شرط سنی مهاجرت به آلمان

یکی از سوالات رایجی که اغلب متقاضیان در خصوص مهاجرت به کشور آلمان برایشان مطرح است، شرط سنی برای مهاجرت است. آلمان یکی از محبوب‌ترین مقاصد برای مهاجرت کاری، تحصیلی و سرمایه‌گذاری است که شرایط مطلوبی را برای مهاجران فراهم می‌کند. به طور کلی، افراد برای مهاجرت به کشور آلمان و دریافت ویزا باید معیارهای خاصی از جمله سن را داشته باشند. از این رو، در این مقاله تصمیم داریم شرط سنی مهاجرت به آلمان را مورد بررسی قرار دهیم. اگر شما هم قصد مهاجرت به کشور المان را دارید اما با شرایط سنی برای مهاجرت کاری یا تحصیلی آشنا نیستید، در ادامه این مقاله همراه ما باشید.

مشاوره رایگان فوری

با ما در ارتباط باشید و سوالات ، ابهامات و نگرانی‌های خود را از طریق راه‌های ارتباطی با ما در میان بگذارید.

موسسه مهاجرتی میرداماد مهاجرت را برای شما آسان ، سریع و بدون دغدغه می‌کند.

رزرو مشاوره تخصصی

مشاوره رایگان شیراز 071-91009294

مشاوره رایگان فوری



    شرط سنی مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل

    به‌طورکلی محدودیت سنی چندان مشخصی برای اخذ ویزای تحصیلی و مهاجرت تحصیلی به آلمان وجود ندارد. با این حال، از آنجایی که برای اغلب متقاضیان ورود به بازار کار پس از اتمام دوره تحصیل بسیار مهم است، پس سن پایان تحصیل نیز موضوع مهمی به حساب می‌آید. به عنوان مثال، یک دانشجوی بین‌المللی می‌تواند با حداکثر 40 سال سن نیز برای اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه‌های آلمان اقدام کند. بنابراین، داشتن معیارهای سنی خاص برای مهاجرت به کشور آلمان چندان ضروری نیست. با این حال، شرایط سنی تحصیل در آلمان برای هر مقطع به صورت جدول زیر است:

    مقطع تحصیلیحداکثر شرط سنی برای مهاجرت تحصیلی
    دوره راهنمایی15
    دوره متوسطه18
    مدارس فنی و حرفه‌ای18
    دوره لیسانسمیانگین سنی 28 سال
    کارشناسی ارشدمیانگین سنی 28 سال
    دوره دکتری40

    شرط سنی مهاجرت کاری به آلمان

    برای مهاجرت کاری به آلمان و اخذ ویزای کاری برای اقامت در این کشور، باید با شرایط مورد نیاز دریافت ویزا نیز آشنا شوید. یکی از شرایط ضروری برای مهاجرت کاری به این کشور سن متقاضیان است. در پاسخ به سوال بسیاری از افراد که می‌پرسند آیا برای مهاجرت کاری شرط سن اهمیت دارد، باید بگوییم که بله، شرط سنی در تمامی روش‌های مهاجرتی به کشور آلمان چه از طریق تحصیل و چه جاب آفر و جاب سیکر تا حدودی مهم است. بنابراین علاوه بر این که باید مدارک و رزومه مناسب برای دریافت پیشنهاد شغلی را داشته باشید، باید در مقطع سنی ایده‌آل برای مهاجرت به کشور آلمان نیز باشید.

    بهترین سن برای دریافت ویزای جاب سیکر آلمان

    همانطور که می‌دانید یکی از روش‌های مهاجرت و اخذ ویزای آلمان، از طریق ویزای جاب سیکر آلمان است. توجه داشته باشید که این روش مهاجرتی نیز مستلزم رعایت شرط سنی است و همه متقاضیان در هر سنی نمی‌توانند برای دریافت این ویزا درخواست دهند. ویزای جاب سیکر اغلب برای افرادی که در یک حوزه خاص تخصص دارند و تمکن مالی برای زندگی در آلمان در طول زمان جستجوی شغل را دارند، ایده آل است.

    متقاضیان با دریافت این ویزا می‌توانند حداکثر تا 6 ماه در این کشور اقامت داشته باشند و به دنبال شغل مدنظر خود بگردند و یا اگر قبلا برای یک موقعیت شغلی اپلای کرده باشند، می‌توانند در طول این مدت در مصاحبه‌های شغلی نیز شرکت کنند. به طور کلی، پیدا کردن شغل در آلمان محدودیت‌های چندانی ندارد و اغلب متقاضیان در هر سنی که باشند، می‌توانند برای دریافت ویزای جاب سیکر اقدام کنند. اما تنها افراد بالای 67 سال نمی‌توانند درخواست ویزای جاب سیکر کنند. چرا که بسیاری از کشورها از جمله آلمان، سن67  سالگی را سن بازنشستگی در نظر می‌گیرند و اعتقاد دارند این سن برای هیچ شغلی مناسب نیست. بنابراین می‌توان گفت بهترین سن برای مهاجرت به آلمان از طریق ویزای جاب سیکر،  25 تا 45 سالگی است و اگر متقاضیان بیشتر از 45 سال سن داشته باشند، در طول فرایند درخواست ویزا ممکن است با مشکلاتی مواجه شوند و به راحتی ویزای این دسته از افراد صادر نمی‌شود.

     بهترین سن برای دریافت ویزای جاب سیکر آلمان

    شرط سنی برای دریافت ویزای جاب آفرآلمان

    برای دریافت ویزای جاب آفر آلمان نیز باید شرایط سنی مد نظر برای اخذ این ویزا را داشته باشید. در ویزای جاب آفر که یکی از بهترین روش‌های مهاجرت کاری به آلمان است، متقاضیان باید از یک کارفرمای آلمانی پیشنهاد شغلی دریافت کنند و سپس براساس قراردادی که با کارفرمای خود می‌بندند، برای دریافت ویزا اقدام کنند. با وجود اینکه آلمان شرایط مهاجرتی متنوعی دارد، اما با این حال دریافت ویزای جاب آفر و کار در این کشور محدودیت سنی دارد و اغلب کارفرمایان آلمانی به دنبال نیروی کار جوان در زمینه‌های مهندسی و پزشکی هستند. البته گاهی اوقات شرط سنی مهاجرت به آلمان از طریق جاب آفر برای برخی شغل‌ها ممکن است افزایش یابد، اما با این حال اگر قصد دارید از طریق اخذ ویزای جاب آفر به آلمان مهاجرت کنید، باید بدانید که شرط سنی برای دریافت این ویزا بین 25 تا 43 سال است.

    نمونه ویزاهای اخذ شده

    شرط سنی مهاجرت به آلمان از طریق ویزای اوسبیلدونگ

    شرط سنی مهاجرت به آلمان که برای دوره‌های آوسبیلدونگ از سمت اداره مهاجرت این کشور اعلام کرده است، نسبت به سایر انواع ویزاهای تحصیلی و کاری، متفاوت است. اخذ ویزای آوسبیلدونگ برای دارندگان دیپلم فنی و حرفه‌ای آسان‌تر است. در این روش مهاجرتی متفاضیان با ارائه مدارکی مانند مدرک دیپلم، ریزنمرات، مدرک زبان و تمکن مالی می‌توانند برای دوره‌های مختلف آوسبیلدونگ درخواست دهند.  آوسبیلدونگ آلمان شامل ارائه دوره‌های تئوری و عملی در رشته‌های مختلف به دانشجویان بین‌المللی با هدف آماده کردن این افراد برای وارد شدن به بازار کار آلمان است. این روش مهاجرتی نیز دارای شرایط سنی است و ویزای آوسبیلدونگ تنها برای افرادی که بین 18 تا 35 سال سن دارند، صادر می‌شود. توجه داشته باشید که در دوره‌های آوسبیلدونگ علاوه بر شرایط سنی، شرایط تحصیلی نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. در واقع افرادی می‌توانند برای شرکت در دوره‌های آوسبیلدونگ درخواست دهند که رشته آن‌ها متناسب با دوره‌های ارائه شده باشد. در وب‌سایت بسیاری از این دوره‌ها شرط سنی 30 سال اعلام شده است اما با تقویت رزومه خود می‌توانید حداکثر تا 35 سالگی نیز برای مهاجرت از طریق آوسبیلدونگ اقدام کنید، اما توجه داشته باشید که در اینصورت ممکن است با چالش‌های زیادی روبرو شوید و ویزای شما به راحتی صادر نشود.

    شرایط سنی مهاجرت پزشکان و پرستاران به آلمان

    در سال‌های اخیر، آلمان شرایط مناسبی را برای جذب پزشکان، پرستاران و کادر درمان از سراسر جهان فراهم کرده است. از طرفی کاهش حقوق دریافتی و فشار کاری بالایی که پرستاران و پزشکان در بیمارستان‌های داخل کشور با آن مواجه هستند، موجب افزایش سیر مهاجرت کادر درمان به آلمان شده است. اما با این حال متقاضیان باید توجه داشته باشند که مهاجرت به این کشور نیز محدودیت و شرط سنی دارد. بهترین سن مهاجرت برای پرستاران، پزشکان و کادر درمان بین 25 تا 40 سالگی است و علاوه بر شرایط سنی متقاضیان باید برای ارتباط با بیماران به زبان آلمانی در سطح B1  نیز تسلط داشته باشند.

    شرایط سنی مهاجرت پزشکان و پرستاران به آلمان

    شرایط سنی مهاجرت هنرمندان و ورزشکاران به آلمان

    دولت آلمان برای هنرمندان و ورزشکارانی که قصد مهاجرت به این کشور را دارند، محدودیت سنی مشخص نکرده است. این دسته از متقاضیان با ارائه مدارک و سابقه کاری خود در هر سن و سالی که باشند، می‌توانند برای دریافت ویزای خویش فرمایی و مهاجرت به کشور آلمان اقدام کنند.

    بهترین سن برای مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری

    ویزای سرمایه‌گذاری یا کارآفرینی یکی دیگر از روش‌های مهاجرت به کشور آلمان است که مانند سایر روش‌های مهاجرتی شرایط سنی خاصی را می‌طلبد.   متقاضیانی که به صورت شخصی و یا خانوادگی قصد مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در آلمان را دارند، باید یک طرح تجاری با بیزینس پلن را ارائه دهند که سودآوری بیزینس و تاثیر آن بر اقتصاد آلمان را حداکثر تا چند سال پس از راه‌اندازی بیزینس به خوبی نمایش دهد. افرادی که قصد مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری در کشور آلمان را دارند، باید بالای 18 سال سن داشته باشند، به زبان آلمانی در سطح متوسط مسلط باشند و ​​سابقه کیفری نداشته باشند. از آنجاییکه شرایط دریافت ویزا و مهاجرت به کشور آلمان از طریق سرمایه‌گذاری کمی پیچیده است و ممکن است تا چند سال هم طول بکشد، بهتر است در این زمینه از افراد متخصص کمک بگیرید. کارشناسان و مشاوران حقوقی موسسه مهاجرتی میرداماد می‌توانند شما را در طول مسیر همراهی کنند و فرایند اخذ ویزای شما را تا حد امکان تسهیل ببخشند. 

    شرایط سنی مهاجرت به کشور آلمان از طریق ازدواج

    مهاجرت از طریق ازدواج، راحت ترین راه مهاجرت به آلمان شناخته می‌شود. این روش مهاجرتی هم دارای شرایط سنی است اما حداکثر شرط سنی برای ازدواج با تبعه آلمانی و دریافت ویزای این کشور ارائه نشده است. در صورتیکه فردی بتواند با یک شهروند آلمانی ازدواج کند، می‌تواند اقامت دائم این کشور را اخذ کند. توجه داشته باشید که برای مهاجرت به کشور آلمان از طریق ازدواج، حداقل باید 18 سال سن داشته باشید. همچنین تسلط به زبان آلمانی در سطح A1 نیز برای اخذ ویزای همراه با همسر ضروری است.

    موقعیت های مهاجرتی برتر

    شرایط سنی مهاجرت از طریق تولد به آلمان

    زایمان و تولد فرزند نیز یکی دیگر از روش‌های مهاجرتی به آلمان است که در آن نوزادان تحت شرایط می‌توانند تابعیت آلمان را به دست آورند. شرط سنی مهاجرت به آلمان از طریق تولد وجود نداشته و کودک متولد شده در صورت دارا بودن شرایط زیر، می‌تواند اقامت این کشور را دریافت کند.

    • یکی از والدین کودک باید حداقل 8 سال در آلمان اقامت قانونی داشته باشند.
    • یکی از والدین کودک در زمان تولد او، باید اقامت دائم کشور آلمان را داشته باشد.

    شرایط سنی مهاجرت از طریق پناهندگی به آلمان

    با وجود اینکه روش‌های مختلفی برای مهاجرت به کشور آلمان وجود دارد، اما در اغلب مواقع متقاضیان به دلیل عدم دارا بودن رزومه تحصیلی و شغلی مناسب و عدم توانایی در اثبات تمکن مالی و یا در شرایط خاص مجبور می‌شوند به آلمان پناهنده شوند. به طور کلی شرط سنی مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی وجود ندارد و متقاضیان در همه سنین می‌توانند برای مهاجرت از طریق پناهندگی اقدام کنند. البته توجه داشته باشید که افراد زیر 18 سال باید همراه با خانواده خود برای پناهندگی آلمان درخواست دهند.   

    بهترین سن برای مهاجرت به آلمان

    یکی از مهم‌ترین دلایل مهاجرت به آلمان این است که همه افراد در هر سن و سالی با توجه به شرایط و فرصت‌های مهاجرتی که برای آن‌ها فراهم است، می‌توانند به این کشور مهاجرت کرده به تحصیل و کار بپردازند. اما با این حال افراد بالای 45 سال در صورتیکه به غیر از اخذ ویزای سرمایه‌گذاری قصد مهاجرت به این کشور را دارند، با محدودیت‌هایی روبرو هستند. برای مثال متقاضیان بالای 45 سال نمی‌توانند برای دوره‌های آوسبیلدونگ درخواست دهند و یا ممکن است نتوانند به راحتی برای اخذ ویزای کاری و تحصیلی اقدام کنند. بنابراین بهترین سن برای مهاجرت به آلمان معمولا بین 18 تا 40 سال در نظر گرفته می‌شود.

    بهترین سن برای مهاجرت به آلمان

    مهاجرت افراد زیر 18 سال به آلمان

    روش‌های مختلفی وجود دارد که افراد زیر 18 سال از طریق آن‌ها می‌توانند به آلمان مهاجرت کنند. از جمله این روش‌ها می‌توان به دریافت ویزای دانش‌‌آموزی، ویزای توریستی، دریافت ویزای همراه مهاجرت با یکی از والدین و درخواست پناهندگی به همراه والدین اشاره کرد. برای اطلاعات بیشتر در رابطه با هر یک از این روش‌های مهاجرتی می‌توانید با کارشناسان موسسه مهاجرتی میرداماد در تماس باشید.

    مهاجرت افراد بالای 50 سال به آلمان

    همانطور که گفتیم، مهاجرت به کشور آلمان با روش‌های مختلف محدودیت‌های سنی را شامل می‌شود و در این میان افراد بالای 45 و 50 سال شانس کمتری برای اخذ ویزا از طریق تحصیلی و یا کاری دارند. با این حال متقاضیان بالای 50 سال می‌توانند از طریق سرمایه گذاری در آلمان و یا اخذ ویزای بازنشستگی برای مهاجرت به این کشور اقدام کنند.

    سخن پایانی

    کشور آلمان به دلیل ارائه زیرساخت‌های مناسب برای تحصیل، بازار کار عالی و رفاه اجتماعی بالا، به یکی از مقاصد جذاب برای مهاجرت تبدیل شده است. اما با این حال روش‌های مهاجرت مختلف به این کشور شرایط سنی خاص خود را دارند و همه افراد نمی‌توانند با یک روش ویزا بگیرند و برای مهاجرت اقدام کنند. در این مقاله، شرایط سنی مهاجرت به آلمان را به طور کامل مورد بررسی قرار دادیم تا با شرایط ضروری برای دریافت ویزا به صورت تحصیلی، کاری، سرمایه‌گذاری و حتی ازدواج آشنا شوید.

    سوالات متداول

    حداکثر سن مجاز برای تحصیل در مقطع دکتری دانشگاه‌های آلمان چقدر است؟

    متقاضیان می‌توانند حداکثر تا 40 سالگی برای مقطع دکتری از دانشگاه‌های آلمان پذیرش بگیرند.

    آیا برای پناهنده شدن به آلمان شرایط سنی خاصی تعیین شده است؟

    نخیر. متقضیان در هر سنی می‌توانند برای پناهندگی آلمان درخواست دهند، اما با این حال افراد زیر 18 سال باید به همراه خانواده خود برای پناهندگی اقدام کنند.

    بهترین سن مهاجرت به کشور آلمان چه زمانی است؟

    بهترین سن مهاجرت به کشور آلمان معمولاً بین 18 تا 45 سال است.

    مقالات مرتبط

    فرصت‌ های شغلی برای افراد بالای 45 سال در آلمان:از چالش‌ها تا موفقیت

    فرصت‌ های شغلی برای افراد بالای 45 سال در آلمان:از چالش‌ها تا موفقیت

    در دنیای امروز، فرصت‌ های شغلی برای افراد بالای 45 سال به یکی از موضوعات مهم بازارکار تبدیل شده است. بسیاری از افراد در این سن و سال به فکر مهاجرت به آلمان یا تغییر شغل هستند تا بتوانند زندگی...

    بازار کار رشته‌ های مهندسی در آلمان: شرایط، فرصت‌ها و درآمدها

    بازار کار رشته‌ های مهندسی در آلمان: شرایط، فرصت‌ها و درآمدها

    آلمان به عنوان یکی از پیشرفته‌ترین کشورهای صنعتی جهان، همواره در جستجوی نیروی کار متخصص و ماهر در زمینه‌های مختلف مهندسی بوده است. با توجه به رشد سریع صنایع و تکنولوژی‌های نوین، این کشور به مقصدی ایده‌آل برای مهندسان با...

    تفاوت ویزای آلمان و اقامت دائم:از ویزای موقت تا اقامت بلند مدت

    تفاوت ویزای آلمان و اقامت دائم:از ویزای موقت تا اقامت بلند مدت

    در سال‌های اخیر به دلیل فرصت‌های شغلی مناسب و کیفیت زندگی بالا، تقاضا برای مهاجرت به آلمان به شدت افزایش یافته است. بسیاری از کسانی که این پروسه را آغاز می‌کنند تفاوت ویزای آلمان و اقامت دائم را نمی‌دانند. تفاوت‌های...

    هر آن چه باید درباره سفر به آلمان بدانید!

    هر آن چه باید درباره سفر به آلمان بدانید!

    آلمان، کشوری با تاریخ غنی، فرهنگ پویا و مناظر نفس‌گیر، مقصدی ایده‌آل برای گردشگران سراسر جهان است. از شهرهای مدرن و پر جنب و جوش مانند برلین و مونیخ گرفته تا روستاهای سنتی و قلعه‌های قرون وسطایی، آلمان برای هر...

    هزینه مهاجرت به آلمان

    هزینه مهاجرت به آلمان

    هزینه مهاجرت به آلمان برای روش های مختلف مبالغ متفاوتی است. هزینه مهاجرت از طریق کار به طور کلی برای ویزای جستجوی کار 720 یورو و اخذ ویزا 75 یورو می باشد. هزینه مهاجرت تحصیلی آلمان نیز بسته به نوع...

    ضروری ترین اقدامات بعد از ورود به آلمان

    ضروری ترین اقدامات بعد از ورود به آلمان

    باتوجه به محبوبیت زیاد کشور آلمان میان متقاضیان، اغلب افراد تمام تمرکز خود را صرف روند اخذ ویزا و ورود به این کشور نموده و از دیگر موارد مهم غافل می‌شوند. این در حالی است که شما با ورود به...

    مصاحبه سفارت آلمان + نمونه سوالات

    مصاحبه سفارت آلمان + نمونه سوالات

    گرفتن ویزای آلمان، کلید ورود به دنیایی از فرصت‌ها و تجربیات جدید است. چه برای تحصیل، کار، پیوستن به خانواده یا صرفا گشت و گذار قصد سفر به این کشور را داشته باشید، مصاحبه سفارت آلمان گامی بسیار مهم در...

    ویزای نامزدی آلمان

    ویزای نامزدی آلمان

    اگر می‌خواهید با یک تبعه آلمانی ازدواج کنید، باید ازدواج خود را در یک اداره ثبت احوال ثبت نمایید تا اقامت شما کاملا قانونی باشد. در نتیجه به اخذ ویزای نامزدی آلمان نیاز دارید. اگر هم شما و هم نامزدتان...

    ویزای توریستی آلمان

    ویزای توریستی آلمان

    آلمان واقع در قلب اروپا، یکی از مقاصد چشم‌نواز برای بسیاری از مسافرانی است که دوست دارند تمام کشورهای بزرگ را ببینند. معماری قدیمی، زیرساخت‌های مدرن و تاریخ غنی، این کشور را به بهترین مقصد برای سفر تبدیل کرده است....

    شرط سنی مهاجرت به آلمان

    شرط سنی مهاجرت به آلمان

    یکی از سوالات رایجی که اغلب متقاضیان در خصوص مهاجرت به کشور آلمان برایشان مطرح است، شرط سنی برای مهاجرت است. آلمان یکی از محبوب‌ترین مقاصد برای مهاجرت کاری، تحصیلی و سرمایه‌گذاری است که شرایط مطلوبی را برای مهاجران فراهم...

    برای مهاجرت به المان چه وسایلی ببریم؟

    برای مهاجرت به المان چه وسایلی ببریم؟

    برای مهاجرت به آلمان، انتخاب وسایل مناسب بسیار حائز اهمیت است. این کشور با آب و هوای متنوع و فرهنگ غنی، نیازمند برنامه ‌ریزی دقیق برای تطبیق با شرایط جدید است. بسته به فصل و منطقه‌ ای که قصد نقل...

    معرفی اداره مهاجرت آلمان

    معرفی اداره مهاجرت آلمان

    فدارال مهاجرت و پناهندگان آلمان (به آلمانی: Bundesamt für Migration und Flüchtlinge) یا اداره مهاجرت آلمان یک سازمان دولتی می‌باشد که وظیفه آن اداره سیستم تابعیت و مهاجرتی کشور آلمان است. این اداره در شهر نورنبرگ قرار دارد که علاوه بر...

    0 تا 100 ویزای همراه آلمان

    0 تا 100 ویزای همراه آلمان

    اتباع کشورهای خارجی (کشورهای به غیر از اتحادیه اروپا) که به طور قانونی در آلمان اقامت دارند، اغلب مایلند اعضای خانواده‌شان را همراه خود به آلمان بیاورند و به طور موقت یا دائم در آلمان اقامت کنند. مقامات مهاجرت در...

    مقایسه روش‌های مهاجرت به آلمان و اسپانیا

    مقایسه روش‌های مهاجرت به آلمان و اسپانیا

    اسپانیا و آلمان دو مورد از محبوب‌ترین مقاصد برای مهاجرت هستند که هرکدام مزایا و معایب خاصی خود را دارند. آلمان و اسپانیا با وجود اینکه جزو کشورهای اتحادیه اروپا هستند، اما بافت شهری، تاریخ، فرهنگ، اقتصاد، شرایط تحصیل و...

    دلایل مهاجرت به آلمان

    دلایل مهاجرت به آلمان

    مهاجرت به آلمان، یکی از مسائل بین‌المللی مهم در دنیای امروز است. با ورود مهاجران از سراسر جهان به این کشور، آلمان به یکی از مقصدهای اصلی مهاجرت در اروپا تبدیل شده است. عوامل مختلفی نظیر فرصت‌های شغلی، آموزش، خدمات...

    انواع بیمه در آلمان

    انواع بیمه در آلمان

    شرایط بیمه در آلمان بیمه در آلمان از اهمیت بالایی برخوردار است و برای زندگی، کار و تحصیل در این کشور الزامی است. سیستم بیمه آلمان تنوع زیادی دارد و انواع مختلفی از بیمه را شامل می‌شود. سیستم بیمه در...

    پناهندگی در آلمان

    پناهندگی در آلمان

    پناهندگی، حقی است که برای حفاظت از افرادی که از شرایط سخت و غیرانسانی، مانند جنگ، تعقیب قضایی یا آزار و اذیت در کشور خود فرار می ‌کنند، در نظر گرفته شده است. این مفهوم، که بر اساس کنوانسیون ژنو...

    حقوق پناهندگی در آلمان

    حقوق پناهندگی در آلمان

    حقوق پناهندگی در آلمان بر اساس قوانین بین ‌المللی و اتحادیه اروپا تنظیم شده است. افرادی که در کشور خود با خطر جدی آزار و اذیت یا آسیب روبرو هستند، می ‌توانند درخواست پناهندگی ارائه دهند. فرایند بررسی درخواست ‌های...

    وکیل مهاجرت به آلمان

    وکیل مهاجرت به آلمان

    در دنیای پیچیده امروزی، مهاجرت به کشوری دیگر می ‌تواند یکی از مهم ‌ترین تصمیمات زندگی افراد باشد. آلمان، با داشتن اقتصادی قوی و فرصت ‌های تحصیلی و کاری گسترده، هدف بسیاری از مهاجرین از سراسر جهان است. اما مسیر...

    شرایط و هزینه های زندگی در آلمان

    شرایط و هزینه های زندگی در آلمان

    آلمان به دلیل اقتصاد قوی، استاندارد بالای زندگی و سیستم جامع رفاه اجتماعی، از دیرباز مقصدی محبوب برای مهاجران بوده است. به طور کلی، شهرهای بزرگ مانند برلین، مونیخ، و هامبورگ گران ‌تر و هزینه زندگی در آلمان در این...

    مزایا و معایب زندگی در آلمان

    مزایا و معایب زندگی در آلمان

    زندگی در آلمان می‌ تواند تجربه‌ای غنی و متنوع  برای هر فرد باشد. مزایا و معایب زندگی در آلمان بسیار متنوع و گسترده است و می تواند انتخاب این کشور برای مقصد نهایی مهاجرت را کمی پیچیده کند. آلمان با...

    سریع ترین و آسان ترین راه مهاجرت به آلمان

    سریع ترین و آسان ترین راه مهاجرت به آلمان

    اگر قصد مهاجرت به کشور آلمان را دارید و به دنبال راهی آسان و مطمئن برای مهاجرت هستید، کافیست با شماره 07191009294 تماس بگیرید تا وکلای مهاجرتی ما با بررسی شرایطی که دارید، بهترین روش مهاجرت را به شما ارائه نمایند. دلایل مختلفی برای...

    اقامت دائم آلمان

    اقامت دائم آلمان

    اقامت دائم در آلمان یکی از گزینه‌ های محبوب برای افرادی است که می ‌خواهند به عنوان مقیم در این کشور زندگی کنند. آلمان با اقتصاد پویا، زیرساخت ‌های عالی، و سیستم آموزشی و بهداشتی فوق ‌العاده، یکی از مقاصد...

    10 مورد از ارزانترین شهرهای آلمان برای زندگی

    10 مورد از ارزانترین شهرهای آلمان برای زندگی

    اگر به دنبال زندگی در ارزانترین شهر آلمان هستید، کافیست با شماره 07191009294 تماس بگیرید. کارشناسان مهاجرتی ما در موسسه میرداماد، آماده ارائه هر گونه خدمات در این زمینه می باشند. هزینه زندگی در آلمان در مقایسه با سایر کشورهای اروپایی نسبتا...

    رفع ریجکتی ویزای آلمان

    رفع ریجکتی ویزای آلمان

    در صورتی که قصد دارید تا ویزا کشور آلمان را دریافت می‌کنید، به دلایل مختلفی ممکن است با مشکل رشد شدن و ریجکت ویزای آلمان مواجه شوید. در همین راستا در این مطلب قصد داریم تا نگاهی به دلایل رفع...

    امتحان شهروندی آلمان

    امتحان شهروندی آلمان

    برای افرادی که به کشورهای دیگر مهاجرت می‌کنند و تصمیم به ادامه‌ی زندگی در آن کشور را دارند، دریافت تابعیت یک اتفاق سرنوشت ساز است که فرصت‌های ویژه‌ای را برای آنها فراهم می‌کند از جمله حق خرید خانه، شرکت در...

    راهنمای جامع ویزامتریک آلمان: از وقت‌ گیری تا دریافت ویزا

    راهنمای جامع ویزامتریک آلمان: از وقت‌ گیری تا دریافت ویزا

    سفارت و کنسولگری برخی از کشورهای پرتقاضای جهان برای مهاجرت به دلیل ازدحام و شلوغی متقاضیان بخشی از روند اخذ ویزا را به شرکت هایی به نام ویزامتریک واگذار کرده اند. یکی از مهم ترین این شرکت ها کارگزاری ویزا...

    اخذ تابعیت و شهروندی آلمان

    اخذ تابعیت و شهروندی آلمان

    اخذ تابعیت و شهروندی آلمان یکی از مهمترین دغدغه‌های متقاضیانی است که به کشور آلمان مهاجرت کرده‌اند یا قصد مهاجرت به این کشور را دارند. سوالات بسیاری در این زمینه برای متقاضیان مطرح است، از جمله اینکه شرایط گرفتن تابعیت...

    کارت شانس آلمان (امتیازبندی + شرایط + مدارک) 2024

    کارت شانس آلمان (امتیازبندی + شرایط + مدارک) 2024

    دولت آلمان برای اینکه بتواند شرایط مهاجرت به آلمان را برای متقاضیان بهبود ببخشد و به سازماندهی نیروی کار خارجی بپردازد، طرحی را به نام کارت شانس المان تصویب کرد. این کشور صنعتی با کمبود نیروی کار مواجه است و...

    نظرات کاربران

    9 دیدگاه