اگر قصد کار در ارمنستان و اخذ ویزای کاری این کشور را دارید، کافیست با شماره 07191009294 تماس بگیرید. وکلای مهاجرتی ما با برخورداری از سال ها تجربه در زمینه اخذ ویزای کاری، آماده ارائه هر گونه خدمات مشاوره و انجام امور ویزای کاری از صفر تا صد برای شما عزیزان می باشند. کار در ارمنستان یکی از روشهای اخذ اقامت این کشور است. کشور ارمنستان بین قاره اروپا و آسیا قرار گرفته است و به دلیل نزدیکی و همسایگی با ایران مورد توجه بسیاری از شهروندان ایرانی برای زندگی و اقامت قرار گرفته است. یکی از روشهای مهاجرت به ارمنستان اخذ ویزای کاری است که بسیاری از متقاضیان در خصوص آن سوالاتی دارند. برای اخذ این ویزا متقاضیان باید دارای شرایط و مدارکی باشند که در این مقاله لیست مدارک مورد نیاز و پاسخ سوالات مهم شما را ارائه خواهیم کرد.
این مقاله توسط موسسه مهاجرتی میرداماد خدمت شما ارائه شده است. توصیه میکنیم جهت بررسی و ارزیابی شرایط خود برای اخذ ویزای کار ارمنستان و سایر روشهای مهاجرتی به این کشور با کارشناسان و وکلای مجرب مهاجرتی ما در موسسه تماس حاصل فرمایید.
مشاوره رایگان فوری
با ما در ارتباط باشید و سوالات ، ابهامات و نگرانیهای خود را از طریق راههای ارتباطی با ما در میان بگذارید.
موسسه مهاجرتی میرداماد مهاجرت را برای شما آسان ، سریع و بدون دغدغه میکند.
رزرو مشاوره تخصصی
ارمنستان کشوری زیبا در شمال ایران است که از نظر گردشگری مورد توجه بسیاری از ایرانیان و سایر همسایگان خود قرار دارد. بدون شک چنانچه تصمیم داشته باشید به این کشور سفر کنید ارمنستان مقصد گردشگری بسیار زیبا و جذابی است؛ اما شرایط زندگی و کاری در ارمنستان متفاوت است. در حال حاضر نرخ بیکاری در این کشور بالا و 15 درصد است. یعنی از هر 100 نفر در ارمنستان 15 الی 16 نفر بیکار هستند که این نرخ از نرخ بیکاری کشورهایی مانند اتریش و آلمان که از بهترین کشورهای اروپا هستند و ویزای کاری نیز برای ایرانیان صادر میکنند، بسیار بالاتر است.
بسیاری از شهروندان ارمنستان با بیکاری مواجه هستند و به همین دلیل طبق قانون تا زمانی که نیروی بومی برای استخدام و به عهده گرفتن مشاغل در این کشور وجود دارند، استخدام نیروی خارجی توسط کارفرمایان ممکن نیست. مگر در حالتی که تخصص شما بسیار منحصر به فرد و مورد نیاز باشد. در این صورت کارفرما میتواند شغل مورد نظر را به مدت 3 تا 6 ماه آگهی کند و در صورتی که فرد مناسبی در ارمنستان پیدا نشود، میتواند از کشورهای دیگر نیروی مورد نظر خود را استخدام کند. علاوه بر این زبان کشور ارمنستان ارمنی است و متقاضیان برای کاریابی در این کشور باید به زبان ارمنی تسلط داشته باشند.
چنانچه تمایل داشته باشید تا از طریق مهاجرت کاری به ارمنستان وارد شوید، باید ویزای کاری دریافت کنید. برای اخذ ویزا باید شرایط و مراحلی را پشت سر بگذارید. اولین و مهمترین مرحله دریافت یک پیشنهاد کاری یا جاب آفر از یک کارفرما در ارمنستان است. برای دریافت جاب آفر در ارمنستان میتوانید از سایتها و موسسات کاریابی در این کشور استفاده کنید. همچنین در صورتی که با ویزای توریستی 90 روزه وارد ارمنستان شوید، میتوانید به صورت حضوری به دنبال کار در این کشور باشید. نکتهای که در پیدا کردن کار اهمیت زیادی دارد، مهارت در زبان ارمنی و داشتن سابقه کاری مرتبط و مناسب است.
پس از پیدا کردن کارفرما و اخذ پیشنهاد کاری میتوانید برای دریافت مجوز کار ارمنستان یا work permit اقدام کنید. این مجوز از سمت اداره کار ارمنستان برای متقاضیان صادر میشود و پس از آن متقاضی میتواند برای اخذ ویزای کاری اقدام کند. مدت زمان ویزای کار صادر شده بر اساس نوع کار شما میتواند کوتاهمدت یا بلندمدت باشد. لازم به ذکر است که پناهندگان، خانواده دیپلماتها، افرادی که دارای اقامت دائم ارمنستان هستند و یا به عنوان همراه وارد این کشور شده و اقامت دارند، نیازی به مجوز کار نخواهند داشت.
بهترین کشور ها برای مهاجرت کاری
یکی از روشهای مهاجرت به ارمنستان از طریق کار استفاده از موسسات و سایت کاریابی در ارمنستان است. البته با توجه به نرخ بالای بیکاری در این کشور نمیتوان انتظار زیادی در خصوص دریافت پاسخ از کارفرمایان ارمنی داشت. اما همانطور که اشاره شد چنانچه دارای تخصص و مهارت بالا در شغلی خاص هستید میتوانید از طریق سایت و موسسات کاریابی اقدام کرده و رزومه خود را برای کارفرمایان ارسال کنید. دقت کنید برای اقدام از طریق سایتهای کاریابی تهیه یک رزومه کاری الزامی است. بهترین سایتها و موسسات کاریابی ارمنستان عبارتند از:
چنانچه تمایل دارید اقامت کاری ارمنستان را به دست بیاورید باید مدارکی را آماده و برای اخذ ویزا اقدام کنید. این مدارک ممکن است بر اساس شرایط و پرونده هر فرد در جزئیات متفاوت باشند اما ارائه برخی از آنها برای تمام متقاضیان ضروری است. دقت کنید که مدارک درخواستی باید به دقت تهیه و آماده شوند و علاوه بر بارگذاری در سایت سفارت ارمنستان نسخه فیزیکی و اصل مدارک نیز باید در روز مراجعه به سفارت برای انگشتنگاری همراه شما باشد. اسناد مورد نیاز برای اخذ ویزای کاری ارمنستان عبارتند از:
آمادهسازی دقیق مدارک طبق زمانبندی تعیین شده نقش بسیار مهمی در دریافت ویزای کاری شما دارد. بنابراین توصیه میکنیم برای جلوگیری از هرگونه اشتباه و ریسک رد شدن ویزا، از کارشناسان ما در موسسه مهاجرتی میرداماد راهنمایی و کمک دریافت کنید. وکلا و کارشناسان مجرب موسسه میرداماد در تمامی مراحل اخذ ویزای کاری ارمنستان همراه شما خواهند بود.
یکی از موارد مهمی که متقاضیان پیش از اقدام برای اخذ اقامت کاری ارمنستان باید مورد توجه قرار دهند، میزان درآمد در این کشور است. اگر چه میزان حقوق طی سالهای گذشته در این کشور افزایش پیدا کرده است و در حال حاضر میانگین حقوق شاغلین حدود 700 دلار یا 270 هزار درام ارمنستان در ماه است اما با توجه به هزینههای زندگی در ارمنستان که برای هر فرد 687 دلار در ماه یا 264 هزار درام است میتوان نتیجه گرفت که میزان درآمد و هزینهها متناسب نیستند و درآمدها در این کشور چندان مناسب نیست. پردرآمدترین مشاغل ارمنستان در جدول زیر ارائه شدهاند:
پس از دریافت مجوز کار در کشور ارمنستان و اخذ ویزا، این امکان را دارید تا وارد کشور ارمنستان شوید و در این کشور اقامت کنید. همچنین میتوانید برای همسر و فرزندان زیر 18 سال خود نیز ویزای همراه دریافت کنید و خانواده خود را نیز همراه خود به ارمنستان ببرید. ویزای کاری ارمنستان بسته به مدت قرارداد کاری شما با کارفرما میتواند کوتاهمدت یا بلندمدت باشد اما به طور معمول ابتدا ویزای صادر شده یک ساله است و در صورتی که تمایل داشته باشید و شرایط لازم را نیز دارا باشید، میتوانید آن را تمدید کنید.
در صورتی که موفق به اخذ ویزای کاری در ارمنستان شوید میتوانید برای اقامت دائم این کشور نیز اقدام کنید. تمام متقاضیان بالای 18 سال که به مدت 3 سال در ارمنستان کار و زندگی کنند این امکان را خواهند داشت تا اقامت دائم ارمنستان را برای خود و همسر و فرزندانشان به دست بیاورند. همچنین چنانچه به دنبال دریافت شهروندی ارمنستان هستید، باید به این موضوع دقت کنید که اخذ اقامت دائم ارمنستان ملزم به تسلط به زبان ارمنی و آشنایی با فرهنگ، تاریخ و قانون اساسی این کشور است. همچنین باید به این موضوع توجه کنید که اعتبار پاسپورت ارمنستان در مقایسه با کشورهای اروپایی مانند آلمان، اسپانیا و اتریش چندان بالا نیست. در حالی که شما میتوانید از طریق کار یا سرمایهگذاری به راحتی ویزای این کشورها را نیز دریافت کنید.
در این مقاله شرایط کار در ارمنستان را بررسی کردیم. ارمنستان کشوری زیبا در همسایگی ایران است. اما همانطور که اشاره شد با توجه به شرایط و نرخ بیکاری در این کشور، از نظر کاری و برای اخذ ویزای کاری گزینههای بهتری از ارمنستان نیز وجود دارد. بنابراین پیشنهاد میکنیم پیش از اقدام برای اخذ اقامت کاری ارمنستان از کارشناسان ماهر و باتجربه موسسه مهاجرتی میرداماد مشاوره دریافت نمایید تا شرایط شما به طور کامل بررسی شود و بهترین گزینه خدمتتان معرفی گردد.
دریافت جاب آفر از یک کارفرما در ارمنستان و تسلط به زبان ارمنی از مهمترین شروط اخذ ویزای کاری در این کشور است.
از طریق موسسات و سایتهای کاریابی و یا اخذ ویزای توریستی و حضور در این کشور میتوان به دنبال کار بود.
بله، متقاضیان میتوانند برای همسر و فرزندان زیر 18 سال خود ویزای همراه دریافت کنند.
میانگین حقوق در ارمنستان حدود 700 دلار یا 270 هزار درام ارمنستان در ماه است.
بله، پس از 3 سال کار و زندگی در ارمنستان میتوانید برای اقامت دائم این کشور درخواست دهید.