مهاجرت دندانپزشکان به آمریکا

یکی از مشاغلی که تقریبا در همه کشورهای دنیا جزء شغل‌های پردرآمد محسوب می‌شود، دندانپزشکی است. این شغل بخصوص در کشورهای توسعه یافته جایگاه اجتماعی خوبی دارد و مزایای اقتصادی زیادی را به افراد شاغل در این حوزه اعطا می‌کند به همین دلیل مهاجرت دندانپزشکان به آمریکا از سایر کشورهای جهان بسیار رایج شده است. اگر شما هم از علاقمندان به این موضوع هستید با ما در این مقاله همراه باشید تا با شرایط و مراحل مهاجرت دندانپزشکان به کشور امریکا آشنا شویم. کارشناسان موسسه مهاجرتی میرداماد پاسخگوی تمامی سوالات متقاضیان عزیز درباره جزییات این نوع از مهاجرت هستند.

مشاوره رایگان فوری

با ما در ارتباط باشید و سوالات ، ابهامات و نگرانی‌های خود را از طریق راه‌های ارتباطی با ما در میان بگذارید.

موسسه مهاجرتی میرداماد مهاجرت را برای شما آسان ، سریع و بدون دغدغه می‌کند.

رزرو مشاوره تخصصی

مشاوره رایگان تهران 021-88724227
مشاوره رایگان شیراز 071-91009294

مشاوره رایگان فوری



    مراحل مهاجرت دندانپزشکان به آمریکا

    مهاجرت دندانپزشکان به کشور آمریکا نیز درست مانند سایر روش‌های مهاجرت به آمریکا شرایط و مراحلی دارد که متقاضیان موظفند تا تمام این مراحل را به صورت کاملا قانونی طی کنند. این مراحل عبارتند از:

    1. تحصیل در رشته دندانپزشکی و دریافت مدرک معتبر این رشته از دانشگاه
    2. دریافت مجوز کار و کار کردن به مدت 2 سال در کشور مبدا در حوزه‌ی دندانپزشکی
    3. شرکت در آزمون‌های معتبر زبان انگلیسی مانند آیلتس و کسب حداقل نمره 7 در این آزمون
    4. تهیه نسخه ترجمه شده تمامی مدارک مورد نیاز
    5. معادل سازی مدرک تحصیلی متقاضیان با شرکت در آزمون ملی دندان پزشکی در آمریکا (NBDE)
    6. انجام ارزیابی های بالینی به منظور اثبات توانایی‌های متقاضیان در حوزه دندانپزشکی
    7. دریافت پیشنهاد کار از کشور آمریکا
    8. دریافت ویزای کار آمریکا و مهاجرت به این کشور

    مراحل معادل سازی مدرک تحصیلی دندانپزشکی برای دریافت مجوز کار در آمریکا

    برای معادل سازی مدرک تحصیلی دندانپزشکان از کشورهای مختلف با مدرک معتبر از ایالات متحده لازم است تا دندانپزشکان قبل از درخواست کار در این کشور مراحل زیر را انجام دهند:

    1. ارزیابی ECE/ WES

    افرادی که از دانشکده‌های دندانپزشکی در ایالات متحده فارغ التحصیل می‌شوند، مدرک تحصیلی و ریزنمرات آنها باید توسط 2 موسسه تایید شده در این کشور بررسی و تایید کنند. این موسسات عبارتند از:

    • ارزیابی کنندگان اعتبار آموزشی (ECE)
    • خدمات آموزش جهانی (WES)
    1. شرکت در آزمون NBDE

    NBDE آزمون بورد دندانپزشکی در کشور آمریکا می‌باشد که دانشجویان و فارغ التحصیلان این رشته برای دریافت مجوز کار و شروع فعالیت‌های کاری خود باید در این آزمون شرکت کرده و نمره قبولی را کسب کنند. نتیجه‌ی این آزمون به هیئت‌های ایالتی کمک می‌کند تا شایستگی و صلاحیت دندانپزشکان را برای درمان بیماران تشخیص دهند.

    1. شرکت در آزمون‌های زبان

    مهاجرت دندانپزشکان به آمریکا مستلزم این است که آنها تسلط کافی به زبان انگلیسی داشته باشند تا بتوانند با بیماران و مراجعه کنندگان خود در این کشور ارتباط برقرار کنند. بنابراین لازم است تا متقاضیان قبل از مهاجرت کاری به آمریکا در آزمون‌های زبان شرکت کرده و حداقل نمره 7 آیلتس و حداقل نمره 95 تافل را کسب کنند.

    آزمون ملی دندانپزشکی آمریکا  NBDE

    بزرگترین چالش برای دندانپزشکانی که قصد مهاجرت به ایالات متحده را دارند شرکت در آزمون NBDE می‌باشد. این آزمون میزان علم متقاضیان در مباحثی مانند بیولوژی، بهداشت دهان و … را ارزیابی می‌کند و همچنین توانایی‌های افراد در درمان بیماری‌های دهان و دندان و مدیریت پرونده‌های مراجعه کنندگان را نیز بررسی می‌نماید. ناگفته نماند که هر ایالت در کشور آمریکا معیارهای مخصوص به خود را برای صدور مجوز کار برای دندانپزشکان دارد اما بسیاری از آنها به تاییدیه آزمون NBDE اکتفا می‌کنند. این آزمون مهم به 2 بخش تقسیم می‌شود:

    • NBDE I

    در این آزمون 400 سوال چند گزینه‌ای در رابطه با علوم بنیادی و پایه طرح می‌شود. سوالات درباره درس‌هایی از جمله آناتومی، بافت شناسی و جنین شناسی انسان، بیوشیمی، فیزیولوژی، میکروبیولوژی، آسیب شناسی، آناتومی و اکلوژن دهان هستند.

    • NBDE II

    این آزمون شامل یک دوره است که طی 2 روز انجام می‌شود و مهارت‌های بالینی متقاضیان مورد بررسی قرار می‌گیرد از جمله: جراحی دهان و فک و صورت، ارتودنسی و دندانپزشکی کودکان، بیماری‌های ریشه دندان، جراحی دندانپزشکی، پریودنتیکس، پروتزهای دندانی و …

    شرکت در این آزمون برای مهاجرت دندانپزشکان به امریکا هزینه‌ای را برای متقاضیان  در بر دارد که این هزینه غیر قابل استرداد است و پرداخت آن فقط با کارت اعتباری صورت می‌گیرد.

    نوع آزمونهزینه آزمون
    NBDE I425 دلار
    NBDE II475 دلار
    در هنگام استخدام دندانپزشکان خارجی، کارفرمای آمریکایی باید فرم درخواست را به وزارت کار این کشور ارسال کند.

    مهاجرت دندانپزشکان به آمریکا و دریافت ویزا

    دندانپزشکانی که به دنبال پیدا کردن کار در کشور آمریکا و دریافت ویزای این کشور هستند، لازم تا برای ویزای H-1B آمریکا اقدام کنند. برای دریافت این ویزا متقاضیان باید واجد شرایط زیر باشند:

    • داشتن مجوز معتبر برای کار در امریکا به عنوان یک دندانپزشک
    •  داشتن جاب آفر از یک کارفرمای آمریکایی
    • داشتن تحصیلات و تجربه کار دندانپزشکی در کشور مبدا
    • پرداخت هزینه 555 دلار

    نکته‌ی قابل توجه این است که ویزای H-1B سهمیه بندی دارد و هر سال 65000 عدد از این ویزا به مهاجران واجد شرایط اعطا می‌شود بنابراین کارفرماهای آمریکایی قبل از اقدام برای درخواست استخدام نیروی خارجی باید تعداد باقی مانده از این ویزا را چک کند و از باز بودن سقف آن مطمئن شود. به دلیل محدود بودن صدور این نوع ویزا، توصیه می‌کنیم تا از اول مسیر مهاجرتی خود با وکلای باتجربه موسسه مهاجرتی میرداماد در ارتباط باشید تا شانس بیشتر برای مهاجرت به این کشور قدرتمند داشته باشید.

    اگر میخواهید در مورد تحصیل در آمریکا بیشتر بدانید، می توانید به مقاله مربوط به آن در سایت موسسه میرداماد مراجعه فرمایید.

    نحوه دریافت گرین کارت آمریکا برای دندانپزشکان

    مهاجرت دندانپزشکان به آمریکا اگر با حمایت مالی کارفرمای آمریکایی صورت گیرد می‌تواند منجر به دریافت گرین کارت شود. برای اینکه چنین موقعیتی برای دندانپزشکان خارجی فراهم شود لازم است تا در ابتدا کارفرما با دادن پیشنهاد کار دائمی و تمام وقت به متقاضیان و همچنین تکمیل گواهی کار تایید شده از وزارت کار آمریکا از طرف متقاضیان، مراحل اولیه دریافت گرین کارت دندانپزشکان را طی کند. زمانی که گواهی کار توسط وزارت کار ایالات متحده تایید شد، کارفرما باید فرم I-140 را به منظور دادخواست نیروی کار بیگانه پر و ارسال کند. علاوه بر این موارد، کارفرما باید ثابت کند که توانایی پرداخت حقوق پیشنهادی به دندانپزشک خارجی را دارد و متقاضی نیز واجد شرایط لازم برای استخدام در آن موقعیت شغلی می‌باشد.

    هنگامی که صدور ویزای دندانپزشکان صادر می‌شود، اعطای گرین کارت به آنها بستگی به این دارد که متقاضیان در آمریکا و یا در خارج از آمریکا اقامت داشته باشند. اگر متقاضیان در داخل خاک آمریکا باشند می‌توانند برای تبدیل وضعیت به اداره مهاجرت مراجعه کنند  و تا زمان رسیدگی به پرونده‌ی آنها و صدور گرین کارت در این کشور بمانند. در صورتی که متقاضیان خارج از خاک امریکا باشند، درخواست ویزا به مرکز ملی ویزا فرستاده می‌شود و این مرکز پس از دریافت تمامی اسناد و هزینه‌ها، یک وقت مصاحبه در سفارت به افراد خواهد داد. اگر متقاضیان در این مصاحبه قبول شوند، ویزای موقت 6 ماهه برای انها صادر می‌شود و همچنین یک پاکت مهر و موم شده به متقاضیان داده می‌شود تا در هنگام ورود به آمریکا باید آن را به افسر مهاجرتی تحویل دهند. دندانپزشکان با داشتن کارت سبز آمریکا امکان اقامت دائم در این کشور را دارند.

    موقعیت های مهاجرتی برتر

    مهاجرت دندانپزشکان در آمریکا و اخذ اقامت دائم

    دندانپزشکانی که موفق به اخذ ویزای آمریکا و مهاجرت به این کشور شده‌اند برای دریافت اقامت دائم ایالات متحده لازم است تا مراحل زیر را پشت سر بگذارند:

    1. در مرحله اول لازم است تا کارفرمای آمریکایی برای گواهی PERM درخواست دهد. این گواهی یک گواهی کار دائم است که در آن باید میزان حقوق متقاضیان و سایر مزایا به طور شفاف مشخص شود. همچنین در هنگام بررسی این موضوع باید مشخص شود که کارفرما فرد مورد نظر خود را از میان نیروی کار این کشور پیدا نکرده و متقاضی به شایستگی برای این موقعیت شغلی انتخاب شده است. میانگین زمان بررسی پرونده متقاضیان 4 الی 6 ماه است که افراد با پرداخت 1225 دلار می‌توانند درخواست بررسی سریع‌تر پرونده را بدهند.
    2. در مرحله بعدی کارفرما باید فرم I-140 را تکمیل کرده و به سازمان مربوطه ارسال کند. هزینه ارسال این فرم 580 دلار است. در صورت تایید این فرم، تاریخ اولویت متقاضیان صادر می‌شود. افرادی که تاریخ اولویت را دریافت نکنند، نمی‌توانند مراحل بعدی دریافت اقامت دائم را طی کنند.
    3. در نهایت، با بررسی‌های لازم اداره مهاجرت و وزارت کار، متقاضیان پس از با موفقیت گذراندن مراحل قبلی، حال باید فرم I-485 را پر کرده و ارسال کنند. این فرم اصلی‌ترین برنامه برای دریافت کارت سبز است. پس از ارسال این فرم از متقاضیان خواسته می‌شود تا در یک مصاحبه حضور پیدا کنند. اگر این مرحله نیز تایید شود، بر روی پاسپورت دندانپزشکان مهر زده می‌شود و گرین کارت آنها به آدرس منزل ایشان فرستاده می‌شود.
    دندانپزشکی جزء مشاغل پر درآمد در آمریکا محسوب می‌شود.

    حقوق و درآمد دندانپزشکان در آمریکا

    قبل از هرگونه اقدام برای مهاجرت دندانپزشکان به آمریکا، شاید بهتر باشد تا آنها با میزان درآمد و مزایای این شغل در ایالات متحده آشنا شوند. به طور کلی افرادی که در این حوزه مشغول به کار هستند از درآمد خوبی برخوردارند.

    بازه درآمدمیزان درآمد
    بالاترین درآمد370360 دلار
    پایین ترین درآمد135424 دلار
    میانگین درآمد223995 دلار

    نمونه ویزاهای اخذ شده

    سخن پایانی

    دندانپزشکی از مشاغل پردرآمد و دارای جایگاه اجتماعی خوب در کشور آمریکا می‌باشد و همین امر باعث ایجاد رقابتی شدید در میان متقاضیان شده است. کارشناسان خبره موسسه مهاجرتی میرداماد از جدیدترین اطلاعات مربوط به مهاجرت دندانپزشکان به امریکا آگاه هستند و بهترین و به صرفه‌ترین روش‌ها را برای مهاجرت به متقاضیان عزیز ارائه می‌دهند.

    سوالات متداول

    آیا لازم است متقاضیان مهاجرت دندانپزشکان به آمریکا مدرک زبان داشته باشند؟

    بله. داشتن مدرک زبان برای مهاجرت دندانپزشکان ضروری است.

    شرایط مهاجرت دندانپزشکان به ایالات متحده چیست؟

    معادل سازی مدرک تحصیلی، داشتن حداقل 2 سال سابقه کار و داشتن حداکثر 40 سال سن از مهم‌ترین شرایط هستند.

    آیا مهاجرت دندانپزشکان به آمریکا باعث دریافت اقامت دائم آنها می‌شود؟

    بله. در صورتی که شرایط لازم را داشته باشند می‌توانند برای گرفتن اقامت دائم اقدام کنند.

    مقالات مرتبط

    مهاجرت داروسازان به آمریکا

    مهاجرت داروسازان به آمریکا

    مهاجرت داروسازان به آمریکا موضوعی است که ممکن است بسیاری از داروسازان تحصیل کرده خارجی را که می­خواهند شغل خود را در یکی از توسعه یافته­ترین و متنوع­ترین کشورهای جهان دنبال کنند، مورد توجه قرار دهد. آمریکا فرصت­های مختلفی را...

    مهاجرت دندانپزشکان به آمریکا

    مهاجرت دندانپزشکان به آمریکا

    یکی از مشاغلی که تقریبا در همه کشورهای دنیا جزء شغل‌های پردرآمد محسوب می‌شود، دندانپزشکی است. این شغل بخصوص در کشورهای توسعه یافته جایگاه اجتماعی خوبی دارد و مزایای اقتصادی زیادی را به افراد شاغل در این حوزه اعطا می‌کند...

    نظرات کاربران