ویزای کارآفرینی کانادا

برنامه کارآفرینی Entrepreneur کانادا در حال حاضر از برنامه های پرطرفدار و محبوب اخذ اقامت این کشور و مناسب متقاضیانی است که دارای تمکن مالی مناسب هستند. کانادا به دنبال کارآفرینان با استعدادی است که علاقه مند به راه اندازی کسب و کار جدید هستند. هدف اصلی این برنامه جذب کارآفرینان خارجی برای کمک به توسعه اقتصادی و صنعتی کانادا و ایجاد فرصت های شغلی جدید است. ما کارشناسان موسسه مهاجرتی میرداماد در این مقاله به ارائه اطلاعات لازم در مورد ویزای کارآفرینی کانادا می پردازیم. با ما همراه باشید.

فهرست مطالب

مشاوره رایگان فوری

با ما در ارتباط باشید و سوالات ، ابهامات و نگرانی‌های خود را از طریق راه‌های ارتباطی با ما در میان بگذارید.

موسسه مهاجرتی میرداماد مهاجرت را برای شما آسان ، سریع و بدون دغدغه می‌کند.

رزرو مشاوره تخصصی

مشاوره رایگان تهران 021-88724227
مشاوره رایگان شیراز 071-91009294

مشاوره رایگان فوری



    ویزای کارآفرینی در کانادا در یک نگاه

    مدت زمان اعتبار ویزادر حدود 2 سال
    میزان سرمایه لازمدر هر استان متفاوت اما به طور کلی بالاتر از 100.000 دلار کانادا
    محدودیت سنیاز 21 تا 59 سال
    سوابق کاری در حوزه مدیریتدر حدود 3 سال
    مدرک زبان انگلیسیCLB 5.  معادل آیلتس 5
    طرح تجاری Business Planدارای توجیه اقتصادی، سودآور و قابل رقابت در بازارهای جهانی
    امکان دریافت ویزای همراهبرای همسر و فرزندان زیر 18 سال

    بررسی اجمالی برنامه کارآفرینی Entrepreneur کانادا

    برنامه کارآفرینی Entrepreneur در کانادا به منظور جذب کارآفرینان خارجی دارای تمکن مالی و همچنین ایده و طرح تجاری کارآفرینی راه اندازی شد. متقاضیان دارای مهارت ها و پتانسیل ایجاد کسب و کار در کانادا می توانند برای مهاجرت کارآفرینی Entrepreneur کانادا اقدام کنند. از مهم ترین شرایط دریافت این ویزا ایجاد فرصت های شغلی برای شهروندان کانادایی است. متقاضی برای مهاجرت با روش کارآفرینی باید دارای سوابق کاری مرتبط با طرح تجاری باشد. در واقع متقاضی نمی تواند یک طرح تجاری کارآفرینی ارائه دهند و بعد کسب و کار خود را در حوزه دیگری راه اندازی کند. علاوه بر این متقاضی باید به تعهدات مالی و اجرایی خود در مورد راه اندازی طرح تجاری عمل کند. به عبارت دیگر ارائه سرمایه لازم، راه اندازی طرح تجاری در زمان تعیین شده و ایجاد اشتغال در کانادا حائز اهمیت فراوانی است.

    دلایل محبوبیت ویزای کارآفرینی Entrepreneur کانادا

    برنامه مهاجرت کارآفرینی یکی از پرطرفدارترین و محبوب ترین برنامه های مهاجرتی کانادا محسوب می شود. از دلایل این محبوبیت موارد زیر را می توان نام برد:

    • متقاضی با اخذ ویزای کارآفرینی می تواند مجوز اقامت دائم کانادا را دریافت کند و در نهایت با دارا بودن شرایط لازم برای اخذ تابعیت و شهروندی کانادا اقدام کند.
    • متقاضی با اخذ ویزای کارآفرینی می تواند برای همسر و فرزندان خود ویزای همراه کانادا را دریافت کند.
    • متقاضیان موفق و خانواده هایشان می توانند در کانادا زندگی، کار و تحصیل کنند و همچنین کسب و کار خود را راه اندازی کنند.
    • متقاضی نیاز به ارائه مدرک زبان با نمره بالا و یا مدرک تحصیلی دانشگاهی ندارد.
    • دولت کانادا یک اکوسیستم حمایتی برای کارآفرینان با دسترسی به موسسه های تحقیقاتی و انکوباتورها (سازمان های حمایت کننده مالی) ارائه می دهد.
    • متقاضیان برای درخواست ویزای استارت آپ کانادا بر اساس استان مورد نظر به میان متفاوتی سرمایه نیاز دارند.
    • متقاضیان فقط باید دارای مهارت اولیه زبان انگلیسی باشند و دارا بودن مدرک سطح CLB 5.  کافی است.
    • متقاضی باید دارای سوابق کاری تجاری یا سرمایه گذاری بیش از 3 سال باشد از این رو، حتی اگر متقاضی تاجر نیست، می تواند سوابق کار مدیریت شرکت را همراه با یک طرح تجاری کارآفرینی ارائه دهد.

    مقاله پیشنهادی: ویزای ICT کانادا

    چه متقاضیانی واجد شرایط اخذ ویزای کارآفرینی Entrepreneur کانادا هستند؟

    متقاضیانی برای اخذ ویزای کارآفرینی Entrepreneur کانادا واجد شرایط هستند که دارای سرمایه کافی و طرح و ایده خلاقانه باشند. در واقع به هنگام بررسی شرایط متقاضیان از طرف اداره مهاجرت استانی کانادا دارا بودن این دو فاکتور اهمیت زیادی دارد. علاوه بر این قانونی بودن مدارک ارسالی، دارا بودن سوابق کاری و گواهی تمکن مالی نیز بسیار مهم است. علاوه بر ارسال مدارک لازم و دارا بودن تمکن مالی و سرمایه کافی متقاضی باید در مصاحبه حضوری به طور دقیق به سوال های مطرح شده پاسخ دهد. متقاضی باید اطلاعات لازم در مورد حوزه طرح کارآفرینی، میزان دقیق سرمایه لازم، مدت زمان سوددهی و زمان راه اندازی طرح تجاری را در طی مصاحبه ارائه دهد.

    شرایط و روند ویزای کارآفرینی به ویزای استارت آپ کانادا بسیار شباهت دارد.

     تفاوت ویزای کارآفرینی با ویزای سرمایه گذاری کانادا

    تفاوت ویزای کارآفرینی با ویزای سرمایه گذاری در کانادا در میزان سرمایه لازم و ارزش دارایی خالص متقاضی است. متقاضی برای مهاجرت کارآفرینی Entrepreneur کانادا نیاز به سرمایه و دارایی خالص کمتری دارد. در روش سرمایه گذاری متقاضی می تواند از روش های سرمایه گذاری مانند خرید خانه در کانادا برای دریافت مجوز اقامت اقدام کند. ویزای کارآفرینی Entrepreneur کانادا بیشتر به ویزای استارت آپ کانادا Start up شباهت دارد.

     تفاوت ویزای کارآفرینی با ویزای کار کانادا

    برنامه اخذ اقامت کانادا از طریق کارآفرینی Entrepreneur Program  با برنامه ویزای کار کانادا Work Permit Program از لحاظ شرایط و ویژگی ها کاملاً متفاوت است. برنامه ویزای کار کانادا یا ورک پرمیت مختص متقاضیانی است که دارای مهارت کاری حرفه ای در مشاغل مورد نیاز کانادا می باشند. این متقاضیان باید با دریافت پیشنهاد کاری از کارفرمای کانادایی ویزای کار در کانادا را دریافت کنند. در واقع روند دریافت ویزای کاری کانادا دریافت پیشنهاد کاری یا جاب آفر از طرف کارفرمای کانادایی و دارا بودن شغل مورد نیاز کانادا و سپس ارائه درخواست ویزای کار می باشد. اما برنامه کارآفرینی Entrepreneur کانادا مختص متقاضیانی است که دارای سوابق کاری مدیریتی در طرح های کارآفرینی هستند. این متقاضیان با دارا بودن سرمایه لازم قصد توسعه این کسب و کار و یا خرید کسب و کار فعال در کانادا را دارند. ویزای کار کانادا مختص متقاضیان واجد شرایطی است که در خارج از کانادا اقامت دارند. روند دریافت ویزای کاری کانادا برای مهاجرت و اخذ اقامت دائم با برنامه کارآفرینی و یا برنامه خود حمایتی کانادا کاملا متفاوت است. 

    موقعیت های مهاجرتی برتر

    شرایط کلی اخذ ویزای کارآفرینی Entrepreneur کانادا

    متقاضیان برای مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی باید دارای شرایط و الزامات خاصی باشند. از شرایط کارآفرینی در کانادا می توان به راه اندازی یک کسب و کار تجاری در این کشور اشاره کرد. هر استان کانادا بر اساس نیاز بازار، فرصت های شغلی و منابع در دسترس دارای شرایط خاص برای اجرای برنامه های کارآفرینی است. در واقع متقاضیان برای اجرای طرح کارآفرینی در هر استان باید دارای شرایط سرمایه گذاری آن استان باشند. به طور کلی شرایط عمومی برای سرمایه گذاری در استان های کانادا از طریق دریافت ویزای کارآفرینی عبارت است از:

    • دارا بودن طرح تجاری یا Business Plan خلاقانه قابل رقابت در بازارهای جهانی
    • تعهد متقاضی به اجرای درست طرح تجاری کارآفرینی در مدت زمان مشخص در استان مورد نظر
    • دارا بودن توانایی مدیریت کسب و کار جدید و یا خریداری یک کسب و کار فعال
    • ایجاد فرصت های شغلی برای شهروندان کانادایی با راه اندازی طرح تجاری کارآفرینی
    • دارا بودن سوابق مدیریتی در کسب و کار مورد نظر برای آن استان
    • دارا بودن سرمایه لازم و دارایی خالص درخواستی آن استان

    چهار شرط اصلی اخذ ویزای کارآفرینی Entrepreneur در کانادا

    متقاضیان به منظور دریافت اقامت کانادا با روش کارآفرینی باید دارای 4 معیار خاص باشند. این 4 شرط اصلی برای دریافت ویزای کارآفرینی عبارت است از:

    • دارا بودن یک طرح تجاری در حوزه تولید: متقاضی باید دارای یک طرح و ایده تجاری نوآورانه در حوزه تولید با امکان توسعه در کانادا باشد. این طرح تجاری با راه اندازی باید بتواند برای شهروندان کانادایی فرصت شغلی ایجاد کند. طرح های کارآفرینی در حوزه تولید در کانادا بر دیگر طرح ها ارجحیت دارند.
    • پشتیبانی از یک سازمان تعیین شده: متقاضی باید نامه پشتیبانی از یک سازمان تعیین شده را ارائه دهد که توسط دولت کانادا به رسمیت شناخته شده است. این سازمان ‌ها شامل صندوق‌ های سرمایه ‌گذاری ریسک پذیر، سازمان های سرمایه‌ گذاری خصوصی و انکوباتورهای تجاری می‌ شوند.
    • تسلط به زبان انگلیسی: متقاضی باید دارای مهارت مقدماتی به زبان انگلیسی یا فرانسوی باشد. بدین منظور دارا بودن مدرک زبان انگلیسی در سطح CLB 5 معادل آیلتس 5 الزامی است. هر چه نمره زبان متقاضی بالاتر باشد، امکان صدور ویزای کارآفرینی بیشتر است.
    • سرمایه و تمکن مالی کافی: از مهم ترین شرایط ویزای کارآفرینی کانادا دارا بودن سرمایه لازم برای اجرای طرح کارآفرینی و دارا بودن تمکن مالی کافی است. در واقع متقاضی باید توانایی تامین هزینه های زندگی و اقامت در کانادا را اثبات کند.
    سرمایه لازم برای کارآفرینی در هر استان از 100 هزار تا 600 هزار دلار کانادا است.

    سرمایه لازم برای اخذ ویزای کارآفرینی کانادا

    متقاضیان برای اخذ ویزای کارآفرینی Entrepreneur در کانادا باید دارای شرایط مالی خوبی باشند. شرایط مالی خوب به معنای دارا بودن سرمایه لازم و همچنین دارا بودن تمکن مالی کافی است. سرمایه لازم برای اجرای طرح های کارآفرینی در هر استان کانادا متفاوت است و از 100.000 تا 600.000 دلار کانادا متغیر می باشد. علاوه بر دارا بودن سرمایه لازم متقاضی باید اثبات کند که دارای درآمد کافی برای تامین هزینه های زندگی خود، همسر و فرزندان خود می باشد. در جدول زیر میزان سرمایه لازم برای راه اندازی و اجرای طرح های کارآفرینی بر اساس هر استان کانادا ارائه شده است:

    استان کاناداحداقل سرمایه لازم برای اجرای طرح کارآفرینی
    بریتیش کلمبیادر حدود 200.000 دلار کانادا
    آلبرتااز حدود 100.000 تا 500.000 دلار کانادا (بر اساس نوع طرح کارآفرینی)
    نیوبرانزویکدر حدود 150.000 دلار کانادا
    کبکاز حدود 200.000 تا 300.000 دلار کانادا
    مانیتوبااز حدود 150.000 تا 250.000 دلار کانادا
    نوا اسکوشیااز حدود 150.000 دلار کانادا
    انتاریواز حدود 200.000 تا 600.000 دلار کانادا
    ساسکاچواناز حدود 200.000 تا 300.000 دلار کانادا
    نیوفاندلند و لابرادوردر حدود 200.000 دلار کانادا
    پرنس ادوارددر حدود 150.000 دلار کانادا

    آیا برای برنامه کارآفرینی Entrepreneur کانادا متقاضی باید در مصاحبه شرکت کند؟

    متقاضیان با ارائه مدارک لازم و کسب امتیازهای لازم باید در یک مصاحبه حضوری در کانادا شرکت کنند. از مهم ترین موضوع مورد سوال در این مصاحبه نوع طرح کارآفرینی و کسب و کار یا Business Plan می باشد. اگر طرح کارآفرینی متقاضی مورد تایید قرار گیرد، متقاضی می تواند ویزای کارآفرینی 2 ساله را دریافت کند. اگر متقاضی با راه اندازی طرح کارآفرینی تعهدات خود در اجرای این طرح تجاری را اجرا کند و دارای کسب و کار فعال و با گردش مالی مناسب می باشد، می تواند برای اخذ مجوز اقامت دائم کانادا اقدام کند. متقاضی در این مصاحبه کاری باید در مورد انگیزه اصلی کارآفرینی Entrepreneur در کانادا، اطلاعات دقیق در مورد نوع کارآفرینی و نوع کسب و کار و همچنین میزان سرمایه گذاری توضیح دهد.

    آیا برنامه کارآفرینی استانی در هر استان کانادا متفاوت است؟

    شرایط ویزای کارآفرینی Entrepreneur کانادا بر اساس شرایط اقتصادی و بازار کار هر استان متفاوت است. در واقع ممکن است در یک استان کانادا اجرای طرح های کشاورزی در اولویت برنامه های اقتصادی و در استان دیگر اولویت با طرح های تجاری باشد. اما در اجرای همه طرح های کارآفرینی توانایی متقاضی در مدیریت کسب و کار و همچنین ایجاد فرصت های شغلی اهمیت ویژه ای دارد. نکته قابل توجه برای دارا بودن شرایط کارآفرینی در کانادا دارا بودن سرمایه لازم بر اساس هر استان کانادا است. علاوه بر این شرایط سنی، مدرک زبان، سوابق کاری مدیریتی و مدرک تحصیلی در هر استان متفاوت است. برنامه های کارآفرینی استان های بریتیش کلمبیا، نیوبرانزویک، انتاریو، نوا اسکوشیا و پرنس ادوارد از لحاظ میزان سرمایه، سوابق کاری، دارایی خالص و نوع طرح کارآفرینی با هم متفاوتند.

    نمونه ویزاهای اخذ شده

    شرایط اخذ ویزای کارآفرینی استان بریتیش کلمبیا

    متقاضی می تواند یک کسب و کار فعال در استان بریتیش کلمبیا خریداری کند و یا خود یک کسب و کار جدید در این استان راه اندازی کند. متقاضی پس از اجرا و راه اندازی طرح کارآفرینی می تواند ویزای موقت کار 2 ساله را دریافت کند و برای اخذ مجوز اقامت دائم کانادا اقدام کند. متقاضی برای دریافت ویزای کارآفرینی Entrepreneur در کانادا در استان بریتیش کلمبیا باید در شهرستان های این استان که در حدود 30 کیلومتری ونکوور قرار دارند، طرح کارآفرینی را اجرا کنند. از دیگر شرایط کارآفرینی Entrepreneur کانادا در استان بریتیش کلمبیا موارد زیر را می توان نام برد:

    • اشتغال زایی برای شهروندان و توسعه و رونق اقتصادی این استان
    • دارا بودن دارایی خالص در حدود 600.000 دلار کانادا (به صورت نقدی، سپرده بانکی، ملک، خرید سهام در کانادا، سرمایه گذاری های مختلف)
    • دارا بودن سوابق مدیریتی و کار حرفه ای
    • عدم نیاز به ارائه مدرک زبان انگلیسی در سطح بالا و عدم محدودیت سنی
    • سرمایه لازم برای اجرای طرح کارآفرینی به مبلغ ۲۰۰.۰۰۰ دلار کانادا
    • استخدام حداقل یک شهروند کانادا به طور تمام وقت در شرکت تجاری یا کسب و کار جدید
    • دارا بودن طرح کارآفرینی نوآورانه در حوزه های صنعت توریسم، صنایع تولیدی با ارزش افزوده و یا ارائه کالاها و خدمات جدید
    مدت زمان اعتبار ویزا کارآفرینی تا 2 سال است.

    شرایط اخذ ویزای کارآفرینی استان نیوبرانزویک

    متقاضیان می توانند از طریق ویزای کارآفرینی مجوز اقامت دائم استان نیوبرانزویک را دریافت کنند. یکی از مزیت های شگفت انگیز برنامه کارآفرینی استان نیوبرانزویک اخذ اقامت دائم کانادا از همان ابتدای کار می باشد. روند کلی این ویزا به این صورت است که متقاضی با دارا بودن مجوز اقامت دائم کانادا وارد این کشور می شود. از شرایط مهاجرت کارآفرینی کانادا استان نیوبرانزویک موارد زیر را می توان نام برد:

    • برای مدیران باتجربه و مالکان کسب و کارهای تجاری با سوابق حرفه ای
    • دارا بودن 3 سال سابقه کار حرفه ای در حوزه مدیریت
    • دارا بودن سرمایه لازم و تمکن مالی کافی
    • دارا بودن سن مناسب بین 22 تا 55 سال
    • دارا بودن مدرک تحصیلی حداقل فوق دیپلم به بالا
    • دارا بودن مدرک زبان انگلیسی در سطح CLB5
    • دارا بودن طرح و ایده تجاری Business Plan
    • دارا بودن حداقل ۶۰۰.۰۰۰ دلار کانادا دارایی خالص ( در حدود 300.000 دلار کانادا از این مبلغ باید به صورت پول نقد و بقیه به صورت موجودی بانک، ملک، سهام، سرمایه گذاری و سپرده)

    شرایط اخذ ویزای کارآفرینی استان کبک

    متقاضیان برای مهاجرت کارآفرینی کانادا در استان کبک باید دارای سوابق مدیریتی موفق باشند. متقاضیان با ارائه طرح های کارآفرینی در حوزه های تجاری، صنعتی و کشاورزی این استان می توانند احتمال صدور ویزای کارآفرینی را افزایش دهند. از مهم ترین شرایط ویزای کارآفرینی کانادا در استان کبک موارد زیر را می توان نام برد:

    • دارا بودن سوابق کاری مربوط به 5 سال قبل از ارائه درخواست
    • دارا بودن سرمایه لازم در حدود 200.000 دلار کانادا برای راه اندازی طرح کارآفرینی در خارج از شهر مونترال
    • دارا بودن سرمایه لازم در حدود 300.000 دلار کانادا برای راه اندازی طرح کارآفرینی در داخل شهر مونترال
    • اثبات توانایی اجرا و راه اندازی طرح کارآفرینی
    • دارا بودن حداقل ۲ سال سابقه کار مدیریتی
    • دارا بودن حدود ۵ سال سابقه اشتغال در کار مورد نظر
    • دارا بودن مدرک زبان فرانسه یا انگلیسی
    • دارا بودن شرایط سنی مناسب از 21 تا 59 سال

    شرایط اخذ ویزای کارآفرینی استان نوا اسکوشیا

    برنامه مهاجرت با روش کارآفرینی استان نوا اسکوشیا از کم هزینه ترین و بهترین روش های مهاجرت کارآفرینی به این کشور می باشد. متقاضیان در ابتدای کار می توانند ویزای کار یک تا 2 ساله کانادا را دریافت کنند. در صورتی که متقاضی بتواند در این مدت طرح تجاری خود را راه اندازی کند و این طرح با سوددهی همراه باشد، می تواند برای اخذ مجوز اقامت دائم کانادا اقدام کند. از دیگر شرایط کارآفرینی در کانادا در استان نوا اسکوشیا موارد زیر را می توان نام برد:

    • دارا بودن ارزش دارایی خالص در حدود 600.000 دلار کانادا ( به صورت نقدی، خرید سهام، خرید اوراق قرضه دولتی در کانادا، سپرده بانکی)
    • دارا بودن سرمایه لازم در حدود 150.000 دلار کانادا
    • کسب حداقل 120 امتیاز در جدول امتیازبندی
    • دارا بودن مالکیت یا مدیریت یک کسب و کار
    • دارا بودن حداقل 3 سال سابقه مدیریت کسب و کار در 5 سال گذشته با مالکیت یک سوم این کسب و کار یا
    • دارا بودن حداقل 5 سال سابقه مدیریت کسب و کار در 10 سال گذشته
    • دارا بودن مدرک زبان انگلیسی یا فرانسوی در سطح CLB5 یا زبان فرانسوی TEF
    • دارا بودن مدرک تحصیلی دیپلم دبیرستان به بالا
    • دارا بودن بیزینس پلن Business Plan با توجیه اقتصادی
    • دارا بودن سرمایه لازم در حدود 150 هزار دلار کانادا
    • تمایل برای زندگی، کار و اقامت دائم در این استان
    • دارا بودن حداقل 21 سال به بالا

    بهترین طرح های کارآفرینی Entrepreneur در کانادا

    هر استان کانادا بر اساس شرایط اقتصادی نیازمند کسب و کارهای مختلف در حوزه های کشاورزی، صنعتی و غیره است. متقاضیان مهاجرت به این کشور از طریق ویزای استارتاپ کانادا و یا ویزای کارآفرینی می توانند بر اساس شرایط هر استان و همچنین میزان سرمایه خود کسب و کارهای مختلف را در کانادا راه اندازی کنند. به طور کلی بهترین طرح های کارآفرینی در کشور کانادا شامل موارد زیر می باشد:

    • حوزه ساخت و ساز و ساختمان
    • حوزه صنایع نفت و گاز
    • حوزه مهندسی
    • حوزه صنعت برق و انرژی
    • حوزه صنعت حمل و نقل
    • حوزه لوازم و کالاهای پزشکی
    امکان خرید کسب و کار فعال در کانادا از روش مهاجرت کارآفرینی وجود دارد.

    آیا امکان خرید کسب و کار فعال در کانادا وجود دارد؟

    متقاضیان برای دریافت ویزای کارآفرینی Entrepreneur در کانادا می توانند از دو روش راه اندازی کسب و کار جدید و یا خرید یک کسب و کار فعال اقدام کنند. راه اندازی کسب و کار جدید از طریق طرح های کارآفرینی همانند ثبت شرکت در کانادا نیازمند آماده سازی شرایط و دریافت مجوزهای مختلف از سازمان های مورد تایید کانادا است. خرید کسب و کار فعال گرچه با پرداخت هزینه های بالای و سرمایه گزاف همراه است، اما دارای ریسک کمتری برای فعالیت تجاری و برند سازی است. در واقع این کسب و کار فعال مسیر دشوار خود برای شناخته شدن و گردش مالی مناسب را طی کرده است.

    اخذ ویزای همراه با دریافت ویزای کارآفرینی کانادا

    متقاضیانی که ویزای کارآفرینی Entrepreneur کانادا را با موفقیت دریافت کنند، می توانند برای اخذ ویزای همراه همسر و فرزندان مجرد زیر 22 سال خود اقدام کنند. متقاضی برای دریافت ویزای همراه کانادا باید دارای تمکن مالی کافی باشد و توانایی تامین هزینه های زندگی خود و خانواده خود در کانادا را داشته باشد. از مزایای اخذ ویزای همراه کانادا امکان کار و اشتغال تمام وقت برای همسر متقاضی در کانادا می باشد. علاوه بر این شرایط تحصیل رایگان فرزندان زیر 18 سال متقاضی در مدارس دولتی کانادا فراهم است.

    آیا امکان اخذ اقامت دائم کانادا با ویزای کارآفرینی وجود دارد؟

    متقاضیان پس از دریافت ویزای کارآفرینی Entrepreneur کانادا و اقامت و کار در این کشور می توانند برای دریافت مجوز اقامت دائم درخواست دهند. البته استثناهایی در این مورد وجود دارد. مثلاً متقاضیانی که برای دریافت ویزای کارآفرینی استان نوا اسکوشیا اقدام می کنند، از همان ابتدای کار مجوز اقامت دائم کانادا را دریافت می کنند. در برخی از استان های کانادا نیز متقاضیان با دریافت ویزای 2 ساله کارآفرینی و اجرای موفقیت آمیز طرح های کارآفرینی می توانند در مدت زمان کوتاهی مجوز اقامت دائم را اخذ کنند. در نهایت متقاضیان پس از 3 تا 5 سال کار و اقامت می توانند برای دریافت شهروندی و تابعیت کانادا درخواست دهند که دارای شرایط و الزامات خاصی است.

    مزایا و معایب اخذ ویزای کارآفرینی در کانادا

    متقاضیانی که با موفقیت مجوز اقامت کانادا از طریق کارآفرینی را دریافت می کنند، از مزایای فراوانی برخوردار می شوند. برخی از مهم ترین مزایای مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی عبارت است از:

    • عدم نیاز به ارائه مدرک تحصیلی دانشگاهی
    • عدم نیاز به ارائه مدرک زبان انگلیسی یا فرانسوی در سطح بالا
    • امکان اخذ اقامت دائم کانادا برای متقاضی و همسر و فرزندان زیر 22 سال
    • امکان برخورداری از امکانات شهروندی و اجتماعی
    • امکان تحصیل رایگان فرزندان زیر 18 سال در مدارس دولتی
    • امکان اخذ ویزای تحصیلی دانشگاه های کانادا برای فرزندان بالای 18 سال
    • زندگی و اقامت در یکی از بهترین کشورهای جهان از لحاظ استانداردهای زندگی
    • برخورداری از آزادی های مدنی، اجتماعی، مذهبی و نژادی
    • زندگی در یکی از پیشرفته ترین کشورهای جهان
    • امکان دریافت ویزای کار Open Work Permit برای همسر
    • امکان دریافت ویزای همراه برای همسر و فرزندان
    • امکان راه اندازی کسب و کارهای تجاری در کانادا

    معایب اخذ ویزای کارآفرینی Entrepreneur کانادا

    • دارا بودن مدرک زبان انگلیسی در سطح مقدماتی معادل آیلتس 5
    • نیاز به حضور در کانادا برای راه اندازی کسب و کار
    • نیاز به انجام مصاحبه های حضوری برای برنامه های کارآفرینی بیشتر استان ها
    • دارا بودن سرمایه بالا برای راه اندازی و اجرای طرح های کارآفرینی

    سخن آخر

    در این مقاله در مورد ویزای کارآفرینی و شرایط دریافت این ویزا در کانادا اطلاعات لازم را ارائه دادیم. قبل از ارائه درخواست این ویزا مشاوره با وکیل مهاجرت کارآفرینی و یا کارشناسان مهاجرت در مورد میزان سرمایه لازم و شرایط طرح تجاری و بیزینس پلن بسیار کمک کننده است. مشاوران موسسه مهاجرتی میرداماد با دارا بودن سوابق کاری درخشان در حوزه های سرمایه گذاری در کشورهای اروپایی، کانادا و استرالیا می توانند راهنمایی های مفیدی به شما ارائه دهند.

    سوالات متداول

    مدت زمان اعتبار ویزای کارآفرینی Entrepreneur کانادا چقدر است؟

    این ویزا تا 2 سال اعتبار دارد و متقاضی می تواند پس از تمام شدن این اعتبار برای دریافت مجوز اقامت کانادا درخواست دهد.

    مهم ترین شرایط مهاجرت کارآفرینی Entrepreneur کانادا چیست؟

    دارا بودن سرمایه لازم، دارا بودن طرح تجاری اقتصادی و دارا بودن تمکن مالی کافی برای اقامت در کانادا می باشد.

    کدام استان کانادا به بالاترین میزان سرمایه برای کارآفرینی نیاز دارد؟

    استان انتاریو به بالاترین سرمایه در حدود 600.000 دلار کانادا و استان آلبرتا به پایین ترین سرمایه در حدود 100.000 دلار کانادا برای کارآفرینی نیاز دارند.

    متقاضی برای کارآفرینی Entrepreneur کانادا باید در ابتدا چه ویزایی را دریافت کند؟

    متقاضی باید در ابتدا ویزای کار کانادا را دریافت کند، وارد کانادا شود و مقدمات راه اندازی طرح کارآفرینی را در این کشور فراهم کند.

    آیا در همه استان های کانادا می توان طرح های کارآفرینی را اجرا کرد؟

    بله. البته هر استان کانادا بر اساس شرایط اقتصادی نیازمند طرح های کارآفرینی خاصی در حوزه های کشاورزی، صنعتی، توریستی و غیره هستند.

    مقالات مرتبط

    ویزای استارتاپ کانادا

    ویزای استارتاپ کانادا

    ویزای استارتاپ کانادا برای آن دسته کارآفرینانی است که می‌خواهند ایده‌های نوآورانه خود را در کشور کانادا تاسیس کنند و از این طریق به این کشور مهاجرت کنند. در واقع این کارآفرینان بعد از دریافت تاییدیه از سازمان‌های کشور کانادا،...

    ویزای ICT کانادا

    ویزای ICT کانادا

    کشور کانادا چند سالی است که تمایل به جذب کارآفرینان، افراد خوداشتغال و کارگران و کارمندان متخصص خارجی با استفاده از برنامه‌های مختلف دولتی را دارد. در همین راستا، یک برنامه ویژه به نام Intra Company Transfer Canada که ویزای...

    خرید سهام در کانادا

    خرید سهام در کانادا

    برای آن دسته از افرادی که خواهان مهاجرت به کشور کانادا هستند توصیه میکنیم به خرید و فروش سهام در کانادا نیز فکر کنند. چرا که امروزه با توجه به منابع غنی و البته اقتصاد پایداری که این کشور از...

    ثبت شرکت در کانادا

    ثبت شرکت در کانادا

    ثبت شرکت در کانادا فرآیندی است که شرکت‌ها به‌منظور شروع فعالیت‌های تجاری خود در این کشور انجام می‌دهند. این فرآیند شامل مراحلی از جمله انتخاب نام شرکت، تهیه اساسنامه، انتخاب نوع شرکت، ثبت در دفتر ثبت شرکت و درخواست شماره...

    خرید خانه در کانادا

    خرید خانه در کانادا

    مهاجرت به کانادا به چندین روش ممکن است. یکی از این راه ‌ها ثبت شرکت در کانادا است که افراد می ‌توانند با تاسیس یک شرکت در این کشور و ایجاد شغل‌ های مورد نیاز، اقدام به درخواست مهاجرت کنند....

    ویزای کارآفرینی کانادا

    ویزای کارآفرینی کانادا

    برنامه کارآفرینی Entrepreneur کانادا در حال حاضر از برنامه های پرطرفدار و محبوب اخذ اقامت این کشور و مناسب متقاضیانی است که دارای تمکن مالی مناسب هستند. کانادا به دنبال کارآفرینان با استعدادی است که علاقه مند به راه اندازی...

    نظرات کاربران