مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری یک راه مناسب برای نقل مکان و اخذ ویزا و شهروندی یک کشور است. این روش به افراد اجازه می‌دهد تا با انتقال سرمایه خود به کشور مقصد، امتیازات قانونی، حقوقی و شهروندی دریافت کنند. سرمایه‌گذاری، یک گزینه جذاب برای گسترش دامنه جهانی، ساختن آینده‌ای باثبات و تضمین وضعیت رفاهی خود و خانواد‌ه‌تان است. برای انجام سرمایه‌گذاری موثر و بی‌دردسر، پیشنهاد می‌شود از خدمات موسسه مهاجرتی میرداماد بهره‌مند شوید.

مشاوره رایگان فوری

با ما در ارتباط باشید و سوالات ، ابهامات و نگرانی‌های خود را از طریق راه‌های ارتباطی با ما در میان بگذارید.

موسسه مهاجرتی میرداماد مهاجرت را برای شما آسان ، سریع و بدون دغدغه می‌کند.

رزرو مشاوره تخصصی

مشاوره رایگان شیراز 071-91009294

مشاوره رایگان فوری



    روش ‌های مختلف سرمایه‌گذاری در خارج از کشور

    مهاجرت سرمایه گذاری رویکردی گسترده و جذاب را برای شروعی دوباره ارائه می‌دهد. این رویکرد افراد را قادر می‌سازد تا به بهترین شیوه‌ ممکن به دنیای پویای سرمایه‌گذاری بین‌المللی وارد شوند. از طریق این روش، سرمایه‌گذاران نه‌تنها به اقتصاد کشور میزبان کمک می‌کنند، بلکه مزیت اقامت در یک محیط جدید را نیز به‌دست می‌آورند. با این مسیر، کیفیت زندگی، چشم‌اندازهای تجاری و فرصت‌های آموزشی بهتری در اختیار شما قرار می‌گیرد.

    لازمه سرمایه‌گذاری، داشتن اطلاعات گسترده در مورد روش‌های مختلف آن است. شما گزینه‌های متنوعی از سرمایه‌گذاری در بازارهای مالی، املاک و مستغلات، بخش کارآفرینی و صنعتی گرفته تا بورس اوراق بهادار و یا حتی برنامه‌های ویژه مهاجرت را پیش رو دارید. البته، پیش از معرفی روش‌های سرمایه‌گذاری، باید گفت که هر یک از این روش‌ها در کشورهای مختلف، شرایطی متفاوتی دارند.

    سرمایه ‌گذاری از طریق استارتاپ

    مهاجرت با سرمایه ‌گذاری از طریق استارتاپ‌ها، یک روش جذاب و پرفرازونشیب است. این روش به افراد و شرکت‌ها اجازه می‌دهد در مسیر رشد و توسعه‌ یک ایده‌ نوآورانه شرکت داشته باشند. در این مدل سرمایه‌گذاری، افراد یا شرکت‌ها به‌عنوان سرمایه‌گذار، به استارتاپ‌ها در مراحل ابتدایی یا حتی مراحل بعدی توسعه‌، منابع مالی می‌دهند. اساس اختصاص منابع مالی به ایده‌های تازه و جذاب، امید به کسب بازده مالی بالا و افزایش ارزش شرکت در آینده است.

    این نوع سرمایه‌گذاری به نسبت بقیه روش‌ها ریسک بیشتری دارد. اما درعین‌حال، در صورت موفقیت، بازده بیشتری نیز خواهد داشت. اگر علاقه‌مند به ایده‌های نوظهور و حضور در دنیای نوآورانه صنعت هستید، این روش بهترین روش است. علاوه‌بر مزایای شغلی و اقتصادی، سرمایه‌گذاری در استارتاپ‌ها یک راهکار مهاجرتی برای دریافت ویزای کشور مقصد نیز به‌شمار می‌آید. برای کسب اطلاعات بیشتر باید به برنامه‌های کارآفرینی از طریق استارتاپ کشور موردنظر مراجعه کنید.

    این مدل ویزای مهاجرت، به سرمایه‌گذاران اجازه می‌دهد که با مشارکت مالی در یک شرکت نوپا، به‌عنوان سهام‌دار یا سرمایه‌گذار فعالیت کنند. استارتاپ‌ها شیوه‌ای نوآورانه برای ورود به بازار کار کشور مقصد و ایجاد ارتباط با جوامع محلی است.

    سرمایه ‌گذاری از طریق خرید ملک

    مهاجرت سرمایه گذاری از طریق خرید ملک، یکی از روش‌های محبوب برای مهاجرت به کشورهای مختلف است. از طریق خرید ملک، شما ریسک‌های مربوط به ایجاد یک استارتاپ و کارآفرینی را دور می‌زنید. در نتیجه، روشی امن و بی‌دردسر برای اخذ ویزای کشور مقصد خواهد بود. از طریق آن، می‌توانید اقامت دائم و ویزای مهاجرتی کشورهای مختلف را کسب کنید.

    در عین اینکه شما در حال چند برابر کردن سرمایه خود هستید، مقدمه برخورداری از امتیازات حقوقی و شهروندی را نیز فراهم می‌سازید. این مزایا شامل دسترسی به خدمات بهداشتی و آموزشی، فعالیت در بازار کار، حقوق سیاسی و اجتماعی و حق اقامت دائم یا شهروندی هستند.

    سرمایه ‌گذاری از طریق خرید بیزینس

    سرمایه‌گذاری از طریق خرید یک بیزینس یا کسب‌وکار در کشور مقصد، راهکاری معتبر برای مهاجرت به آن کشور است. مهاجرت با سرمایه‌ گذاری به شما اجازه می‌دهد که از طریق فعالیت در یک کسب‌وکار محلی، حق اقامت یا شهروندی آن کشور را به‌دست آورید. البته، ریسک‌های مربوط به ضرر و زیان کسب‌وکار را در این روش باید قبول کنید.

    امکان اینکه به دام کلاهبرداران بیفتید نیز وجود دارد. برای جلوگیری از این امر، با وکلا و کارشناسان موسسه میرداماد مشورت داشته باشید. معمولا برای اخذ ویزا یا اقامت از طریق سرمایه‌ گذاری در کسب‌وکار، باید مقررات مشخصی را در کشور موردنظر رعایت کنید. این مقررات شامل حداقل میزان سرمایه‌گذاری، ایجاد فرصت‌های شغلی برای محلی‌ها، ماندن برای مدت‌زمان مشخصی در کشور یا دیگر الزامات مربوط به حوزه کسب‌وکار می‌شود.

    سرمایه ‌گذاری از طریق کارآفرینی

    این رویکرد به افراد اجازه می‌دهد از طریق شروع یک کسب‌وکار یا استارتاپ، حق اقامت یا شهروندی را به‌دست آورند. برخی کشورها برنامه‌های ویژه‌ای برای مهاجرت از طریق کارآفرینی دارند. این برنامه‌ها شامل الزاماتی مانند داشتن یک طرح کسب‌وکار مطمئن و نوآورانه، سرمایه‌گذاری مالی معین، ایجاد فرصت‌های شغلی برای محلی‌ها و توانایی توسعه کسب‌وکار در بازه زمانی مشخصی می‌شود.

    این نوع سرمایه‌گذاری به شما اجازه می‌دهد که در کنار مهاجرت، یک کسب‌وکار راه‌اندازی کنید. بدین ترتیب، از مزایای مالی و اقتصادی آن در کشور مقصد بهره‌مند خواهید شد. این روش، با روش سرمایه‌گذاری در استارتاپ و ثبت شرکت، همخوانی بیشتری دارد و برخی قوانین مشترک را به خود اختصاص می‌دهد.

    کارآفرینی در کشورهای خارجی

    سرمایه ‌گذاری از طریق ثبت شرکت

    مهاجرت از این طریق شامل ایجاد یک کسب‌وکار جدید یا شعبه فرعی از یک شرکت موجود در کشور مبدا می‌شود. مهاجرت سرمایه گذاری نیاز به مطابقت با قوانین مربوطه، حفظ حداقل سرمایه در شرکت و گاهی اوقات حضور فعال در مدیریت شرکت یا شعبه فرعی دارد.

    این سرمایه‌گذاری شامل تعیین نوع شرکت (شرکت سهامی عام، شرکت مسئولیت محدود و غیره) و نحوه تاسیس آن (سهام‌داران، سرمایه‌گذاری مورد نیاز، ساختار مدیریتی و غیره) است. الزامات مالیاتی نیز احتمالا برای شرکت‌های ثبت‌شده در کشورهای خارجی وجود داشته باشد. توجه‌به قوانین محلی، امور مالی، حقوق کارگران و دیگر قوانین کشور موردنظر ضروری خواهد بود.

    سرمایه ‌گذاری از طریق خود اشتغالی

    مهاجرت از طریق خوداشتغالی به معنای تاسیس یک کسب‌وکار یا شرکت به‌منظور ایجاد فرصت معیشت است. این روش به شما اجازه می‌دهد تا با ایجاد فرصت‌های شغلی برای خود و دیگران، حق اقامت یا حتی شهروندی در کشور موردنظر را به‌دست آورید. البته، به یک طرح کسب‌وکار قابل‌اجرا، منابع مالی مناسب و نوآوری برای رشد و توسعه کسب‌وکار نیاز خواهید داشت.

    مدارک مورد نیاز برای اقامت از طریق سرمایه ‌گذاری

    مدارک موردنیاز برای اقامت از طریق سرمایه‌ گذاری می‌تواند بسته به کشور مقصد و نوع برنامه مهاجرتی متغیر باشد. بااین‌حال، معمولا برخی از مدارک پایه برای این نوع اقامت عبارتند از:

    • مدارک مالی و اثبات اینکه شما توانایی لازم برای سرمایه‌گذاری در کشور مقصد را دارید.
    • ارائه مدارک شناسایی مثل پاسپورت با اعتبار کافی برای ویزا یا اقامت در کشور موردنظر
    • برخی کشورها احتمال دارد برای اخذ ویزا یا اقامت، نیاز به بررسی پزشکی داشته باشند.
    • پر کردن فرم‌های درخواست مربوط به ویزا یا اقامت و ارائه اطلاعات شخصی و مالی
    • احتمال دارد بسته به نوع سرمایه‌گذاری، نیاز به مدارک تکمیلی مانند تاییدیه‌ها، گواهی‌نامه‌ها یا مدارک مربوط به کسب‌وکار باشد.
    • مدارک مربوط به شرکت یا سازمانی که قرار است در آن کشور سرمایه‌گذاری کنید.
    • ارائه طرح کسب‌و‌کار، تحلیل بازار، برنامه‌ریزی مالی و غیره که نشان‌دهنده سودمندی سرمایه‌گذاری شما است.
    • درصورتی‌که برنامه مهاجرتی همراه با سرمایه‌گذاری وجود داشته باشد، مدارک و فرم‌های درخواست ویزا یا اقامت به‌واسطه آن باید ارائه شود.

    همواره بهتر است قبل از هرگونه سرمایه‌گذاری، مدارک موردنیاز را با دقت بررسی کنید. با مشاوران متخصص یا وکلا حقوقی مشورت کنید تا اطمینان حاصل شود که دارای همه مدارک لازم برای انجام این فرایند هستید.

    هزینه اقامت از طریق سرمایه‌ گذاری

    هزینه‌های مرتبط با اقامت بسته به کشور مقصد و نوع برنامه مهاجرتی متغیر خواهد بود. برای مهاجرت با سرمایه‌ گذاری کم، بهتر است از مشاوران حقوقی راهنمایی بخواهید. به‌طورکلی، این هزینه‌ها شامل موارد زیر می‌شوند:

    هزینه‌های مربوط به سرمایه‌گذاریشامل مبلغی است که باید برای سرمایه‌گذاری در کشور موردنظر بپردازید. این هزینه می‌تواند بسته به نوع سرمایه‌گذاری مانند خرید ملک، سرمایه‌گذاری در کسب‌وکار و غیره متغیر باشد.
    هزینه‌های مربوط به مشاوره و وکالتاین مورد شامل هزینه‌هایی است که برای مشاوره از متخصصان مهاجرت، وکلای حقوقی یا مشاوران مالی پرداخت می‌شود.
    هزینه‌های اداری و مربوط به مدارکبرای انجام فرایندهای مرتبط با سرمایه‌گذاری، هزینه‌های مربوط به دریافت اصل مدارک، ترجمه مدارک و هزینه‌های اداری دیگر وجود دارد.
    هزینه‌های اقامت و معیشتشامل هزینه‌های مربوط به زندگی در کشور مقصد مانند هزینه مسکن، غذا، خدمات بهداشتی و آموزشی، بیمه و سایر هزینه‌های روزمره خواهد بود.
    هزینه‌های مربوط به مالیاتبسته به قوانین مالی کشور مقصد، نیاز به پرداخت مالیات خواهید داشت. البته، برخی کسب‌وکار‌ها در بعضی کشورها معاف از مالیات هستند.

    بهترین کشورها برای سرمایه‌ گذاری

    انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری، موضوعی چندجانبه و گسترده است. معیارهای مختلفی در این ارزیابی باید درنظر گرفته شود. از جمله این معیارها باید به داشتن شرایط اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و حقوقی مناسب اشاره داشت. برخی کشورها با توجه‌‌به پایداری اقتصادی، زیرساخت‌های مناسب محیط کسب‌وکار، سیاست‌های مالی و مالیاتی و کیفیت زندگی مورد توجه هستند.

    هر کدام از این کشورها ویژگی‌ها و مزایای منحصربه‌فردی برای سرمایه‌گذاران دارند. با توجه‌‌به اهداف حرفه‌ای و شخصی خود باید کشور موردنظر را برگزینید. برخی از انواع سرمایه‌گذاری، در کشورهایی خاص با استقبال بیشتری مواجه هستند. به همین دلیل، فرایند اخذ ویزا تسریع خواهد شد.

    پیشنهاد می‌شود قبل از انجام هرگونه اقدام جدی، با کارشناسان موسسه میرداماد مشورت کنید. از این طریق، بهترین کشور را با توجه‌‌به میزان سرمایه و نوع سرمایه‌گذاری خود انتخاب خواهید کرد. حال، با توجه‌به آنچه گفته شد، می‌توان کشورهای زیر را بهترین کشورهای پیشنهادی برای مهاجرت دانست.

     اخذ ویزای کانادا

    مهاجرت از طریق سرمایه‌ گذاری در کانادا

    ویزای مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری در کانادا یکی از مسیرهای مورد توجه برای ورود به این کشور است. برای اخذ ویزای کانادا با سرمایه‌گذاری، معمولا دو مسیر عمده وجود دارد:

    برنامه پیشرفته سرمایه‌گذاری موقت (AIP)

    این برنامه برای افرادی است که توانایی سرمایه‌گذاری در صنایع مختلف یا بخش‌های مختلف اقتصادی کانادا را دارند. برنامه AIP امکان اقامت موقت و سپس دائم در کانادا را فراهم می‌سازد. شما برای این روش سرمایه‌گذاری به سرمایه بیشتری به نسبت سایر روش‌ها نیاز خواهید داشت.

    برنامه کسب‌و‌کار مهاجرتی استانی (SIRS)

    این برنامه به شما اجازه می‌دهد تا با سرمایه‌گذاری در یکی از استان‌های کانادا، امکان اقامت موقت و در نهایت، دائم در آن استان را داشته باشید. هر استان شرایط و معیارهای خود را برای سرمایه‌گذاری و اخذ ویزا تعیین می‌کند.

    برای اخذ ویزای سرمایه‌ گذاری کانادا، معمولا نیاز به ارائه مدارک مربوط به سرمایه‌گذاری، آماده‌سازی طرح کسب‌وکار یا نقشه‌ای از سرمایه‌گذاری شما و اثبات توانایی مالی از طریق بانک است. بررسی و ارزیابی دقیق از سوی مقامات مهاجرتی کانادا نیز از جمله مراحل مهم اخذ این نوع ویزاها به‌شمار می‌آید. بهتر است با مشاوران متخصص یا وکلا حقوقی مهاجرت کانادایی مشورت کنید تا روند مهاجرت به‌درستی طی شود.

    مهاجرت سرمایه ‌گذاری آلمان

    برنامه‌های مهاجرتی بسیار خوبی از طریق سرمایه گذاری در آلمان توسط این کشور ارائه شده است. برای اخذ ویزای آلمان، می‌توانید از فرصت‌های زیر بهره ببرید:

    ویزای کسب‌و‌کار (Business Investment Visa)

    این ویزا برای افرادی که تمایل به سرمایه‌گذاری و راه‌اندازی یک کسب‌و‌کار در آلمان دارند، مناسب است. برای این منظور، نیاز به ارائه طرح کسب‌وکار، سرمایه‌گذاری مالی، ایجاد اشتغال محلی و ارائه مدارک مالی کسب‌و‌کار دارید. این ویزا، آلمان را بهترین کشور برای سرمایه گذاری اشتغالی کرده است.

    ویزای مهاجرتی (Investor Immigration Visa)

    این ویزا برای سرمایه‌گذارانی است که توانایی سرمایه‌گذاری بالایی دارند. بدین ترتیب می‌توانند به‌راحتی به زمینه‌های مختلف اقتصاد و صنایع آلمان ورود یابند. این شیوه شامل خرید املاک، سرمایه‌گذاری در شرکت‌ها یا صنایع زیرساختی مختلف می‌شود.

    نمونه ویزاهای اخذ شده

    اقامت از طریق سرمایه‌گذاری در آمریکا

    اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در آمریکا با برنامه EB-5 امکان‌پذیر شده است. این برنامه به سرمایه‌گذاران خارجی که توانایی سرمایه‌گذاری مالی و ایجاد اشتغال در آمریکا را دارند، فرصت اخذ ویزای مهاجرتی می‌دهد. برای مهاجرت با سرمایه‌ گذاری و اخذ ویزای EB-5، معمولا نیاز به سرمایه‌ حداقلی ۵۰۰ هزار دلار یا یک میلیون دلار (بسته به محل سرمایه‌گذاری) و ایجاد اشتغال برای حداقل ۱۰ نفر خواهید داشت.

    این مبلغ می‌تواند به‌صورت مستقیم در یک پروژه سرمایه‌گذاری شود یا از طریق سرمایه‌گذاری در Regional Center هزینه شود. این مرکز، مسئولیت ایجاد اشتغال با سرمایه شما را بر عهده می‌گیرد. برای اینکه این ویزا را دریافت کنید، نیاز به ارائه مدارک مربوطه، شرکت در فرایند ارزیابی توسط مقامات مهاجرتی آمریکا و آگاهی از شرایط و معیارهای دقیق سرمایه‌گذاری دارید.

    پیش از انتقال سرمایه از کشور مبدا به مقصد، قوانین حقوقی و مالیاتی را هم از سمت اداره کار و هم از سمت اداره مهاجرت در آمریکا بررسی کنید.

    مهاجرت با سرمایه‌ گذاری به استرالیا

    استرالیا آغوش خود را برای مهاجران باز کرده است. سرمایه گذاری در استرالیا به‌لطف سیاست‌های این کشور به‌راحتی امکان‌پذیر شده است. شما  با کمی باریک‌بینی می‌توانید تاییدیه سرمایه‌گذاری و اخذ اقامت در این کشور را دریافت کنید. بهترین برنامه‌های مهاجرتی برای رسیدن به این مقصود، عبارتند از:

    برنامه سرمایه‌گذاری قابل‌ملاحظه (SIV – Significant Investor Visa)

    این برنامه مهاجرت سرمایه گذاری برای افرادی است که توانایی سرمایه‌گذاری حداقل پنج میلیون دلاری در صندوق‌های سرمایه‌گذاری تاییدشده را دارند. این سرمایه‌گذاری باید برای حداقل مدت چهار سال باشد تا به شما اقامت اهدا شود. صندوق سرمایه‌گذاری، صلاحیت شما را بررسی می‌کند. در صورت تایید، ویزا را دریافت خواهید کرد.

    برنامه کسب‌وکار سرمایه‌گذاری (Business Innovation and Investment Visa)

    این برنامه برای افرادی است که تمایل به سرمایه‌گذاری در کسب‌وکارهای استرالیایی دارند. شما می‌توانید با سرمایه‌گذاری حداقل ۱.۵ میلیون‌دلاری و ایجاد شغل‌های محلی، امکان اقامت در استرالیا را داشته باشید. شما این امکان را دارید تا هم خودتان یک کسب‌وکار ایجاد کنید و هم در کسب‌وکارهای استرالیا سرمایه‌گذاری داشته باشید.

    اقامت از طریق سرمایه ‌گذاری در ترکیه

    یکی از برنامه‌های مهاجرتی از طریق سرمایه گذاری در ترکیه، برنامه سرمایه‌گذاری املاک (Real Estate Investment Program) است. امکان مهاجرت با سرمایه کم، در ترکیه فراهم است. طبق این برنامه، سرمایه‌گذاران خارجی با خرید ملک یا املاک در ترکیه به ارزش حداقل ۲۵۰ هزار دلار آمریکا، می‌توانند اقامت دریافت کنند.

    این ویزا امکان اقامت طولانی‌مدت و حتی در برخی موارد، امکان تبدیل به اقامت دائم را فراهم می‌سازد. بعد از خرید ملک، می‌توانید از طریق مقامات مهاجرت ترکیه اقدام به دریافت ویزا کنید. توجه داشته باشید که این برنامه خرید ملک، در تمام شهرهای ترکیه وجود دارد. به‌عبارت‌دیگر، محدودیتی برای انتخاب شهر و دریافت ویزا ندارید.

    خرید ملک در ترکیه

    مهاجرت از طریق سرمایه‌ گذاری در انگلستان

    مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در انگلستان، با برنامه سرمایه‌گذاری موقت (Tier 1 Investor Visa) امکان‌پذیر است. برای دریافت ویزای موقت در انگلستان، سرمایه‌گذاران باید توانایی سرمایه‌گذاری حداقل ۲ میلیون پوند در انگلستان را داشته باشند. این سرمایه‌گذاری می‌تواند به‌صورت اسناد مالی و سهامی و سرمایه‌گذاری در شرکت‌های مورد تایید باشد.

    پس از دریافت ویزای سرمایه ‌گذاری موقت، این ویزا به اقامت دائم در انگلستان قابل‌تبدیل است. تنها باید سرمایه‌گذاری شما از یک مدت زمانی مشخصی عبور کند. با گذشت پنج سال اقامت موقت بعد از اولین سرمایه‌گذاری، امکان درخواست شهروندی فراهم می‌شود.

    مدارک موردنیاز شامل مدارک مالی مرتبط با سرمایه‌گذاری، مدارک شناسایی و پروفایل مالی فردی می‌شود. این برنامه احتمال دارد نیاز به بررسی‌های امنیتی و پس‌زمینه شخصی نیز داشته باشد. این ویزا، انگلستان را گزینه مناسبی از لحاظ بهره‌مندی از امکانات رفاهی کرده است.

    مزایای سرمایه‌گذاری در انگلستان شامل دسترسی به بازارهای بزرگ اروپایی، امکانات تحصیلی و سلامتی برتر، زیرساخت‌های پیشرفته و فرصت‌های سرمایه‌گذاری گسترده در بخش‌های مختلف اقتصادی است. این برنامه گزینه محبوبی برای کسانی است که به‌دنبال امکانات خوب زندگی و فرصت‌های تجاری در یک کشور پیشرفته هستند.

    مهاجرت با سرمایه ‌گذاری در پرتغال

    برنامه طلایی (Golden Visa)، یکی از برنامه‌های مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در پرتغال است. برنامه طلایی به سرمایه‌گذارانی که توانایی سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مختلف دارند، اجازه می‌دهد تا اقامت پرتغال را دریافت کنند.

    پس از دریافت این ویزا، امکان اقامت موقت و سپس دائم در پرتغال فراهم می‌شود. پس از پنج سال اقامت موقت، سرمایه‌گذاران می‌توانند درخواست شهروندی نیز داشته باشند. برای دریافت Golden Visa، سرمایه‌گذاران باید یکی از شرایط زیر را برآورده کنند:

    • سرمایه‌گذاری مبلغ حداقل ۲۵۰ هزار یورو در املاک مناطق تحت معیارهای مشخص‌شده در پرتغال.
    • سرمایه‌گذاری مبلغ حداقل ۵۰۰ هزار یورو در صندوق‌های سرمایه‌گذاری یا سهام شرکت‌های پرتغالی.
    • ایجاد حداقل ۱۰ شغل مستقیم از طریق سرمایه‌گذاری در کسب‌وکاری در پرتغال.

    بعد از ترکیه، پرتغال ارزان ترین کشور برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در این لیست است. اقامت در پرتغال به‌دلیل عضویت در اتحادیه اروپا، امکان دسترسی به بازارهای بین‌المللی اروپایی را برای کسب‌وکارها و سرمایه‌گذاران فراهم می‌سازد. اقتصاد پرتغال از رشد قابل توجهی برخوردار است و بخش‌های مختلفی از جمله گردشگری، ملک و صنایع کوچک و متوسط آن رونق دارند.

    مهاجرت از طریق سرمایه‌ گذاری در قبرس

    یکی از معروف‌ترین برنامه‌های مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در قبرس، برنامه سرمایه‌گذاری (Cyprus Investment Program) است. این برنامه به سرمایه‌گذاران خارجی امکان می‌دهد تا با سرمایه‌گذاری در قبرس (شامل خرید ملک، سهام شرکت‌ها و سایر فعالیت‌های مالی)، اقامت و حتی شهروندی این کشور را به‌دست آورند.

    این برنامه امکاناتی مانند اقامت دائم برای خود و خانواده‌تان و امکانات تحصیلی و تجاری را فراهم می‌کند. سرمایه‌گذاری از طریق این برنامه می‌تواند شامل موارد زیر شود:

    • سرمایه‌گذاری حداقل ۲ میلیون یورو در املاک، از جمله خرید خانه، مغازه یا ملک‌های تجاری.
    • سرمایه‌گذاری حداقل ۲ میلیون یورو به‌صورت مستقیم یا غیرمستقیم در کسب‌وکارهای محلی.
    • سرمایه‌گذاری حداقل ۲ میلیون یورو در اوراق بهادار قبرسی، اوراق یا صندوق‌های سرمایه‌گذاری.

    این برنامه به افراد اجازه می‌دهد که با انجام سرمایه‌گذاری مورد نظر، پس از مدت‌زمان مشخص (معمولا ۶ ماه تا یک سال) اقامت موقت و پس از پنج سال اقامت دائم را به‌دست آورند. پس از این مدت، سرمایه‌گذاران می‌توانند برای درخواست شهروندی نیز اقدام کنند.

    مزایای ویزای سرمایه‌ گذاری

    این ویزا یکی از مسیرهای مهاجرتی پرطرفدار است. افراد با سرمایه‌گذاری در کشورهای خارجی، امکانات و مزایای مختلفی را به‌دست می‌آورند. برخی از مزایای اصلی آن عبارتند از:

    حق اقامت دائم و موقت

    با سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف اقتصادی یک کشور چه با خرید ملک چه با کارآفرینی، امکان زندگی در آن کشور را خواهید داشت. در ابتدا، اقامت موقت و بعد از گذشت مدتی این امکان را دارید که ویزای دائم دریافت کنید. حتی امکان اقدام برای دریافت شهروندی کشور مقصد نیز وجود دارد. با دریافت این ویزا، محدودیت‌های تردد شما در سطح بین‌المللی کم‌تر خواهد شد.

    امکانات رفاهی

    در برخی کشورها، ویزای سرمایه‌ گذاری به شما امکان دسترسی به سیستم آموزشی آن کشور را می‌دهد. به‌طوری که می‌توانید خود یا فرزندانتان را در مدارس و دانشگاه‌های محلی ثبت‌نام کنید. سیستم بهداشت و درمان آن کشور نیز حمایت از شما را تضمین می‌کند.

    بهره‌وری و توسعه کسب‌وکار

    این ویزاها به شما اجازه می‌دهند تا با دسترسی به بازارهای جدید و متنوع، فرصت‌های بهتری برای گسترش کسب‌وکار خود بیابید. شما با ورود به بازارهای اقتصادی پایدار و روبه‌رشد، برای خود و دیگران شغل ایجاد خواهید کرد. این مسئله باعث پیشرفت شغلی و شخصی شما و رشد اقتصادی کشور مقصد می‌شود.

     اخذ ویزای سرمایه‌گذاری

    معایب اخذ ویزای سرمایه‌ گذاری

    هیچ‌وقت نمی‌توان گفت که شیوه‌ای از مهاجرت، بدون سختی و دردسر است. اخذ این ویزا، همانند هر نوع ویزای دیگری، معایب و محدودیت‌هایی نیز همراه دارد:

    محدودیت‌های قانونی دریافت ویزا

    برخی کشورها سقف زمانی زیادی را برای تبدیل اقامت موقت به دائم و شهروندی تعیین می‌کنند. در چنین شرایطی، شما باید در یک بازه زمانی معمولا پنج ساله به انتظار بنشینید. به‌علاوه باید ریسک‌های تغییر بازار اقتصادی آن کشور را نیز بپذیرید. از طرفی، گاهی شرط اخذ شهروندی، داشتن تاثیر مثبت بر اقتصاد آن کشور است که در برخی موارد ماجرا را پیچیده می‌کند.

    سرمایه‌گذاری مالی بالا

    برخی ویزاهای سرمایه‌گذاری نیازمند سرمایه مالی قابل‌توجه و دارای سقف حداقلی بالا برای سرمایه‌گذاران هستند. به‌همین دلیل، این شیوه مهاجرت برای هر فردی امکان‌پذیر نیست و نیاز به وسع مالی زیادی دارد. باید به قدری سرمایه داشته باشید که علاوه‌بر سرمایه اولیه، هزینه زندگی و کارهای اداری و غیره را نیز فراهم سازید. مهاجرت با سرمایه گذاری کم، تنها از طریق شناخت دقیق و عمیق قوانین کشورهای مختلف امکان‌پذیر است.

    مسئولیت‌های مالی و حقوقی

    با اخذ ویزا از طریق سرمایه‌گذاری، شما به‌عنوان سرمایه‌گذار در معرض مسئولیت‌های مالی و حقوقی قرار می‌گیرید. شما باید به‌خوبی بر قوانین محلی کسب‌وکار و مهاجرت در کشور مورد نظر مسلط باشید. توجه داشته باشید که تغییر قوانین هر کشور تاثیر مستقیمی بر گستره مسئولیتتان خواهد داشت.

    پیشنهاد می‌شود پیش از شروع فرایند مهاجرت، با وکلا و کارشناسان حقوقی و مهاجرتی مشورت کنید. موسسه میرداماد به شما کمک می‌کند تا بهترین کشور را با توجه‌به میزان سرمایه خود بیابید. با داشتن همراهان باتجربه، ریسک‌ها و محدودیت‌های شما به حداقل خواهند رسید.

    موقعیت های مهاجرتی برتر

    جمع‌بندی

    سرمایه‌گذاری یکی از مسیرهای مهاجرتی رایج برای اخذ شهروندی در کشورهای مختلف است. این روش برای افرادی مناسب خواهد بود که سرمایه اولیه خوبی را در اختیار دارند. این مسیر، امکاناتی چون دسترسی به بازار کار، اقامت دائم یا شهروندی، آزادی مالی بیشتر و امکان سرمایه‌گذاری در کسب‌وکارها و پروژه‌های مختلف را فراهم می‌کند. ضمن آنکه، برخی امتیازات قانونی و حقوقی نیز به شما تعلق می‌گیرد. بااین‌حال، انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری، همراه با چالش‌ها و محدودیت‌هایی است.

    سوالات متداول

    چگونه سرمایه‌گذاری می‌تواند به مهاجرت کمک کند؟

    به کمک سرمایه‌گذاری، راه دستیابی به اقامت و شهروندی کشور مورد نظر هموارتر خواهد بود. برخلاف، مهاجرت شغلی و تحصیلی، رزومه فردی شما ملاک نخواهد بود.

    آیا نوع خاصی از کسب‌و‌کار یا سرمایه‌گذاری لازم است؟

    راه‌های مختلفی از کارآفرینی تا ثبت شرکت و خرید ملک به شما در اخذ شهروندی کشور مورد نظر کمک خواهد کرد. آنچه لازم است، رسیدن به سقف مالی کشور مقصد است.

    معایب اصلی سرمایه‌گذاری به‌منظور مهاجرت چیست؟

    این روش با وجود درصد پاسخ‌دهی بالا، نیاز به سرمایه زیادی دارد که شاید در توان هر فردی نباشد.

    چه مزایایی برای کسب‌وکارها در کشورهای مقصد وجود دارد؟

    دسترسی به بازارهای جدید، افزایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری مجدد، اخذ اقامت و بهره‌مندی از امکانات رفاهی از جمله این مزایا هستند.

    مقالات مرتبط