخ بیمه سلامت خصوصی عموما سقفی نداشته و با توجه به میزان پوشش خدمات می‌تواند متغیر باشد.

    بهتر است بدانید کف حقوق کارگر در آلمان در سال ۲۰۲۴ به میزان ۱۲.۴۱ درصد افزایش یافته و داشتن بیمه درمانی عمومی برای تمام اقشار این کشور اجباری است، بنابراین بدون توجه به درآمد، شما باید از قوانین کشور پیروی کرده و برای خود بیمه تهیه نمایید.

    نمونه ویزاهای اخذ شده

    دریافت شماره تأمین اجتماعی

    پس از تهیه بیمه درمانی موردنظر، یک کد 12 رقمی با عنوان شماره تأمین اجتماعی نیز از طرف صندوق بازنشستگی عمومی کشور آلمان به شما تعلق خواهد گرفت. این شماره به‌منظور پیگیری حق بیمه‌هایی که شما به عنوان نیروی کار در این کشور پرداخت می‌کنید استفاده می‌شود. درواقع هر کارفرمایی که بخواهد شما را استخدام کند، برای پرداخت حق بیمه به این کد نیاز خواهد داشت.

    لازم به ذکر است که شماره تأمین اجتماعی تنها درصورتی به شکل خودکار برای شما صادر خواهد شد که بیمه مورد استفاده شما از نوع بیمه درمانی عمومی باشد. درصورتی که شما بیمه درمانی خصوصی را برای خود تهیه کرده‌اید، نیاز است که برای دریافت شماره تأمین اجتماعی با صندوق بازنشستگی عمومی آلمان تماس گرفته و از آنها بخواهید تا یک شماره تأمین اجتماعی به شما اختصاص دهند.

    بهتر است بدانید؛ درصورتی که روزی تصمیم به ترک همیشگی خاک آلمان بگیرید، قادر خواهید بود تا برای بازگشت تمام وجوهی که بابت بازنشستگی عمومی در این کشور پرداخت کرده‌اید، درخواست دهید. برای آگاهی بیشتر از جزئیات و نحوه دریافت این شماره می‌توانید با کارشناسان ما در موسسه میرداماد تماس حاصل بفرمایید.

    پس از تهیه بیمه درمانی موردنظر، یک کد 12 رقمی با عنوان شماره تأمین اجتماعی نیز از طرف صندوق بازنشستگی عمومی کشور آلمان به شما تعلق خواهد گرفت

    راحت‌ترین اقدام برای متقاضیان؛ ثبت نام در دوره زبان آلمانی

    افرادی که آلمان را به‌عنوان مقصد مهاجرتی خود برگزیده‌اند، حتما از اهمیت ویژه زبان آلمانی برای مردم و به‌ویژه کارفرمایان این کشور باخبر هستند. برخی از این افراد تلاش می‌کنند تا پیش از ورود به محیط، زبان آلمانی را فراگرفته و تاحدودی به آن مسلط باشند. برخی دیگر نیز ترجیح می‌دهند که با ورود به محیط و در کنار رسیدگی به کارهایشان این زبان را یاد بگیرند.

    برای تمامی افراد؛ چه کسانی که زبان آلمانی را پیش از ورود به این کشور فراگرفته‌اند و چه کسانی که معتقدند با قرار گرفتن در محیط می‌توانند به این زبان مسلط شوند، بهتر است دوره‌های زبان آلمانی که در همین کشور برگزار می‌شوند را از دست نداده و برای ثبت نام در آنها اقدام نمایند. دلیل این توصیه نیز پیچیدگی های بسیار زیاد زبان آلمانی به خصوص در صحبت‌های محاوره‌ای و تعصب بسیار زیاد آلمانی‌ها روی این زبان است.

    افتتاح حساب بانکی پس از ورود به آلمان

    امروزه باتوجه به کاهش چشمگیر استفاده‌ها از مبالغ نقدی و افزایش کاربردهای کارت بانکی در زندگی روزمره، بهتر است پس از ورود به آلمان و ثبت محل زندگی خود، به فکر افتتاح یک حساب بانکی در بانک‌های معتبر آلمان باشید. از جمله بانک‌های آلمانی خوب و شناخته شده می‌توان به Volksbank، Sparkasse،Commerzban ، N26، Deutsche Bank اشاره کرد.

    با افتتاح حساب‌های بانکی، شما قادر خواهید بود تا از آن برای مواردی مانند خرید از فروشگاه‌ها، خریدهای آنلاین، پرداخت شهریه دانشگاه و پرداخت هزینه‌های خدمات استفاده کنید. همچنین حساب بانکی می‌تواند برای حفظ و نگهداری مبلغ تمکن مالی افراد نیز استفاده شود.

    موقعیت های مهاجرتی برتر

    خرید سیم کارت پس از ورود به آلمان

    خرید سیم کارت آلمانی از دیگر اقدامات پس از ورود به آلمان است که در کاهش هزینه و بهبود دسترسی‌های متقاضیان تأثیر بسزایی دارد. با داشتن سیم کارت آلمانی شما قادر خواهید بود به جای سرویس‌های گران رومینگ که صرفه اقتصادی ندارند، از بسته‌های اینترنتی، پیامک و تماس‌هایی با هزینه‌هایی مقرون به صرفه استفاده کنید.

    تهیه و دریافت سیم کارت از اپراتورهای آلمانی کار سخت و پیچیده‌ای نخواهد بود و متقاضیان می‌توانند تنها با داشتن مدارک هویتی، حساب بانکی آلمانی و مجوز اقامت معتبر درخواست خود را برای خرید سیم کارت به ثبت برسانند. از اپراتورهای بزرگ و شناخته شده آلمانی می‌توان به موراد زیر اشاره کرد:

    • Vodafone
    • Congstar
    • O2
    • Freenet
    • Lebara
    • Aldi Talk
    • Lidl Connect
    • Deutsche Telekom
    برای تهیه سیم کارت آلمانی داشتن مجوز اقامت ضروری می‌باشد

    اقدامات پس از ورود به آلمان و راه‌ اندازی خدمات رفاهی

    خدمات رفاهی درواقع مواردی هستند که شما برای زندگی خود به آنها نیاز دارید. مواردی مانند آب، برق، گاز و… که عموما توسط صاحبان املاک در خانه‌ها موجود هستند. برخی مواقع این خدمات رفاهی از قبل تأمین نشده‌اند و شما باید خودتان برای فعال کردن و دریافتشان اقدام نمایید تا بتوانید از انرژی برق و سوخت‌ها برای سیستم سرمایش یا گرمایش و سایر نیازهای خود در خانه استفاده نمایید.

    لازم به ذکر است که برای راه اندازی سیستم‌های گرمایشی، معمولا از مواردی مانند برق، گاز مایع یا نفت استفاده می‌شود. برای استفاده از تمام انرژی‌های ذکر شده، شما باید مبلغی را به دولت آلمان پرداخت نمایید. برای سیستم‌های گرمایشی واحدها معمولا کنتورهای جدا نصب، هزینه به شکلی کاملا جدا محاسبه و از خود واحدها دریافت خواهد شد. هزینه مصرف آب نیز براساس تعداد افرادی که در یک واحد زندگی می‌کنند و یا متراژ واحد تقسیم و محاسبه خواهد شد و کنتور جدا برای ساکنین وجود ندارد.

    از دیگر خدمات رفاهی که شما باید خودتان برای تهیه آن اقدام کنید، دریافت اینترنت و تلفن ثابت برای محل سکونت می‌باشد. معمولا صاحبان املاک برای تهیه این دو مورد وظیفه‌ای نداشته و تصمیم گیری را برعهده متقاضیان گذاشته اند. برای تهیه سرویس اینترنت بهتر است بررسی نمایید که کدام یک از سرویس‌ها خدمات بهتری را
    به مشتریان خود ارائه می‌دهند.

    تهیه سرویس اینترنت و تلفن ثابت در آلمان بر عهده صاحبان املاک نیست

    درخواست دریافت مجوز اقامت پس از ورود به آلمان

    درصورتی که شما از شهروندان کشورهای عضو اتحادیه اروپا و یا کشورهای منطقه اقتصادی اروپا نبوده و متقاضی دریافت اقامت دائم آلمان و یا اقامت موقت هستید، موظف به دریافت مجوز اقامت در این کشور خواهید بود. مجوز اقامت برای متقاضیان، با توجه به مدت زمان حضور افراد در آلمان و هدف آنها از اقامت در این کشور صادر می‌شود. به عبارتی مجوز اقامت فردی که برای تحصیل وارد آلمان می‌شود، با مجوز اقامت متقاضیان کار در این کشور متفاوت خواهد بود.

    برای دریافت مجوز اقامت، شما باید از قوانین کشور آلمان در این زمینه نیز آگاهی داشته باشید؛ چراکه برخی افراد باید با توجه به تابعیت خود، درخواستشان را در کشور مبدأ ثبت نمایند. برخی دیگر نیز برای دریافت این مجوز، حتما باید وارد خاک آلمان شده و سپس درخواست دهند. به منظور دریافت مجوز اقامت، شما باید بسته به هدف خود از نقل مکان به آلمان، مدارکی را به سازمان مربوطه ارائه دهید. برخی از این مدارک عبارت‌اند از:

    • مدرک زبان آلمانی
    • نامه تمکن مالی معتبر
    • پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماهه
    • نامه از طرف کارفرمای آلمانی(فقط برای مهاجرت کاری)
    • نامه پذیرش از طرف دانشگاه(فقط برای مهاجرت تحصیلی)
    • سند ازدواج(تنها درصورت تأهل)
    • گواهی عدم سوء پیشینه
    • تأییدیه برای تست‌های سلامت پزشکی
    • گواهی بیمه درمانی
    • هزینه درخواست مجوز اقامت که برای دفعه اول، مبلغی حدود 100 یورو خواهد بود

    سخن پایانی

    نقل مکان به کشور آلمان برای کار یا تحصیل، می‌تواند برای هر شخصی چالش برانگیز و گیج کننده باشد. بدون داشتن راهنمایی که بگوید در اولین اقدام خود چه کاری را به چه شکلی انجام داده و یا از انجام چه اعمالی خودداری کنید؛ شما سرگردان شده و فرصت‌های طلایی خود را از دست خواهید داد. بنابراین داشتن نقشه راه و یا لیستی از کارهای حیاتی برای هریک از متقاضیان مهاجرت امری ضروری و اجتناب ناپذیر است. کارشناسان ما در موسسه میرداماد در این مسیر همراه شما خواهند بود و راهنمایی‌های لازم درمورد اقدامات ضروری پس از ورود به آلمان را به شما ارائه خواهند داد.

    سؤالات متداول

    مهم‌ترین اقدامات پس از ورود به آلمان چه مواردی هستند؟

    مهم‌ترین اقداماتی که شما باید پس از ورود به آلمان انجام دهید، به ترتیب عبارت‌اند از:
    یافتن محل سکونت
    ثبت محل سکونت
    دریافت بیمه درمانی
    دریافت شماره تأمین اجتماعی
    ثبت نام در دوره زبان آلمانی
    افتتاح حساب بانکی
    دریافت سیم کارت

    آیا می‌شود قبل از ورود به آلمان و به شکل آنلاین محل اقامتی در آلمان رزرو کرد؟

    بله شما می‌توانید به شکل آنلاین و از سایت‌های معتبر آلمانی مانند deutsche-wohnen.com، ImmoScout24، immowelt.de محل اقامت دلخواهتان را در آلمان رزرو نمایید.

    در مقایسه بین بیمه عمومی و خصوصی کدام مورد بهتر است؟

    درصورتی که مشکلات خاص سلامتی ندارید، بیمه درمانی عمومی برای شما مناسب و کافی خواهد بود.

    آیا شرکت در دوره‌های زبان آلمانی برای تمام متقاضیان حضور در این کشور الزامی است؟

    خیر این دوره‌ها معمولا برای تقویت زبان و ارتباط بهتر با مردم آلمان به تمام متقاضیان توصیه می‌شوند ولی حضور در آنها اجباری نیست.

    مقالات مرتبط

    فرصت‌های شغلی برای افراد بالای 45 سال در آلمان:از چالش‌ها تا موفقیت

    فرصت‌های شغلی برای افراد بالای 45 سال در آلمان:از چالش‌ها تا موفقیت

    در دنیای امروز، فرصت‌های کاری برای افراد بالای 45 سال به یکی از موضوعات مهم بازارکار تبدیل شده است. بسیاری از افراد در این سن و سال به فکر مهاجرت به آلمان یا تغییر شغل هستند تا بتوانند زندگی بهتری...

    بازار کار رشته‌های مهندسی در آلمان: شرایط، فرصت‌ها و درآمدها

    بازار کار رشته‌های مهندسی در آلمان: شرایط، فرصت‌ها و درآمدها

    بازار کار رشته‌های مهندسی در آلمان: شرایط، فرصت‌ها و درآمدها آلمان به عنوان یکی از پیشرفته‌ترین کشورهای صنعتی جهان، همواره در جستجوی نیروی کار متخصص و ماهر در زمینه‌های مختلف مهندسی بوده است. با توجه به رشد سریع صنایع و...

    تفاوت ویزای آلمان و اقامت دائم:از ویزای موقت تا اقامت بلند مدت

    تفاوت ویزای آلمان و اقامت دائم:از ویزای موقت تا اقامت بلند مدت

    در سال‌های اخیر به دلیل فرصت‌های شغلی مناسب و کیفیت زندگی بالا، تقاضا برای مهاجرت به آلمان به شدت افزایش یافته است. بسیاری از کسانی که این پروسه را آغاز می‌کنند تفاوت ویزای آلمان و اقامت دائم را نمی‌دانند. تفاوت‌های...

    هر آن چه باید درباره سفر به آلمان بدانید!

    هر آن چه باید درباره سفر به آلمان بدانید!

    آلمان، کشوری با تاریخ غنی، فرهنگ پویا و مناظر نفس‌گیر، مقصدی ایده‌آل برای گردشگران سراسر جهان است. از شهرهای مدرن و پر جنب و جوش مانند برلین و مونیخ گرفته تا روستاهای سنتی و قلعه‌های قرون وسطایی، آلمان برای هر...

    هزینه مهاجرت به آلمان

    هزینه مهاجرت به آلمان

    هزینه مهاجرت به آلمان برای روش های مختلف مبالغ متفاوتی است. هزینه مهاجرت از طریق کار به طور کلی برای ویزای جستجوی کار 720 یورو و اخذ ویزا 75 یورو می باشد. هزینه مهاجرت تحصیلی آلمان نیز بسته به نوع...

    ضروری ترین اقدامات بعد از ورود به آلمان

    ضروری ترین اقدامات بعد از ورود به آلمان

    باتوجه به محبوبیت زیاد کشور آلمان میان متقاضیان، اغلب افراد تمام تمرکز خود را صرف روند اخذ ویزا و ورود به این کشور نموده و از دیگر موارد مهم غافل می‌شوند. این در حالی است که شما با ورود به...

    مصاحبه سفارت آلمان + نمونه سوالات

    مصاحبه سفارت آلمان + نمونه سوالات

    گرفتن ویزای آلمان، کلید ورود به دنیایی از فرصت‌ها و تجربیات جدید است. چه برای تحصیل، کار، پیوستن به خانواده یا صرفا گشت و گذار قصد سفر به این کشور را داشته باشید، مصاحبه سفارت آلمان گامی بسیار مهم در...

    ویزای نامزدی آلمان

    ویزای نامزدی آلمان

    اگر می‌خواهید با یک تبعه آلمانی ازدواج کنید، باید ازدواج خود را در یک اداره ثبت احوال ثبت نمایید تا اقامت شما کاملا قانونی باشد. در نتیجه به اخذ ویزای نامزدی آلمان نیاز دارید. اگر هم شما و هم نامزدتان...

    ویزای توریستی آلمان

    ویزای توریستی آلمان

    آلمان واقع در قلب اروپا، یکی از مقاصد چشم‌نواز برای بسیاری از مسافرانی است که دوست دارند تمام کشورهای بزرگ را ببینند. معماری قدیمی، زیرساخت‌های مدرن و تاریخ غنی، این کشور را به بهترین مقصد برای سفر تبدیل کرده است....

    شرط سنی مهاجرت به آلمان

    شرط سنی مهاجرت به آلمان

    یکی از سوالات رایجی که اغلب متقاضیان در خصوص مهاجرت به کشور آلمان برایشان مطرح است، شرط سنی برای مهاجرت است. آلمان یکی از محبوب‌ترین مقاصد برای مهاجرت کاری، تحصیلی و سرمایه‌گذاری است که شرایط مطلوبی را برای مهاجران فراهم...

    برای مهاجرت به المان چه وسایلی ببریم؟

    برای مهاجرت به المان چه وسایلی ببریم؟

    برای مهاجرت به آلمان، انتخاب وسایل مناسب بسیار حائز اهمیت است. این کشور با آب و هوای متنوع و فرهنگ غنی، نیازمند برنامه ‌ریزی دقیق برای تطبیق با شرایط جدید است. بسته به فصل و منطقه‌ ای که قصد نقل...

    معرفی اداره مهاجرت آلمان

    معرفی اداره مهاجرت آلمان

    فدارال مهاجرت و پناهندگان آلمان (به آلمانی: Bundesamt für Migration und Flüchtlinge) یا اداره مهاجرت آلمان یک سازمان دولتی می‌باشد که وظیفه آن اداره سیستم تابعیت و مهاجرتی کشور آلمان است. این اداره در شهر نورنبرگ قرار دارد که علاوه بر...

    0 تا 100 ویزای همراه آلمان

    0 تا 100 ویزای همراه آلمان

    اتباع کشورهای خارجی (کشورهای به غیر از اتحادیه اروپا) که به طور قانونی در آلمان اقامت دارند، اغلب مایلند اعضای خانواده‌شان را همراه خود به آلمان بیاورند و به طور موقت یا دائم در آلمان اقامت کنند. مقامات مهاجرت در...

    مقایسه روش‌های مهاجرت به آلمان و اسپانیا

    مقایسه روش‌های مهاجرت به آلمان و اسپانیا

    اسپانیا و آلمان دو مورد از محبوب‌ترین مقاصد برای مهاجرت هستند که هرکدام مزایا و معایب خاصی خود را دارند. آلمان و اسپانیا با وجود اینکه جزو کشورهای اتحادیه اروپا هستند، اما بافت شهری، تاریخ، فرهنگ، اقتصاد، شرایط تحصیل و...

    دلایل مهاجرت به آلمان

    دلایل مهاجرت به آلمان

    مهاجرت به آلمان، یکی از مسائل بین‌المللی مهم در دنیای امروز است. با ورود مهاجران از سراسر جهان به این کشور، آلمان به یکی از مقصدهای اصلی مهاجرت در اروپا تبدیل شده است. عوامل مختلفی نظیر فرصت‌های شغلی، آموزش، خدمات...

    انواع بیمه در آلمان

    انواع بیمه در آلمان

    شرایط بیمه در آلمان بیمه در آلمان از اهمیت بالایی برخوردار است و برای زندگی، کار و تحصیل در این کشور الزامی است. سیستم بیمه آلمان تنوع زیادی دارد و انواع مختلفی از بیمه را شامل می‌شود. سیستم بیمه در...

    پناهندگی در آلمان

    پناهندگی در آلمان

    پناهندگی، حقی است که برای حفاظت از افرادی که از شرایط سخت و غیرانسانی، مانند جنگ، تعقیب قضایی یا آزار و اذیت در کشور خود فرار می ‌کنند، در نظر گرفته شده است. این مفهوم، که بر اساس کنوانسیون ژنو...

    حقوق پناهندگی در آلمان

    حقوق پناهندگی در آلمان

    حقوق پناهندگی در آلمان بر اساس قوانین بین ‌المللی و اتحادیه اروپا تنظیم شده است. افرادی که در کشور خود با خطر جدی آزار و اذیت یا آسیب روبرو هستند، می ‌توانند درخواست پناهندگی ارائه دهند. فرایند بررسی درخواست ‌های...

    وکیل مهاجرت به آلمان

    وکیل مهاجرت به آلمان

    در دنیای پیچیده امروزی، مهاجرت به کشوری دیگر می ‌تواند یکی از مهم ‌ترین تصمیمات زندگی افراد باشد. آلمان، با داشتن اقتصادی قوی و فرصت ‌های تحصیلی و کاری گسترده، هدف بسیاری از مهاجرین از سراسر جهان است. اما مسیر...

    شرایط و هزینه های زندگی در آلمان

    شرایط و هزینه های زندگی در آلمان

    آلمان به دلیل اقتصاد قوی، استاندارد بالای زندگی و سیستم جامع رفاه اجتماعی، از دیرباز مقصدی محبوب برای مهاجران بوده است. به طور کلی، شهرهای بزرگ مانند برلین، مونیخ، و هامبورگ گران ‌تر و هزینه زندگی در آلمان در این...

    مزایا و معایب زندگی در آلمان

    مزایا و معایب زندگی در آلمان

    زندگی در آلمان می‌ تواند تجربه‌ای غنی و متنوع  برای هر فرد باشد. مزایا و معایب زندگی در آلمان بسیار متنوع و گسترده است و می تواند انتخاب این کشور برای مقصد نهایی مهاجرت را کمی پیچیده کند. آلمان با...

    سریع ترین و آسان ترین راه مهاجرت به آلمان

    سریع ترین و آسان ترین راه مهاجرت به آلمان

    اگر قصد مهاجرت به کشور آلمان را دارید و به دنبال راهی آسان و مطمئن برای مهاجرت هستید، کافیست با شماره 07191009294 تماس بگیرید تا وکلای مهاجرتی ما با بررسی شرایطی که دارید، بهترین روش مهاجرت را به شما ارائه نمایند. دلایل مختلفی برای...

    اقامت دائم آلمان

    اقامت دائم آلمان

    اقامت دائم در آلمان یکی از گزینه‌ های محبوب برای افرادی است که می ‌خواهند به عنوان مقیم در این کشور زندگی کنند. آلمان با اقتصاد پویا، زیرساخت ‌های عالی، و سیستم آموزشی و بهداشتی فوق ‌العاده، یکی از مقاصد...

    10 مورد از ارزانترین شهرهای آلمان برای زندگی

    10 مورد از ارزانترین شهرهای آلمان برای زندگی

    اگر به دنبال زندگی در ارزانترین شهر آلمان هستید، کافیست با شماره 07191009294 تماس بگیرید. کارشناسان مهاجرتی ما در موسسه میرداماد، آماده ارائه هر گونه خدمات در این زمینه می باشند. هزینه زندگی در آلمان در مقایسه با سایر کشورهای اروپایی نسبتا...

    رفع ریجکتی ویزای آلمان

    رفع ریجکتی ویزای آلمان

    در صورتی که قصد دارید تا ویزا کشور آلمان را دریافت می‌کنید، به دلایل مختلفی ممکن است با مشکل رشد شدن و ریجکت ویزای آلمان مواجه شوید. در همین راستا در این مطلب قصد داریم تا نگاهی به دلایل رفع...

    امتحان شهروندی آلمان

    امتحان شهروندی آلمان

    برای افرادی که به کشورهای دیگر مهاجرت می‌کنند و تصمیم به ادامه‌ی زندگی در آن کشور را دارند، دریافت تابعیت یک اتفاق سرنوشت ساز است که فرصت‌های ویژه‌ای را برای آنها فراهم می‌کند از جمله حق خرید خانه، شرکت در...

    راهنمای جامع ویزامتریک آلمان: از وقت‌ گیری تا دریافت ویزا

    راهنمای جامع ویزامتریک آلمان: از وقت‌ گیری تا دریافت ویزا

    سفارت و کنسولگری برخی از کشورهای پرتقاضای جهان برای مهاجرت به دلیل ازدحام و شلوغی متقاضیان بخشی از روند اخذ ویزا را به شرکت هایی به نام ویزامتریک واگذار کرده اند. یکی از مهم ترین این شرکت ها کارگزاری ویزا...

    اخذ تابعیت و شهروندی آلمان

    اخذ تابعیت و شهروندی آلمان

    اخذ تابعیت و شهروندی آلمان یکی از مهمترین دغدغه‌های متقاضیانی است که به کشور آلمان مهاجرت کرده‌اند یا قصد مهاجرت به این کشور را دارند. سوالات بسیاری در این زمینه برای متقاضیان مطرح است، از جمله اینکه شرایط گرفتن تابعیت...

    کارت شانس آلمان (امتیازبندی + شرایط + مدارک) 2024

    کارت شانس آلمان (امتیازبندی + شرایط + مدارک) 2024

    دولت آلمان برای اینکه بتواند شرایط مهاجرت به آلمان را برای متقاضیان بهبود ببخشد و به سازماندهی نیروی کار خارجی بپردازد، طرحی را به نام کارت شانس المان تصویب کرد. این کشور صنعتی با کمبود نیروی کار مواجه است و...

    نظرات کاربران

    9 دیدگاه