مهاجرت داروسازان به آمریکا

مهاجرت داروسازان به آمریکا موضوعی است که ممکن است بسیاری از داروسازان تحصیل کرده خارجی را که می­خواهند شغل خود را در یکی از توسعه یافته­ترین و متنوع­ترین کشورهای جهان دنبال کنند، مورد توجه قرار دهد. آمریکا فرصت­های مختلفی را برای داروسازان ارائه می­دهد تا در محیط­های مختلف مانند جامعه، بیمارستان، صنعت یا دانشگاه کار کنند. با این حال، مهاجرت داروسازان به آمریکا شامل چالش­ها و الزاماتی است که داروسازان باید از آن آگاه باشند و از آن­ها پیروی کنند. در این پاسخ، مروری بر جنبه‌های اصلی مهاجرت داروسازان به آمریکا، مانند فرآیند ویزا، تشخیص معادل و آزمون‌های مجوز را ارائه خواهم کرد.

مشاوره رایگان فوری

با ما در ارتباط باشید و سوالات ، ابهامات و نگرانی‌های خود را از طریق راه‌های ارتباطی با ما در میان بگذارید.

موسسه مهاجرتی میرداماد مهاجرت را برای شما آسان ، سریع و بدون دغدغه می‌کند.

رزرو مشاوره تخصصی

مشاوره رایگان تهران 021-88724227
مشاوره رایگان شیراز 071-91009294

مشاوره رایگان فوری



    شرایط مهاجرت داروسازان به آمریکا

    فرآیند مهاجرت داروساز به آمریکا شامل چندین مرحله است. اولاً، داروسازان خارجی باید گواهی کمیته آزمون فارغ التحصیلان داروسازی خارجی (FPGEC) را بگذرانند که شامل آزمون معادل سازی فارغ التحصیلان داروسازی خارجی (FPGEE) و آزمون انگلیسی به عنوان زبان خارجی (TOEFL) می­شود. این گواهینامه تأیید می­کند که تحصیلات و مجوز داروساز با یک داروساز آمریکایی (مدرک Pharm.D) برابر است. سپس باید یک دوره کارآموزی تکنسین داروسازی را به مدت 1500 ساعت بگذرانید. در مرحله بعد، داروساز باید آزمون مجوز داروسازی آمریکای شمالی (NAPLEX) و آزمون قضایی داروسازی چند ایالتی (MPJE) را بگذراند که مهارت­ها و دانش داروسازی و همچنین جنبه­های قانونی عمل داروسازی را تایید می­کند. در نهایت، داروساز باید ویزا دریافت کند. رایج­ترین ویزاهای داروسازان برای مهاجرت کاری به آمریکا، ویزای H-1B برای کارکنان موقت در یک شغل تخصصی و ویزای O-1 برای متخصصان با مدارک تحصیلی پیشرفته یا توانایی استثنایی است.

    نحوه تائید اعتبار مدارک داروسازی در آمریکا

    برای تأیید مدرک داروسازی خارجی در فرایند مهاجرت داروسازان به آمریکا، باید به ارزیابی کنندگان اعتبار تحصیلی (ECE) مراجعه کنید. شما باید مدارک زیر را در دو نسخه به ECE ارسال نمایید:

    • ریز نمرات رسمی دانشگاه
    • مدرک تحصیلات عالی
    • مدارک تحصیلات داروسازی
    • فیش واریز هزینه خدمات ECE

    آزمون FPGEE برای گرفتن مجوز کار در آمریکا

    آزمون معادل سازی فارغ التحصیلان داروسازی خارجی (FPGEE) یک ارزیابی است که توسط انجمن ملی هیئت­های داروسازی (NABP) در ایالات متحده برای مهاجرت داروسازان به آمریکا انجام می­شود. این برای فارغ التحصیلان بین المللی داروسازی طراحی شده است که مایل به دنبال کردن حرفه داروسازی در ایالات متحده هستند. FPGEE دانش و مهارت­های داروسازان تحصیل کرده خارجی را ارزیابی می­کند تا معادل آن­ها را با فارغ التحصیلان داروسازی کشور آمریکا تعیین کند. این آزمون شامل 250 سوال تستی است و به صورت کامپیوتری برگزار می­شود و درک داوطلب از مفاهیم مرتبط با داروسازی، توانایی­های تصمیم گیری بالینی و توانایی به کارگیری دانش دارویی در سناریوهای دنیای واقعی را ارزیابی می­کند. این آزمون حدود 6 ساعت طول می­کشد و برای قبولی باید حداقل 75% امتیاز را کسب کنید. این آزمون ارزیابی در چهار حوزه اصلی برنامه درسی داروسازی طراحی شده است:

    • علوم بالینی: 35%
    • علوم دارویی: 33%
    • داروسازی اجتماعی، اداری، رفتاری: 22%
    • علوم پایه زیست پزشکی: 10%

    در نهایت برای شروع فرآیند صدور گواهینامه FPGEC باید درخواست خود را به همراه مشخصات، مدرک داروسازی خارجی و مدرک مهارت انگلیسی به انجمن ملی هیئت­های داروسازی (NABP) ارائه دهید و مبلغی حدود 800 دلار بپردازید. گواهی FPGEC برای مدت پنج سال اعتبار دارد و توسط اکثر ایالت­ها به عنوان مدرکی برای صلاحیت شما جهت شرکت در آزمون­های مجوز NAPLEX و MPJE و درخواست مجوز داروساز در آمریکا پذیرفته می­شود.

    شرایط زبان انگلیسی برای داروسازان در آمریکا چگونه است؟

    گذراندن موفقیت آمیز FPGEE یکی از الزامات مهاجرت داروسازان به آمریکا برای درخواست مجوز برای داروسازی در ایالات متحده است. پس از گذراندن FPGEE، داوطلبانی که زبان مادری آن­ها انگلیسی نیست نیست، به تکمیل مراحل اضافی مانند صدور گواهینامه کمیته امتحانات فارغ التحصیل داروسازی خارجی (FPGEC) و قبولی در آزمون زبان انگلیسی به عنوان زبان خارجی (TOEFL) نیاز دارند. برای قبولی در تافل باید در هر بخش حداقل 21 و در مجموع حداقل 93 امتیاز کسب کنید.

    داروسازان جهت شروع به کار در آمریکا ملزم به گذراندن 1500 ساعت کارآموزی هستند

    دوره کارآموزی تکنسین داروسازی در آمریکا

    دوره کارآموزی تکنسین داروسازی در آمریکا یکی دیگر از شروط لازم جهت مهاجرت داروسازان به آمریکا است که شامل کار تحت نظارت یک داروساز دارای مجوز یا تکنسین ارشد داروخانه می­باشد. کارورزان ممکن است در کارهایی مانند تهیه و توزیع داروها، مدیریت موجودی، نگهداری سوابق بیمار و تعامل با بیماران و متخصصان مراقبت­های بهداشتی کمک کنند. در این دوره همچنین در مورد قوانین و اخلاق داروسازی، ایمنی داروها و فرآیندهای کنترل کیفیت می­آموزید. برای شروع دوره کارآموزی، داوطلبان معمولا نیاز به ارسال رزومه دارند و در برخی موارد، مراحل مصاحبه را طی می­کنند. طول دوره کارآموزی بستگی به این دارد که می­خواهید به کدام ایالت مهاجرت کنید اما در اکثر آن­ها 1500 ساعت کارآموزی الزامی است که با توجه به حد مجاز 50 ساعت در هفته، دوره کارآموزی حداقل 30 هفته طول خواهد کشید.

    آزمون NAPLEX

    آزمون مجوز داروسازان آمریکای شمالی (NAPLEX) یک امتحان کامپیوتری است که توانایی شما را برای انجام ایمن و موثر داروسازی در آمریکا آزمایش می­کند. NAPLEX شامل 250 سوال چند گزینه­ای است وحدود چهار ساعت طول می­کشد. برای قبولی در NAPLEX باید حداقل 75% امتیاز کسب کنید. هزینه این آزمون حدود 575 دلار می­باشد.

    آزمون MPJE

    آزمون حقوقی داروسازی چند ایالتی (MPJE) نیز یک امتحان کامپیوتری در مسیر مهاجرت داروسازان به آمریکا است که دانش شما را نسبت به قوانین و مقررات فدرال و ایالتی که بر عملکرد داروسازی در آمریکا حاکم است، می­سنجد. MPJE شامل 120 سوال تستی است که حدود دو ساعت طول می­کشد. برای قبولی در MPJE باید حداقل ۷۵ درصد امتیاز کسب کنید. هزینه این آزمون نیز حدود 250 دلار است.

    شما می­توانید برای شرکت در NAPLEX و MPJE از طریق وبسایت NABP ثبتنام و در هر مرکز تست Pearson VUE در آمریکا در امتحانات شرکت کنید. همچنین باید برای مجوز داروساز در ایالتی که می‌خواهید در آن فعالیت کنید درخواست دهید، و ممکن است لازم باشد برخی از شرایط اضافی مانند بررسی سوابق کیفری و جنایی، اسکن اثر انگشت یا امتحان عملی را داشته باشید.

    موقعیت های مهاجرتی برتر

    دریافت ویزا برای مهاجرت داروسازان به آمریکا

    یکی از مهم­ترین مواردی که داروسازان قبل از مهاجرت به آمریکا باید بدانند روند ویزا است که بر وضعیت مهاجرت و حقوق آن­ها حاکم است. بسته به ملیت خود، مهاجرت داروساز به آمریکا ممکن است گزینه­ها و محدودیت­های متفاوتی در مورد نحوه دریافت ویزا برای کار و زندگی در آمریکا داشته باشند. برای واجد شرایط بودن برای ویزا، پیشنهاد شغلی از سوی یک کارفرمای مستقر در ایالات متحده مورد نیاز است، بنابراین اولین قدم در اینجا پیدا کردن کارفرمایی است که مایل به استخدام و حمایت مالی شما در آمریکا باشد. برخی از رایج­ترین ویزاها برای داروسازان عبارتند از:

    ویزای H-1B:

    این یک ویزای کاری موقت برای متخصصان در مشاغل تخصصی مانند داروسازی است. ویزای H-1B به شما امکان می­دهد تا شش سال در آمریکا کار کنید و می­توانید همسر و فرزندان خود را نیز همراه بیاورید و آن­ها می­توانند برای مجوز کار نیز درخواست دهند. با این حال، تعداد ویزای H-1B محدود است و سالانه فقط به 65000 ویزا تعلق می­گیرد. در صورتی که تقاضا از عرضه بیشتر باشد، احتمال دارد برای داشتن فرصتی برای درخواست ویزای H-1B وارد فرآیند قرعه کشی شوید.

    ویزای J-1:

    ویزای J-1 یک برنامه تبادل بازدیدکننده است که به داروسازان اجازه می­دهد برای اهداف آموزشی و تبادل فرهنگی به ایالات متحده بیایند. داروسازان می­توانند در برنامه­هایی مانند کارآموزی، تحقیق یا تدریس شرکت کنند. پس از تکمیل برنامه، ممکن است شرایط خاصی برای بازگشت به کشور خود برای یک دوره خاص قبل از درخواست برای سایر ویزاها یا گرین کارت­ها وجود داشته باشد.

    ویزای O-1:

    این یک ویزای توانایی فوق العاده برای افرادی است که دستاوردها و شناخت استثنایی در زمینه تخصص خود نشان داده­اند، مانند داروسازانی که مقالات زیادی منتشر یا جوایز معتبر دریافت کرده­اند یا تاثیر قابل توجهی در حرفه خود داشته­اند. ویزای O-1 سه سال اعتبار و تمدید نامحدود دارد. ویزای O-1 همچنین امکان همراه آوردن همسر و فرزندان را می­دهد و آن­ها می­توانند برای مجوز کار نیز درخواست دهند. با این حال، دریافت ویزای O-1 بسیار دشوار است و برای اثبات توانایی فوق العاده شما به شواهد و مدارک زیادی نیاز دارد.

    این­ها برخی از انواع اصلی ویزا برای داروسازان هستند، اما بسته به شرایط و شرایط شما ممکن است گزینه­های دیگری نیز وجود داشته باشد. توجه به این نکته مهم است که ممکن است در این مسیر به کمک حقوقی نیاز داشته باشید. یک وکیل مهاجرت می­تواند شما را در مسیر درست ویزا راهنمایی کند که برای شرایط شما مناسب است و شما را در این فرآیند راهنمایی می­کند تا درخواست شما بهترین شانس را برای پذیرش راحت و بدون استرس داشته باشد. برای این هدف می­توانید از تجارب وکلای متخصص موسسه میرداماد بهره­مند شوید.

    رایج ترین ویزا برای مهاجرت داروسازان به ایالات متحده، ویزای H-1B است

    دریافت اقامت دائم داروسازان در آمریکا چه مراحلی دارد؟

    اخذ اقامت دائم (گرین کارت) برای داروسازان در ایالات متحده معمولاً شامل یک فرآیند چند مرحله­ای به شرح زیر است:

    1. حمایت مالی کارفرما: داروسازانی که به دنبال اقامت دائم هستند معمولاً نیاز به حمایت از یک کارفرمای ایالات متحده دارند. کارفرما باید مایل باشد که به داروساز یک شغل دائمی پیشنهاد دهد و از درخواست او برای گرین کارت حمایت کند.
    2. اخذ گواهی کار: کارفرما باید فرآیند صدور گواهینامه کار را با وزارت کار ایالات متحده (DOL) طی کند تا نشان دهد که به این نیرو احتیاج دارد.
    3. درخواست ویزای مهاجرت: پس از تایید گواهی کار، کارفرما می­تواند درخواست ویزای مهاجرت (فرم I-140) را از طرف داروساز ارسال کند. این فرم واجد شرایط بودن داروساز برای اقامت دائم را مشخص می­کند و نشان می­دهد که کارفرما شرایط لازم برای حمایت از داروساز را دارد.
    4. ثبت فرم تنظیم وضعیت: هنگامی که ویزای مهاجرت داروسازان به آمریکا در دسترس قرار گرفت، داروسازان می­توانند وضعیت خود را در صورتی که با ویزای غیر مهاجرتی واجد شرایط در ایالات متحده هستند، به ویزای (EB-2 یا EB-3) تبدیل کنند. برای این کار باید فرم I-485 به اداره خدمات شهروندی و مهاجرت ایالات متحده (USCIS) ارسال شود. اگر داروساز در خارج از ایالات متحده باشد، در سفارت یا کنسولگری ایالات متحده این مراحل را طی می­کند.
    5. بیومتریک، مصاحبه و معاینه پزشکی: به عنوان آخرین بخش فرآیند درخواست گرین کارت، داروسازان معمولاً باید مشخصات بیومتریک (اثر انگشت و عکس) ارائه دهند، در مصاحبه با USCIS شرکت کنند و برای اطمینان از رعایت الزامات بهداشتی تحت معاینه پزشکی قرار گیرند.

    حقوق و درآمد داروسازان در آمریکا

    درآمد داروسازان در آمریکا بسته به عوامل مختلفی مانند تجربه، موقعیت مکانی، نوع کارفرما و تخصص می­تواند متفاوت باشد. طبق داده­های اداره آمار کار ایالات متحده (BLS) تا 25 اکتبر 2023، میانگین حقوق سالانه داروسازان 150315 دلار می­باشد که بسیار بالاتر از میانگین دستمزد برای همه مشاغل است. داروسازان در آمریکا همچنین می­توانند از مزایای مختلفی مانند بیمه درمانی، برنامه­های بازنشستگی، تعطیلات با حقوق و پاداش بهره­مند شوند.

    نمونه ویزاهای اخذ شده

    سخن پایانی

    مهاجرت داروسازان به آمریکا پر از فرصت­ها و چالش­هاست. آمریکا چشم‌انداز امیدوارکننده‌ای برای رشد شغلی و توسعه حرفه‌ای ارائه می‌دهد اما این مسیر با بررسی‌های دقیق، رویه‌های پیچیده مهاجرت و موانع فرهنگی بالقوه همراه است. از آنجایی که چشم‌انداز جهانی مراقبت‌های بهداشتی به پیشرفت خود ادامه می‌دهد، درک و رسیدگی به نیازها و چالش‌های داروسازان مهاجر در استفاده از پتانسیل آن­ها و تضمین تداوم ارائه مراقبت‌های بهداشتی با کیفیت بسیار مهم خواهد بود.

    سوالات متداول

    درآمد داروسازان در آمریکا چقدر است؟

    به طور میانگین سالانه 150 هزار دلار.

    برای مهاجرت داروساز به آمریکا به مدرک زبان نیاز است؟

    بله، کسانی که زبان مادری آن­ها انگلیسی نیست باید مدرک تافل داشته باشند.

    آزمون­های لازم برای اشتغال داروسازان در آمریکا کدامند؟

    آزمون­های FPGEE، NAPLEX و MPJE.

    مقالات مرتبط

    مهاجرت داروسازان به آمریکا

    مهاجرت داروسازان به آمریکا

    مهاجرت داروسازان به آمریکا موضوعی است که ممکن است بسیاری از داروسازان تحصیل کرده خارجی را که می­خواهند شغل خود را در یکی از توسعه یافته­ترین و متنوع­ترین کشورهای جهان دنبال کنند، مورد توجه قرار دهد. آمریکا فرصت­های مختلفی را...

    مهاجرت دندانپزشکان به آمریکا

    مهاجرت دندانپزشکان به آمریکا

    یکی از مشاغلی که تقریبا در همه کشورهای دنیا جزء شغل‌های پردرآمد محسوب می‌شود، دندانپزشکی است. این شغل بخصوص در کشورهای توسعه یافته جایگاه اجتماعی خوبی دارد و مزایای اقتصادی زیادی را به افراد شاغل در این حوزه اعطا می‌کند...

    نظرات کاربران