ثبت شرکت در ایتالیا

ایتالیا مشتاق جذب استعدادهای کارآفرینی است، بنابراین زمان بسیار خوبی برای ثبت شرکت در ایتالیا خواهد بود. با این‌حال، ایتالیا مقررات قانونی سختگیرانه‌ای دارد، به همین دلیل قبل از شروع یک کسب‌وکار، باید مزایا و معایب آن را بسنجید. موسسه مهاجرتی میرداماد آماده است تا پاسخ تمامی سوالات شما را ارائه دهد.

فهرست مطالب

مشاوره رایگان فوری

با ما در ارتباط باشید و سوالات ، ابهامات و نگرانی‌های خود را از طریق راه‌های ارتباطی با ما در میان بگذارید.

موسسه مهاجرتی میرداماد مهاجرت را برای شما آسان ، سریع و بدون دغدغه می‌کند.

رزرو مشاوره تخصصی

مشاوره رایگان شیراز 071-91009294

مشاوره رایگان فوری



    فرهنگ کسب‌وکار در ایتالیا

    ایتالیا کشوری عالی برای راه‌اندازی کسب‌وکار است و این خود عاملی برای مهاجرت به ایتالیا خواهد بود. این کشور در شاخص جهانی نوآوری 2022 از نظر قدرت اقتصادی در بین 132 کشور در رتبه 28 قرار دارد. در سال 2020، ایتالیا بیش از 4.4 میلیون کسب‌وکار ثبت‌شده در سراسر کشور داشت.

    اکثریت قریب به اتفاق (4.2 میلیون) از این افراد، مشاغل کوچک با کمتر از 10 کارمند بودند. با کمال تعجب، تنها حدود 10 درصد از شرکت‌ها متعلق به خارجی‌ها هستند. محبوب‌ترین بخش‌های تجاری در ایتالیا عبارتند از:

    • خرده فروشی
    • علم و فناوری
    • ساخت‌وساز
    • تولید
    • گردشگری

    از نظر فرهنگ تجاری، ایتالیایی‌ها بر اساس روابط قابل اعتماد عمل می‌کنند. بنابراین، کسب‌وکارها ترجیح می‌دهند به‌جای ایجاد یک ارتباط جدید، با کسانی که می‌شناسند شریک شوند. اگرچه اکثر شرکت‌های ایتالیایی ساختار سلسله مراتبی دارند، فرآیندها نسبتا غیر رسمی هستند.

    برای مثال، جلسات معمولا باز و بدون ساختار شکل می‌گیرند. افراد جلسات حضوری را ترجیح می‌دهند، بنابراین ایده خوبی است که مهارت‌های زبان ایتالیایی خود را تقویت کنید، زیرا زبان انگلیسی چندان رایج نیست.

    چه کسانی می‌توانند اقدام به ثبت شرکت در ایتالیا کنند؟

    اگرچه ایتالیا به تشریفات اداری و بوروکراسی شهرت دارد، راه‌اندازی کسب‌وکار خود نسبتا ساده است. شهروندان اتحادیه اروپا (EU) و انجمن تجارت آزاد اروپا (EFTA – ایسلند، لیختن اشتاین، نروژ و سوئیس) نیازی به ویزای تجاری برای ایتالیا ندارند.

    تا زمانی‌که درآمد کافی برای حمایت از خود و ثبت نام در شهرداری محلی خود (کومونه) داشته باشند، می‌توانند یک کسب‌وکار راه‌اندازی کنند. البته اتباع کشورهای ثالث خارج از اتحادیه اروپا/EFTA باید برای ویزای تجاری مربوطه درخواست دهند.

    الزامات اضافی به نوع کسب‌وکاری که قصد راه‌اندازی آن را دارید بستگی دارد. به‌عنوان مثال، احتمالا نیاز به تأیید یک نهاد صدور مجوز برای حرفه‌های با مهارت خاص یا حداقل سرمایه‌گذاری برای ساختارهای تجاری خاص داشته باشید. این نوع سرمایه‌گذاری نیز مانند خرید خانه در ایتالیا راهی برای مهاجرت و اقامت در این کشور است.

    ساختارهای قانونی برای ثبت شرکت در ایتالیا

    اکثر کسب‌وکارهای انتفاعی ایتالیایی در یکی از ساختارهای قانونی زیر قرار می‌گیرند:

    • شرکت‌های انفرادی (ditta individuale)
    • مشارکت‌ها (اتحادیه)
    • شرکت‌ها (società/corporazione/compagnia)

    تصمیم گیری در مورد اینکه کدام ساختار برای شما بهتر عمل می‌کند یکی از اولین گام‌ها در راه‌اندازی کسب‌وکار در ایتالیا است. نحوه طراحی شرکت انتخاب شما است، اما احتمال دارد بخواهید با یک متخصص در موسسه مهاجرتی میرداماد مشورت کنید.

    شرکت‌های انحصاری

    در یک شرکت انفرادی، یک فرد تجارت می‌کند و شرکت به‌عنوان یک شخص حقوقی جداگانه وجود ندارد. بنابراین هیچ تفاوتی بین درآمد شخصی و حرفه‌ای وجود ندارد و صاحب آن مسئول تمام بدهی‌های تجاری است. ایتالیا درآمد کسب‌وکار را به‌عنوان درآمد شخصی برای اخذ مالیات ارائه می‌دهد. با توجه‌به سطح بالای استقلال و ریسک کم، شرکت‌های انفرادی احتمالا ساده‌ترین راه برای شروع کسب‌وکار هستند.

    تاجر انحصاری(Ditta Individuale)

    افرادی که به ارائه کالا یا خدمات می‌پردازند، به‌عنوان تاجر انحصاری شناخته می‌شوند. نام کسب‌وکار یک تاجر انحصاری باید حاوی نام یا نام خانوادگی فرد باشد (به‌عنوان مثال، شرکت آرایشی و بهداشتی رایت). این شرکت می‌تواند در یک محل‌ ثابت فعالیت کند یا کالاها و خدمات خود را به‌عنوان یک کارآفرین سیار بفروشد. تاجران انحصاری می‌توانند کارمندان خود را استخدام کنند و قانونا مسئولیت تمهیدات لازم مالیاتی و تأمین اجتماعی را بر عهده دارند.

    فریلنسر (Libero Professionista)

    فریلنسرها از آنجایی که افراد خوداشتغال هستند به تاجران انحصاری شباهت دارند. در ایتالیا، فریلنسرها صرفا به نام خود به کسب‌وکار و سرمایه گذاری در ایتالیا می‌پردازند و نمی‌توانند کارمندان خود را استخدام کنند.

    شراکت (اتحادیه)

    این شرکت‌ها از نظر ساختار مشابه با شرکت‌های انفرادی هستند اما شامل بیش از یک نفر می‌شوند. مانند شرکت‌های انفرادی، شرکت‌های تضامنی اشخاص حقوقی جداگانه‌ای نیستند و مالیات برعهده تمامی شرکا خواهد بود و آن‌ها مسئولیت هرگونه بدهی تجاری را به عهده دارند.

    این نوع از ثبت شرکت در ایتالیا نسبتا آسان است و فقط به یک قرارداد تجاری ساده نیاز دارد و نه یک اساسنامه کامل. شرکت‌های مشارکتی نیازی به حداقل سرمایه ندارند.

    دانستن زبان ایتالیایی برای ثبت شرکت کمک بزرگی است

    مشارکت عمومی یا نامحدود (Società in nome collettivo – SNC)

    این نوع شراکت رایج‌ترین نوع تجارت مشارکتی است. در این شراکت هر یک از شرکا مسئولیت سهم مالکیت خود را دارند. نام کسب‌وکار باید حداقل شامل نام یک شریک باشد و ساختار آن (یعنی عمومی یا نامحدود) را با اضافه کردن مخفف SNC نشان دهد.

    مشارکت محدود (Società in accomandita semplice – SAS)

    این نوع مشارکت محدود به مالکیت، هدایت و تأمین سرمایه است. این شرکا در اداره روزمره فعالیت‌های شرکت نقشی ندارند و فقط نسبت به میزان سرمایه‌ خود مسئول هستند. نام کسب‌وکار باید حداقل شامل نام یک شریک عمومی باشد و با اضافه‌کردن نام اختصاری SAS نشان دهد که شرکت با مسئولیت محدود است.

    شرکت‌ها

    این شرکت‌ها به‌عنوان اشخاص حقوقی جداگانه شناخته می‌شوند و موظف به پرداخت مالیات هستند. مالکان از نظر قانونی به‌عنوان کارمندانی طبقه‌بندی می‌شوند که مسئولیت آنها محدود به دارایی‌هایی است که در این کسب‌وکار و برای ثبت شرکت در ایتالیا سرمایه‌گذاری کرده‌اند. در ایتالیا، شرکت‌ها باید الزامات اداری خاص شامل موارد زیر را برآورده کنند:

    • مدیر عامل یا هیئت مدیره
    • گواهی تأسیس
    • حداقل سرمایه سهام

    شرکت با مسئولیت محدود (Società a responsabilità limitata – SRL)

    رایج‌ترین نوع شرکت در کشور ایتالیا، شرکت با مسئولیت محدود (SRL) است. این یک شرکت خصوصی با یک یا چند مالک است. بسیاری از SRLها هیئت مدیره‌ای را تشکیل می‌دهند که مسئول تصمیم‌گیری و هدایت کسب‌وکار است. این شرکت‌ها به قوانین شرکت در قالب اساسنامه و حداقل سرمایه سهام یک یورو نیاز دارند. مالکان باید حداقل 25 درصد از سرمایه اولیه را با امضای اساسنامه بپردازند.

    شرکت با مسئولیت محدود ساده شده (Società a responsabilità limitata semplificata – SRLS)

    SRLS نوع نسبتا جدیدی از ثبت شرکت در ایتالیا است که هدف آن تشویق کارآفرینی جوان است. این شرکت‌ها که به‌عنوان شرکت‌های با مسئولیت محدود ساده‌شده شناخته می‌شوند، راه‌اندازی آسان‌تری دارند، زیرا به جای اساسنامه کامل، فقط به سند شرکت نیاز دارند. حداقل سرمایه سهام این شرکت‌ها یک یورو است اما نمی‌تواند بیش از 9999 یورو باشد. در نهایت، شرکت‌ها نمی‌توانند سهام شرکت‌های SRLS را داشته باشند. فقط سهامداران فردی مجاز هستند.

    شرکت سهامی عام (Società per azioni – SpA)

    یک شرکت سهامی عام، دارای سهامی است که می‌توان آن را به‌صورت عمومی خرید و فروش کرد. الزامات قانونی بیشتری برای این مدل نسبت به SRL وجود دارد. به‌عنوان مثال، حداقل سرمایه سهام 50 هزار یورو است که حداقل 25٪ آن با امضای اساسنامه پرداخت می‌شود. شرکت‌های SpA باید دارای هیئت مدیره و هیئت بازرسان باشند.

    جامعه تعاونی (Societa cooperativa)

    انجمن تعاونی یک شرکت محدود است که به جای سود سهامداران، به‌طور متقابل به اعضا و کارکنان منتفع می‌شود. تعاونی‌ها در ایتالیا از نظر ساختار شبیه به سایر شرکت‌های محدود هستند، اما به حداقل سه سهامدار نیاز دارند. حداقل سرمایه سهام 25 یورو برای هر سهامدار و حداکثر 10 هزار یورو است.

    نحوه ثبت شرکت در کشور ایتالیا به‌عنوان یک مهاجر

    فرآیند خاص برای راه‌اندازی کسب‌وکار در ایتالیا بستگی به نوع راه‌اندازی شما دارد. انجام تحقیقات بازار فراوان به شما کمک می‌کند تا دوام ایده‌تان را تعیین کنید، یک طرح کسب‌وکار قوی تهیه کنید و در مورد هر جنبه‌ای که نیاز به روشن شدن دارد، به‌دنبال مشاوره حرفه‌ای باشید.

    نحوه اخذ ویزای تجاری ایتالیا

    برای اخذ اقامت ایتالیا از طریق ثبت شرکت باید گفت، اگر از خارج از اتحادیه اروپا/EFTA هستید، معمولا برای ثبت شرکت ایتالیا یا کار به‌عنوان فریلنسر در ایتالیا به ویزای تجاری نیاز دارید. بیشتر ویزاهای تجاری دو سال اعتبار دارند و تا پنج سال قابل تمدید هستند و در این مرحله می‌توانید برای اقامت دائم اقدام کنید. چند ویزای تجاری مختلف برای انتخاب وجود دارد:

    • ویزای سرمایه گذار: اگر حداقل 250 هزار یورو برای سرمایه‌گذاری در یک تجارت جدید در ایتالیا دارید.
    • ویزای خوداشتغالی: اگر می‌خواهید در ایتالیا کسب‌وکاری راه‌اندازی کنید یا به‌عنوان فریلنسر کار کنید، مشروط بر اینکه سرمایه‌گذاری شما به نفع اقتصاد ایتالیا باشد.
    • ویزای استارتاپ ایتالیا: اگر یک برنامه قابل اجرا و حداقل 50 هزار یورو برای سرمایه‌گذاری در کسب‌وکار دارید.

    ارائه طرح کسب‌وکار قوی

    برای هر سه مورد، باید یک طرح کسب‌وکار قوی و مدرکی دال بر مهارت‌ها، صلاحیت‌ها یا تجربه‌های مورد نیاز در صنعت خود ارائه دهید. از جمله شرایط ثبت شرکت در ایتالیا باید به موارد زیر اشاره کرد:

    • مجوز دولتی (nulla osta) که تأیید می‌کند دستورالعمل سهمیه سالانه (decreto flussi) شامل کسب‌وکار شما نیز می‌شود.
    • مدرک مالی کافی برای خودحمایتی هنگام اقامت در ایتالیا،
    • پوشش بیمه سلامت.

    در سال 2023، ویزای تجاری ایتالیا 116 یورو هزینه دارد، به‌علاوه شما باید پس از ورود، برای اجازه اقامت پرداخت کنید. هزینه ویزای کوتاه مدت 80 یورو است و اگر برای یک شغل آزاد مختصر به ایتالیا می‌آیید گزینه خوبی است. البته اگر به دنبال اخذ اقامت از راه سرمایه گذاری هستید، می‌توانید ویزای خود حمایتی ایتالیا را نیز بررسی کنید.

     ویزای تجاری ایتالیا 116 یورو هزینه دارد

    ضرورت ثبت ملی شرکت در ایتالیا

    همه شرکت‌ها باید قبل از هرکاری در ثبت ملی کسب‌وکار (Registo Imprese) ثبت نام کنند. برای انجام این کار، باید موارد زیر را در نظر گرفت:

    • انتخاب نامی برای کسب‌وکار
    • اساسنامه (Statuto) و تفاهم نامه (Atto Costitutivo)، اگر شرکت تجاری دارید.
    • یک حساب بانکی تجاری جداگانه (برای شرکت تجاری الزامی است)

    اتاق بازرگانی (Camere di Commercio) اداره ثبت کسب‌وکار ایتالیا را بر عهده دارد. اگر یک کسب‌وکار ثبت‌شده (به غیر از SRLS) هستید، سردفتری که بر امضای اساسنامه شما نظارت دارد، ثبت نام را نیز بر عهده خواهد داشت. البته فریلنسرها نیازی به ثبت نام ندارند. علاوه‌بر این، کسب‌وکارهای ایتالیایی نیز باید در مراجع زیر ثبت نام کنند:

    • آژانس مالیاتی (Agenzia Entrate) – برای ثبت نام مالیات و دریافت شماره مالیات کسب‌وکار (در صورت تأسیس شرکت)، و همچنین شماره VAT خود
    • موسسه ملی تأمین اجتماعی (Istituto nazionale della previdenza sociale – INPS) – برای این‌که بتوانید پرداخت‌های تأمین اجتماعی را انجام دهید و به مزایا از جمله مستمری‌های دولتی دسترسی داشته باشید.
    • موسسه ملی بیمه حوادث شغلی (Istituto Nazionale per l’Assicurazione contro gli Infortuni sul Lavoro – INAIL) – برای پوشش بیمه‌ای حوادث و بیماری‌های ناشی از کار

    ثبت نام آنلاین برای ثبت شرکت در کشور ایتالیا

    در جهت ثبت شرکت در ایتالیا ثبت نام در تمامی این موارد به‌صورت آنلاین از طریق سامانه ارتباط تجاری واحد (ComUnica) امکان‌پذیر است. این روند معمولا حدود پنج تا هفت روز طول می‌کشد. برای کسب‌وکارهایی که گردش مالی آنها تا 100 هزار یورو است، باید هزینه سالانه حدود 200 یورو بپردازید، به‌علاوه هزینه‌های اداری.

    راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی در ایتالیا

    راه‌اندازی یک کسب‌وکار آنلاین در ایتالیا از بسیاری از رویه‌های ثبت شرکت یا کارآفرینی در ایتالیا پیروی می‌کند. با این‌حال، شما باید به مقررات و دستورالعمل‌های خاص تجارت دیجیتال پایبند باشید.

    شما می‌توانید اطلاعات مفیدی را در وب سایت آژانس ایتالیا دیجیتال (Agenzia per l’Italia Digitale – AGID) و جزئیات مربوط به حفاظت از داده‌ها را از سازمان حفاظت از داده‌های ایتالیا (Garante per la protezione dei dati personali – GPDP) بیابید. اگر در این مورد سوال دارید، حتما با کارشناسان موسسه مهاجرتی میرداماد تماس بگیرید.

    راه‌اندازی شعبه شرکت‌های خارجی در ایتالیا

    سه راه برای استقرار یک تجارت خارجی در ایتالیا وجود دارد:

    • راه اندازی یک شرکت تابعه
    • افتتاح شعبه جدید
    • ایجاد نمایندگی

    مشاغل فرعی اشخاص حقوقی مجزا از شرکت مادر خود هستند. به این ترتیب، فرآیند ایجاد آن‌ها مشابه ثبت شرکت در ایتالیا است. کسب‌وکار فرعی پایگاه خود را در ایتالیا ایجاد می‌کند، مالیات می‌پردازد و امور اداری را جدا از شرکت مادر انجام می‌دهد. ارتباط بین شرکت مادر و شرکت فرعی معمولا از طریق مشارکت نماینده شرکت مانند اعضای هیئت مدیره است.

    شعب اشخاص حقوقی مجزا نیستند. برای تحت پوشش قراردادن فعالیت‌ها در ایتالیا، آن‌ها باید مشخصات خود را در ثبت نام تجاری ایتالیا برای مالیات، تأمین اجتماعی و بیمه وارد کنند. شرکت مادر خارجی همچنان مسئول تمام فعالیت‌های تجاری ایتالیایی از جمله تسویه بدهی‌ها است.

    نمونه ویزاهای اخذ شده

    شرایط خرید سهام در کشور ایتالیا

    لازم به ذکر است یکی از دیگر راه‌های اخذ اقامت ایتالیا از طریق سرمایه گذاری خرید سهام در ایتالیا است.

    برای افتتاح شعبه در ایتالیا باید موارد زیر را ارائه دهید:

    • صورتجلسه مجمع مدیر یا سهامداران که در آن با افتتاح شعبه ایتالیا موافقت شد.
    • اساسنامه شرکت مادر، ترجمه شده به ایتالیایی و محضری
    • یک نماینده انفرادی از شرکت مادر که دارای ویزای کار ایتالیا و شماره مالیات مربوطه باشد (codice fiscale)

    دفتر نمایندگی یک پایگاه محلی برای انجام برخی فعالیت‌های تجاری است، به‌عنوان مثال، ذخیره‌سازی، نمایش یا خرید کالا. تا زمانی که در این کشور درآمدی نداشته باشید، ملزم به نگهداری حساب یا پرداخت مالیات تجاری در ایتالیا نیستید. با این‌حال، شما باید در ثبت نام اقتصادی و اداری (Repertorio Economico Amministrativo – REA)، یک بخش فرعی از ثبت کسب‌وکار، اقدامات لازم را انجام دهید.

    ثبت شرکت در ایتالیا  به شکل غیرانتفاعی

    فرض کنید تصمیم دارید شرکتی با هدف اجتماعی یا خیریه در ایتالیا راه‌اندازی کنید تا یک شرکت سودآور. در این‌صورت، می‌توانید یک سازمان غیرانتفاعی (Organizzazione non lucrativa di utilità sociale – ONLUS) ایجاد کنید. دو نوع اصلی ONLUS وجود دارد:

    • انجمن (Associazione): حداقل دو نفر با اهداف مشترک غیر انتفاعی
    • بنیاد (Fondazione): یک یا چند فرد یا شرکتی که دارایی‌هایی را، معمولا مالی، برای اهداف خیریه تعیین می‌کنند.

    مؤسسات غیرانتفاعی ایتالیایی معمولا به اساسنامه یا سند تأسیس محضری نیاز دارند که قوانین و اهداف سازمان را به وضوح بیان کند. همه مؤسسات غیرانتفاعی باید به ثبت ملی واحد بخش سوم (Registro Unico Nazionale Terzo Settore – RUNTS) بپیوندند و در مقامات مالیاتی و تأمین اجتماعی ثبت نام کنند تا واجد شرایط دریافت نرخ‌های مالیاتی کاهش یافته باشند.

    با ثبت شرکت در ایتالیا می‌توانید اقامت بگیرید

    مدیریت کسب‌وکار شما در ایتالیا

    چه به‌عنوان یک تاجر انحصاری به ثبت شرکت در ایتالیا اقدام کنید یا بخواهید یک شرکت چند ملیتی را که صدها پرسنل را استخدام می‌کند مدیریت کنید، حفظ سوابق تجاری سازمان یافته کلید مدیریت کارآمد است. تمام مشاغل در ایتالیا باید حداقل 10 سال سوابق حسابداری را نگه دارند. دو روش مختلف حسابداری وجود دارد:

    • روش معمولی: برای شرکت‌هایی با گردش مالی بیش از 700 هزار یورو (یا اگر به جای کالا خدمات ارائه می‌دهید، بیش از 400 هزار یورو)
    • روش ساده: برای همه شرکت‌های دیگر.

    SpAها، SRLهای بزرگ و مؤسسات مالی تحت نظارت باید تحت حسابرسی سالانه یکی از موارد زیر قرار گیرند:

    • هیئت منصوب‌شده (Collegio Sindacale)
    • حسابرس انحصاری (سینداکو یونیکو)
    • یک شرکت (società di revisione)
    • یک حسابرس خارجی (بازبینی کننده)

    ملاحظات اداری

    موارد دیگری که هنگام ثبت شرکت در کشور ایتالیا باید در نظر گرفت عبارتند از:

    • مالیات: مالیات کسب‌وکار در ایتالیا شامل مالیات شرکت، مالیات بر ارزش افزوده و مالیات‌های منطقه‌ای یا محلی است که برای جلوگیری از جریمه‌ها باید به موقع پرداخت شود.
    • تأمین اجتماعی: اگر خوداشتغال هستید، مسئول تنظیم پرداخت‌های تأمین اجتماعی خود برای پوشش مواردی مانند مزایای بیکاری، مزایای از کار افتادگی و مستمری خواهید بود.
    • بانکداری: افتتاح حساب بانکی تجاری جداگانه یک الزام قانونی برای شرکت‌های محدود است. برای یک فریلنسر ایده خوبی است زیرا حسابداری را آسان‌تر می‌کند.
    • بیمه: بیمه مسئولیت برای مشاغل ایتالیایی اجباری است. احتمال دارد به انواع دیگری از پوشش‌ها مانند تجهیزات یا بیمه سایبری نیاز داشته باشید.
    • استخدام کارکنان: اگر کارمند دارید، باید به قانون کار ایتالیا برای حمایت از حقوق کارگران، مسئولیت مالیات و پرداخت های تأمین اجتماعی و دریافت مجوز کار برای استخدام کارکنان خارجی از خارج از اتحادیه اروپا/EFTA پایبند باشید.

    مسئولیت اجتماعی ثبت شرکت در ایتالیا

    شیوه‌های تجاری مسئولانه ایتالیا تا چندین قرن قبل قابل ردیابی است. به‌عنوان مثال، قدیمی‌ترین بانک جهان، Monte Paschi di Siena، براساس اصول اجتماعی تأسیس شد. مشاغل محلی و منطقه‌ای همیشه با جوامعی که به آنها خدمت می‌کنند، روابط نزدیک داشتند.

    با این‌حال، اخیرا مسئولیت اجتماعی شرکتی (CSR) به یک ارزش اصلی در میان مشاغل ایتالیایی تبدیل شده است. بر اساس یک گزارش ملی، تعداد کسب‌وکارهایی که بر CSR تمرکز دارند در ایتالیا از 44 درصد در سال 2001 به 85 درصد در سال 2017 رسیده است.

    ایتالیا رتبه 25 بین‌المللی را در گزارش توسعه پایدار 2022 (با امتیاز 78.3 از 100) دارد. رتبه نهم در اروپا در رتبه‌بندی فعلی CSR Hub نیز در نظر گرفته می‌شود.

    موقعیت های مهاجرتی برتر

    هزینه ثبت شرکت در ایتالیا

    این موضوع بسته‌به عوامل مختلفی مانند نوع شرکت، اندازه آن و الزامات قانونی خاص می‌تواند متفاوت باشد. به‌طور کلی، این فرآیند شامل هزینه‌های خدمات اسناد رسمی، ثبت نام در اتاق بازرگانی و سایر هزینه‌های اداری است. برای صاحبان مشاغل بالقوه اهمیت دارد که این هزینه‌ها را به دقت در نظر بگیرند و در هنگام تأسیس شرکت در ایتالیا برنامه‌ریزی کنند.

    علاوه‌بر این، جستجوی مشاوره حقوقی و مالی حرفه‌ای می‌تواند به پیمایش پیچیدگی‌های ثبت شرکت و اطمینان از انطباق با مقررات ایتالیا کمک کند. پیشنهاد می‌شود برای داشتن اقامت ایتالیا در مورد خرید اوراق قرضه دولتی در ایتالیا نیز با موسسه مهاجرتی میرداماد مشورت کنید.

    مشورت با کارشناسان حقوقی و مالی موسسه میرداماد که با چشم‌انداز کسب‌و‌کار ایتالیا آشنا هستند کمک بزرگی خواهد بود. آن‌ها می‌توانند بینش و راهنمایی‌های ارزشمندی در جهت هدایت فرآیندهای بوروکراتیک و حصول اطمینان از انطباق با قوانین محلی ارائه دهند.

    جمع‌بندی

    ثبت شرکت در ایتالیا برای شهروندان کشورهای جهان سوم می‌تواند فرآیند پیچیده‌ای باشد، اما با راهنمایی و پشتیبانی صحیح، یک تلاش مفید خواهد بود. افرادی که به‌دنبال تاسیس شرکت در ایتالیا هستند باید به الزامات قانونی و اداری که توسط دولت ایتالیا تعیین شده است، پایبند باشند.

    برای ثبت شرکت در ایتالیا باید حساب تجاری در بانک باز کنید.

    سوالات متداول

    هزینه ثبت شرکت در کشور ایتالیا چقدر است؟

    هزینه تاسیس شرکت در ایتالیا تقریبا 2300 یورو است. یک شرکت باید در ثبت تجارت محلی ثبت شود که می‌تواند حدود 520 یورو هزینه داشته باشد.

    مدت زمان ثبت شرکت در این کشور چقدر است؟

    روال معمول برای راه‌اندازی یک شرکت در ایتالیا حدود یک هفته طول می‌کشد، با این‌حال، این بازه زمانی بستگی به مدت زمان لازم برای تهیه مدارک دارد.

    مالیات شرکت در ایتالیا چقدر است؟

    مالیات شرکت در ایتالیا 24 درصد تعیین شده است و به نام IRES شناخته می‌شود. این یک مالیات مهم در ایتالیا است که باید توسط نهادهای خاص ثبت شده در این کشور پرداخت شود.

    برای ثبت‌کردن شرکت در ایتالیا به چه مدارکی نیاز دارید؟

    نام برای کسب و کار، اساسنامه  و تفاهم نامه.

    مقالات مرتبط

    خرید ملک در ایتالیا

    خرید ملک در ایتالیا

    زمانی که نوبت به اخذ اقامت ایتالیا می‌رسد، خرید ملک می‌تواند گزینه مناسبی باشد. ایتالیا یک برنامه "ویزای طلایی" را ارائه می‌دهد که به شهروندان غیر اتحادیه اروپا اجازه می‌دهد با سرمایه‌گذاری در املاک اقامت خود را دریافت کنند. اخذ...

    ثبت شرکت در ایتالیا

    ثبت شرکت در ایتالیا

    ایتالیا مشتاق جذب استعدادهای کارآفرینی است، بنابراین زمان بسیار خوبی برای ثبت شرکت در ایتالیا خواهد بود. با این‌حال، ایتالیا مقررات قانونی سختگیرانه‌ای دارد، به همین دلیل قبل از شروع یک کسب‌وکار، باید مزایا و معایب آن را بسنجید. موسسه...

    نظرات کاربران