صفر تا صد ویزای همراه

با توجه به گسترش مسئله مهاجرت در سال‌های اخیر، موضوع ویزای وابسته یا ویزای همراه، اهمیت ویژه‌ای پیدا کرده است. این نوع ویزا (که در بیشتر کشورها ارائه می‌شود)، به افراد تحت تکلف شما به عنوان همسر، فرزند یا سایر افراد خانواده اجازه می‌دهد تا در کشور مقصد زندگی کنند. با این حال، شرایط و مقررات این ویزا بین کشورها متفاوت است و به قوانین هر کشور بستگی دارد. پیگیری و درک کردن شرایط مورد نیاز برای اخذ این ویزا می‌تواند پیچیده و گاهی گیج کننده باشد. به همین دلیل، کارشناسان مؤسسه میرداماد آماده هستند که شما را در این مسیر همراهی کنند و با ارائه مشاوره‌های لازم و راهنمایی‌های ضروری، شما را قادر سازند با این موضوع بیشتر آشنا شوید.

مشاوره رایگان فوری

با ما در ارتباط باشید و سوالات ، ابهامات و نگرانی‌های خود را از طریق راه‌های ارتباطی با ما در میان بگذارید.

موسسه مهاجرتی میرداماد مهاجرت را برای شما آسان ، سریع و بدون دغدغه می‌کند.

رزرو مشاوره تخصصی

مشاوره رایگان شیراز 071-91009294

مشاوره رایگان فوری



    ویزای همراه چیست؟

    افرادی که یکی از اعضای نزدیک خانواده (معمولا همسر و فرزندان) دارند که در کشوری دیگر زندگی و کار می‌کند، می‌توانند برای ویزای الحاق خانواده درخواست دهند. به یاد داشته باشید که ویزای همراه به انگلیسی Dependent Visa نامیده می‌شود. این نوع ویزای خانواده معمولا بلندمدت است و فرد با توجه به شرایط صلاحیت خود می‌تواند برای دریافت آن اقدام کند. به یاد بسپارید که در این روند داشتن تمکن مالی برای درخواست دهنده اصلی بسیار مهم است.

    با این تفاسیر، ویزای وابسته سندی است که برای اهداف الحاق خانواده در یک کشور خارجی صادر می‌شود. معمولا برای واجد شرایط بودن زمان دریافت این سند باید یکی از اعضای خانواده، یعنی همسر/شریک، والدین، خواهر و برادر یا فرزندی داشته باشید که در یک کشور خارجی مستقر هستند و می‌خواهید به آنها بپیوندید.

    هزینه ویزا همراه بر اساس کشور

    در جدول زیر هزینه دریافت این نوع ویزا را مشاهده می‌کنید که از کشوری به کشور دیگر متفاوت است:

    ویزای همسر آمریکا325 دلار آمریکا به اضافه هزینه‌های اضافی
    ویزای همسر انگلستان1464 GEP (زمان اقدام خارج از بریتانیا)
    ویزای شریک استرالیا7850 AUD (زمان اقدام خارج از استرالیا)
    ویزای شریک کانادا1040 کانادا
    ویزای خانوادگی آلمان75 یورو

    انواع ویزا همراه

    بسته به موقعیت شما، چندین کشور انواع مختلفی از ویزای الحاق خانواده را صادر می‌کنند:

    ویزای همسردر صورت داشتن همسر در کشور دیگری می‌توانید برای این نوع ویزا اقدام کنید. همچنین در صورتی که فقط در یک رابطه ثبت شده، از جمله رابطه همجنس گرایان هستید، می‌توانید واجد شرایط دریافت ویزای پارتنر باشید.
    ویزای والدیناین نوع ویزای برای کسانی مناسب است که فرزندی دارند و می‌توانند آنها را از یک کشور خارجی حمایت کند. همه کشورها این نوع ویزای همراه را صادر نمی‌کنند، بنابراین باید از قبل در دسترس بودن آن را بررسی کنید.
    ویزای کودکاناگر والدینی دارید که می‌خواهید در کشور دیگری به آن بپیوندید، واجد شرایط دریافت این نوع ویزا هستید. معمولا برای واجد شرایط بودن این ویزا باید به نکات جزئی دقت داشته باشید، زیرا استثناهای زیادی میان کشورهای مختلف وجود دارد.
    سایر ویزای خانوادگیاگر خواهر یا برادر، پدربزرگ و مادربزرگ یا خویشاوند نزدیک دارید که می‌تواند شما را برای ویزا همراه حمایت کند، ویزای اعضای نزدیک خانواده برای شما مناسب است. با این حال، این نوع ویزا به ندرت صادر می‌شود و تنها چند کشور خاص این گزینه را دارند.

    نکته مهم: توجه داشته باشید که ممکن است ویزای خانوادگی برای شرکای همجنس در کشورهایی که چنین رابطه‌ای از نظر قانونی به رسمیت شناخته نشده در دسترس نباشد.

    شرایط ویزای همراه برای پدر و مادر

    ویزا همراه والدین، یک موضوع حائز اهمیت است که در بین کشورهای مختلف تفاوت‌های قابل توجهی دارد. بنابراین، اولین گام در این مسیر تعیین کشور مقصد برای اقدام به درخواست ویزا است. با این حال، برخی اصول کلی در این باره وجود دارد که در بیشتر کشورها مورد توجه قرار می‌گیرد.

    شرایط ویزا همراه برای والدین

    یکی از نکات اصلی در این زمینه، اثبات توان مالی شما به عنوان درخواست دهنده اصلی است. این امر نشان می‌دهد که شما قادر به تأمین هزینه زندگی خودتان و والدین خود در کشور مقصد هستید. علاوه بر این، باید ثابت شود که والدین به شما به صورت ویژه نیاز دارند. به عبارت دیگر، شما باید تنها سرپرست مالی و معنوی آنها بوده و قادر به ارائه تعهد برای حمایت از آنها در تمامی ابعاد باشید.

    در برخی کشورها، شرایط اضافی مانند محدودیت سنی برای والدین، شرایط سلامتی خاص و یا حتی میزان مخصوصی از سرمایه گذاری نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد. بنابراین، قبل از هر گام، توصیه می‌شود با کارشناسان مهاجرت و ویزا مشورت کرده و به طور دقیق از شرایط و مقررات کشور مقصد آگاهی یابید.

    کدام کشورها ویزای همراه می دهند؟

    قبلا هم اشاره کردیم که ویزای وابسته از آن دست مستندات مهمی است که در اکثر کشورها صادر می‌شود. مهم‌ترین کشورهایی که باید با شرایط آن برای اخذ این نوع ویزا آشنا شوید عبارت‌اند از:

    ویزا همراه دانمارک

    دریافت ویزای همراه دانشجو در این کشور بیشتر مورد توجه است، زیرا فرصتی است که به همراه متقاضی اصلی اجازه می‌دهد به همراه همسر خود در این کشور اقامت کند. این ویزا به دانشجویان بین‌المللی و همسران آنها که در دانمارک تحصیل می‌کنند، امکان می‌دهد تا به طور هم‌زمان درخواست ویزا همراه را برای همسر خود ارائه دهند. به طور معمول، پیشنهاد می‌شود که همراهان متقاضی اصلی بعد از گذشت چند ماه از آغاز تحصیلات، درخواست خود را برای اخذ این ویزا به ثبت برسانند.

    همچنین، باید توجه داشت که ویزای وابسته دانمارک به همسر متقاضی اصلی اجازه کار داده و به فرزندان تا سن 18 سالگی اجازه تحصیل در دانمارک را ارائه می‌کند. این امکانات، شرایط مثبتی را برای خانواده دانشجویان بین‌المللی در دانمارک ایجاد خواهد کرد.

    نمونه ویزاهای اخذ شده

    ویزا همراه آمریکا

    در کشور آمریکا (مانند بسیاری از کشورهای دیگر)، برای افرادی که برای تحصیل، کار یا سرمایه گذاری وارد این کشور می‌شوند، امکانی اخد ویزا همراه وجود دارد. در نتیجه خانواده‌ این افراد نیز می‌توانند به همراه آنها وارد آمریکا شوند. این امکان که از طریق اعطای ویزای وابسته فراهم می‌شود، به منظور تضمین حفظ استاندارد زندگی برای این خانواده‌ها به وجود آمده است.

    ویزای همراه تحصیلی آمریکا (که به آن ویزای F2 یا J2 هم گفته می‌شود)، به همسر و فرزندان تا 21 سالگی فردی که ویزای دانشجویی F1 دارد، اجازه می‌دهد تا وارد ایالات متحده آمریکا شوند. این ویزا به آنها امکان شروع به کار و تحصیل در کنار فرد اصلی را می‌دهد. در نتیجه علاوه بر سهولت مهاجرت تحصیلی، مسئله زندگی با خانواده را هم آسان می‌کند.

    برای اخذ این ویزا، لازم است که فرد دارنده ویزای دانشجویی آمریکا ثابت کند که دارای توان مالی مناسبی برای پوشش هزینه‌های زندگی خود و خانواده‌ است. این امر تضمین می‌کند که خانواده در طول مدت اقامت خود در آمریکا از لحاظ مالی مستقل هستند.

    ویزا همراه استرالیا

    استرالیا، با توجه به قوانین و مقررات خود، به خانواده‌های دانشجویان بین‌المللی، کارکنان و سرمایه‌گذاران امکان اخذ ویزا همراه را می‌دهد. برای افزایش شانس موفقیت در دریافت ویزا، پیشنهاد می‌شود که برای دوره‌های تحصیلی کوتاه مدت، همزمان با فرد اصلی اقدام به درخواست ویزا نشود. شرایط ویزای وابسته تحصیلی در استرالیا به طور خلاصه به این صورت است:

    1. اگر فرد اصلی برای دوره کارشناسی اقدام کند، همسرش اجازه کار 20 ساعت در هفته را دارد.
    2. اگر فرد برای دوره کارشناسی ارشد اقدام کرده باشد، همسر می‌تواند تمام وقت کار کند.
    3. همسران می‌توانند برای دوره‌های کوتاه ‌مدت (کمتر از 3 ماه) اقدام به تحصیل کنند.

    همچنین برای فرزندان فرد متقاضی هم شرایط خاصی وجود دارد که به این صورت است:

    • فرزندان باید زیر 18 سال باشند.
    • فرزندان باید مجرد و تحت تکلف باشند.
     شرایط ویزا وابسته استرالیا

    به یاد بسپارید دانش‌آموزان بین‌المللی نیز می‌توانند برای پیوستن به یکی از والدین خود درخواست ویزای گاردین (قیم/سرپرست) را داشته باشند. طبق سیستم آموزشی استرالیا، کودکان از سن 6 سالگی می‌توانند در مدارس تحصیل کنند. ضمنا در مورد ویزاهای مربوط به مهاجرت کاری یا ویزاهای مبتنی بر سرمایه‌گذاری نیز، با توجه به قوانین استرالیا، افراد می‌توانند درخواست ویزای همراه را برای خانواده‌شان ارائه دهند.

    ویزا همراه کانادا

    کشور کانادا به مهاجران این امکان را می‌دهد که بعد از یا همزمان با انتقال به کانادا، برای الحاق خانواده‌شان درخواست ویزا همراه یا ویزای الحاق خانواده بدهند. دارندگان ویزا همراه کانادا، به محض ورود به کشور، اجازه کار و تحصیل را دارند.

    برای اخذ ویزا همراه دانشجویی کانادا، لازم است موارد زیر را به آفیسر ویزا اثبات کنید:

    تمکن مالی کافی و خوبسلامتی جسمی کامل
    عدم داشتن پرونده قضاییعدم قصد کار یا تحصیل بدون اجازه کار
    عدم ایجاد خطر برای امنیت کانادا

    برای اینکه بدانید به عنوان فرد تحت تکلف در کانادا شناخته می‌شوید یا خیر، به موارد زیر توجه کنید.

    • همسر شخص متقاضی اصلی با ویزای دانشجویی، کاری، سرمایه گذاری هستید.
    • فرزند وابسته به متقاضی ویزای دانشجویی، کاری، سرمایه گذاری هستید.
    • والدین فرد تأیید شده برای تحصیل در مقطع مدارس (برای کودکان زیر 12 سال) هستید.

    به یاد بسپارید که شما می‌توانید از دو طریق برای ویزای وابسته کانادا درخواست دهید:

    1. ویزا همراه کاری یا همان open work permit
    2. همراه توریستی (TRV)

    اکثر افراد می‌توانند برای دریافت این دو ویزا، همراه با متقاضی اصلی و یا بعد از 4 الی 5 ماه اقامت او در کانادا اقدام کنند. اما این نکته را هم به یاد بسپارید با توجه به اینکه ایران در فهرست کشورهای high risk قرار دارد، اخذ ویزای همراه همزمان توصیه نمی‌شود. در اصل برای افزایش شانس موفقیت در دریافت ویزا و جلوگیری از رد شدن درخواست، توصیه می‌کنیم که برای ویزای همزمان با متقاضی اصلی اقدام نکنید.

    افراد که برای کار و سرمایه‌گذاری در کانادا اقدام می‌کنند (از جمله کارآفرینی و استارت‌آپ) ویزا همراه برای خانواده و فرزندان تا 21 الی 22 سالگی همزمان صادر می‌شود.

    موقعیت های مهاجرتی برتر

    ویزا همراه فرانسه

    برای اخذ ویزای وابسته در فرانسه هم متقاضی اصلی باید ویزای تحصیلی، کاری یا سرمایه‌گذاری داشته باشد. اگر فرد ویزای مورد نیاز برای تحصیلی فرانسه را دریافت کرده باشد، می‌تواند برای همراهان خود ویزا درخواست نماید. اما با توجه به شرایط زیر:

    1. اجازه اقامت به مدت حداقل یک سال ارائه می‌شود.
    2. اجاره زندگی در یک محل سکونت مناسب را دارید.
    3. داشتن توان مالی کافی برای حمایت از خانواده بسیار مهم است.

    ویزا همراه صادر شده برای کشور فرانسه، به مدت یک سال معتبر است و در پایان هر سال، فرد می‌تواند آن را با مراجعه به اداره مهاجرت تمدید کند. همچنین برای دانشجویان، امکان تمدید ویزا همراه به مدت 5 سال هم وجود دارد.

    ویزا همراه آلمان

    همسر یا شریک قانونی و فرزندان مجرد کسی که به آلمان مهاجرت می‌کند، می‌توانند برای دریافت ویزا همراه آلمان اقدام کنند. اگر فرد مجرد باشد، والدین او نیز می‌توانند درخواست ویزای وابسته را داشته باشند. دانشجویان بین‌المللی که در آلمان اقامت دارند، می‌توانند برای اعضای خانواده خود این نوع ویزا را درخواست نمایند.

    آلمان برای صدور این ویزا، شرایطی مانند توان مالی مناسب خانواده، محل سکونت، دانش زبان و شرایط سنی را بررسی با دقت زیادی می‌کند. دانشجویی که حداقل یک سال در آلمان اقامت دارد و توان مالی کافی برای حمایت خانواده و محل زندگی مناسب را ثابت می‌کنند، می‌تواند برای همسر و فرزندان زیر 18 سال درخواست ویزا همراه بدهد. همسر دانشجو باید حداقل سطح A1 در زبان آلمانی داشته باشد و ازدواج پیش از مهاجرت ثبت شده باشد. در این شرایط، همسر یا شریک قانونی فرد می‌تواند با ویزای همراه، اجازه کار در آلمان را نیز دریافت کند.

    ویزای وابسته کشور آلمان

    ویزا همراه ژاپن

    شما نیاز به ویزا همراه ژاپن دارید اگر:

    1. یک خارجی هستید که با یک تبعه ژاپنی (یا فرزند تحت تکفل یک تبعه ژاپنی) ازدواج کرده و می‌خواهید در ژاپن به آنها بپیوندید.
    2. شما همسر یا فرزند تحت تکفل یک خارجی هستید که به طور موقت یا دائم در ژاپن زندگی می‌کند. این فرد با ویزای کار، ویزا دانشجویی یا از طریق وضعیت اقامت دیگری در این کشور است و شما می‌خواهید به آنها در ژاپن بپیوندید.
    3. قصد دارید در دراز مدت کنار خانواده باشید. به عبارت دیگر، شما به سادگی از آنها بازدید نمی‌کنید زیرا در این صورت نیاز به ویزای توریستی ژاپن دارید.

    شهروندان چندین کشور از ویزای ژاپن برای مقاصد کوتاه مدت، مانند گردشگری، بازدید، تجارت یا سایر اهداف تفریحی معاف هستند. با این حال، برای اهداف بلند مدت (مانند ویزای همسر)، حتی اگر از یکی از آن کشورها هستید، باید قبل از سفر برای ویزای وابسته اقدام کنید.

    هزینه‌ ویزای همراه به شرح زیر است (فقط در صورت تایید درخواست باید هزینه ویزا را پرداخت کنید):

    ویزای یکبار ورود3000 ین
    ویزای دوبار ورود یا چند بار ورود6000 ین
    ویزای ترانزیت700 ین

    مدارک لازم ویزای همراه

    برای درخواست ویزای الحاق خانواده، باید مدارک زیر را تهیه کنید:

    فرم درخواست ویزاپاسپورت شش ماهه معتبر
    تصاویر پاسپورتاثبات رابطه با گواهی ازدواج
    بیمه سلامتحضانت فرزند مشترک
    گواهی پلیسهزینه ویزا پرداخت شده (در صورت نیاز)
    اطلاعات بیومتریکمدرک اقامت
    اثبات زندگی مشترک (حسابهای مشترک بانکی، قراردادهای اجاره و غیره)

    سخن پایانی

    در مجموع، باید گفت که قوانین و مقررات ویزای وابسته یا Dependent Visa بین کشورهای مختلف تفاوت‌های قابل توجهی دارد. این تفاوت‌ها شامل شرایط مالی، شرایط اقامت، سن و وضعیت تاهل فرد درخواست دهنده هستند. همچنین شرایط مربوط به تحصیلات و توان کاری هم بسیار مورد توجه است. برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره در مورد انواع ویزای وابسته، توصیه می‌شود با کارشناسان موسسه مهاجرتی میرداماد تماس بگیرید تا بتوانید با آگاهی و اطمینان بیشتر در مورد این ویزا، اقدام کنید.

    سؤالات متداول

    چگونه ویزای الحاق خانواده را بگیریم؟

    ابتدا باید فرم درخواست را پر کرده و مدارک خود را ارائه نمایید. پس از آن در مصاحبه ویزا شرکت کرده و منتظر پاسخ باشید.

    دریافت ویزا همراه چقدر طول می‌کشد؟

    پردازش این ویزا بین یک تا دو ماه طول می‌کشد.

    هزینه ویزای وابسته چقدر است؟

    هزینه این نوع ویزا ممکن است از 160 دلار به 1500 دلار برسد. هزینه‌ها بسته به نوع ویزا (همسر، فرزندان و غیره) و هزینه‌های اداری اضافی متفاوت خواهد بود.

    مقالات مرتبط

    بهترین موسسه مهاجرتی در شیراز

    بهترین موسسه مهاجرتی در شیراز

    انتخاب یک موسسه مهاجرتی معتبر و کارآمد می تواند سرنوشت ساز باشد. شیراز، به عنوان یکی از شهرهای بزرگ و مهاجر پذیر ایران، گزینه های متعددی را در این زمینه پیش روی متقاضیان قرار می دهد. اما کدام موسسه می...

    بهترین موسسه مهاجرتی در تهران

    بهترین موسسه مهاجرتی در تهران

    انتخاب بهترین موسسه مهاجرتی در تهران، تصمیمی حیاتی است که می تواند سرنوشت مهاجرت شما را رقم بزند. در این مسیر پر پیچ و خم، یک موسسه مهاجرتی معتبر و با تجربه می تواند با ارائه مشاوره تخصصی، راهنمایی در...

    صفر تا صد ویزای همراه

    صفر تا صد ویزای همراه

    با توجه به گسترش مسئله مهاجرت در سال‌های اخیر، موضوع ویزای وابسته یا ویزای همراه، اهمیت ویژه‌ای پیدا کرده است. این نوع ویزا (که در بیشتر کشورها ارائه می‌شود)، به افراد تحت تکلف شما به عنوان همسر، فرزند یا سایر...

    آلمان یا کانادا؟ (مقایسه مهاجرت و زندگی)

    آلمان یا کانادا؟ (مقایسه مهاجرت و زندگی)

    مقایسه آلمان و کانادا به ما دیدگاه واضحی ارائه می‌کند تا بتوانیم برای مهاجرت، کار و یا تحصیل برنامه ریزی بهتری داشته باشیم. از آنجایی که هر دو کشور امکانات مدرن، زیرساخت‌های شهری ایده‌آل و فرصت‌های شغلی مناسبی را ارائه...

    بزرگ‌ ترین کشور‌های جهان

    بزرگ‌ ترین کشور‌های جهان

    بزرگ‌ترین کشورهای جهان معمولاً بر‌اساس مساحت و جمعیت دسته‌بندی می‌شوند. بیشتر کشورهای بزرگ و پهناور جهان در نیمکره شمالی کره زمین قرار دارند که گفته می‌شود این به دلیل شرایط جغرافیایی، آب و هوا و تاریخچه این کشورها است. در...

    مقایسه فرانسه با ایتالیا

    مقایسه فرانسه با ایتالیا

    فرانسه و ایتالیا دو کشور با تاریخچه‌های فرهنگی و هنری غنی هستند که هریک به خاطر جاذبه‌های خاص خود شناخته ‌شده‌اند. این مقاله، برای افراد علاقه‌مند به سفر و گردشگری، دانشجویان رشته‌های مختلف، علاقه‌مندان به سرمایه گذاری و کسانی که...

    مقایسه روش‌های مهاجرت به آلمان و اتریش

    مقایسه روش‌های مهاجرت به آلمان و اتریش

    اگر شما هم قصد مهاجرت به اروپا را دارید، باید مقصد‌های احتمالی خود برای زندگی، کار و تحصیل را از جنبه‌های مختلفی مورد بررسی قرار دهید. آلمان و اتریش جزو محبوب‌ترین مقاصد مهاجرتی در مرکز اروپا هستند که از بسیاری...

    مقایسه روش‌های مهاجرت به آلمان و اسپانیا

    مقایسه روش‌های مهاجرت به آلمان و اسپانیا

    اسپانیا و آلمان دو مورد از محبوب‌ترین مقاصد برای مهاجرت هستند که هرکدام مزایا و معایب خاصی خود را دارند. آلمان و اسپانیا با وجود اینکه جزو کشورهای اتحادیه اروپا هستند، اما بافت شهری، تاریخ، فرهنگ، اقتصاد، شرایط تحصیل و...

    آپوستیل چیست؟

    آپوستیل چیست؟

    افرادی که قصد مهاجرت به کشورهای عضو کنوانسیون لاهه را دارند حتما در هنگام ترجمه رسمی مدارک خود با واژه‌ی آپوستیل آشنا شده‌اند. اما اگر شما جزء آن دسته افرادی هستید که نمیدانند آپوستیل چیست، در این مقاله با ما...

    نظرات کاربران